JULEBUFFET VANNARI
Julebuffet Vannari Selskapslokale
Forrett serveres på tallerken
Sitron- og akevittgravet laks med eggekrem og rugbrødsmuler
Marianted salmon with egg and rye crumble
E, S, R, HV, M
Svineribbe fra Prima Jæren med medisterkake- og pølse, rødkål, surkål og julesaus
Roasted rib of pork with sauerkraut Norwegian style, red cabbage and Christmas sauce
M, SL, S, HV, E
Pinnekjøtt fra A. Idsøe med kålrabistappe, vossakorv og pinnefett
Salted and dried ribs of mutton Norwegian style, served with mashed swede, sausage and gravy
M
Mandelpoteter
Potatoes
Riskrem med bringebærsaus
Rice pudding with raspberry sauce
M
645,- pr. person
Uten forrett 545 pr. person // No starter 545 pr. person
Alle i selskapet må velge samme meny. Buffet er kun tilgjengelig i vårt selskapslokale, og må bestilles minimum 5 virkedager før besøket. Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer. Selv om rettene inneholder de ulike allergenene, så er det muligheter for å tilpasse de. Si ifra om dine allergier samt ved ønske om spesialmeny.
Menyen gjelder fra 28.okt.
Allergenmerking: M = melk, E = egg, SO = soya, F = fisk,
SD = skalldyr, B = bløtdyr, SL = selleri, SP = sennep, SF = sesamfrø,
L = lupin, S = sulfitt, P = peanøtt, N = nøtter, GL = gluten, HV = hvete, R = rug, V = valnøtter, MA = mandel,
HL = hasselnøtt, PI = pistasjnøtter