BESTILL
BORD

Julebuffet Vannari

Forrett serveres på tallerken
Sitron- og akevittgravet laks med eggekrem og rugbrødsmuler 

Marianted salmon with egg and rye crumble

E, S, R, HV, M

Svineribbe fra Prima Jæren med medisterkake- og pølse, rødkål, surkål og julesaus

Roasted rib of pork with sauerkraut Norwegian style, red cabbage and Christmas sauce

M, SL, S, HV, E

Pinnekjøtt fra A. Idsøe med kålrabistappe, vossakorv og pinnefett

Salted and dried ribs of mutton Norwegian style, served with mashed swede, sausage and gravy

M

Mandelpoteter

Potatoes

Riskrem med bringebærsaus

Rice pudding with raspberry sauce

M

645,- pr. person
Uten forrett 545 pr. person // No starter 545 pr. person

Alle i selskapet må velge samme meny. Buffet må bestilles minimum 5 virkedager før besøket. Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer. Selv om rettene inneholder de ulike allergenene, så er det muligheter for å tilpasse de. Si ifra om dine allergier samt ved ønske om spesialmeny.

Menyen gjelder fra 28.okt.

Allergenmerking: M = melk, E = egg, SO = soya, F = fisk,
SD = skalldyr, B = bløtdyr, SL = selleri, SP = sennep,
SF = sesamfrø,
L = lupin, S = sulfitt, P = peanøtt, N = nøtter, GL = gluten, HV = hvete, R = rug, V = valnøtter, MA = mandel,
HL = hasselnøtt,
PI = pistasjnøtter