BESTILL
BORD

Dagens lunsj // Today’s special

GJELDER FRA KL. 11 – 17 // FROM 11 – 17

Småretter // smaller courses

SERVERES HELE DAGEN

«Herlige Stavanger!»
Salat med reker, avokado, egg og urtedressing

Salad with prawns, avocado, egg and herb dressing

E, SD, SP, S 

190,-

Salat med confitert kylling, gresskarkjerner, syltet gresskar, eple og parmesanmajones

Salad with confit of chicken, pumpkin seeds, pickled pumpkin, apple and parmesan mayonnaise

M, S, E,SP

175,-

Fransk landbrød med svineribbe fra Prima Jæren med rødkål, salat og grov sennep

Open sandwich with pork belly, red cabbage, salad and mustard

Hvete, S, M, SP

169,-

Omelett med bacon og parmesan, serveres med salat

Omelet with bacon and parmesan, served with salad

M, E

155,- Gjelder fra kl 11-17 // from 11-17

BMVs fiskesuppe med fisk, reker, blåskjell og grønnsaker

Our fish soup with fish, prawns, mussels and vegetables

M, F, SD, B, SL, S, SO

189,- Som forrett // starter size 145,-

Angusburger fra A. Idsøe med bacon, parmesan, bakte tomater, rødløk og pommes frites og aioli

Burger with bacon, parmesan, baked tomatoes red onion, fries and aioli

M, E, SP, S, H

225,-

Mat til de yngste // Children`s menu

Til alle barn – velg en rett fra menyen, vi tilpasser retten og prisen.
Choose a course from the menu, we adapt the course and the price.

Desserter // Dessert

SERVERES HELE DAGEN

Sjokoladecremaux med kirsebær og brente mandler

Chocolate cremaux with cherries and almonds

M, E, Hvete, mandel, hasselnøtt

135,-

Karamellpudding med karamellsaus og krem

Caramel pudding with caramel sauce and cream

M, Hvete, Egg

135,-

Riskrem med bringebærsaus

Rice pudding with raspberry sauce

M

105,-

Brillat Savarin med multer og karamelliserte valnøtter

Brillat Savarin with cloudberries and caramelized walnuts

M, S, Hvete, valnøtter

145,-

«Kjøkkenets 3 retters anbefaling» // «The chef’s 3 course recommendation»

Fra 17-22//From 17-22

Forrett // Starters

SERVERES HELE DAGEN

Sitron- og akevitt gravet laks med eggekrem og rugbrødsmuler

Marinated salmon with egg and rye crumble

E, SL, S, Rug, Hvete, F, M

135,-

Rødbet- og oksetartar med estragonmajones, sprøtt brød og pepperrot

Beetroot and beef tartar with tarragon mayonnaise, crispy bread and horseradish

E, S, M, SP, Hvete

135,-

Andelårterrine med fermentert gulrot, kirsebær og red rhubarb

Terrine of leg of duck with fermented carrot, cherries and red rhubarb

S, SL, SO

125,-

Hovedretter // Main course

Bakt kveite med beter, grønnkål, småpotet og hollandaise

Baked halibut with beets, kale, potato and hollandaise

F, M, S, E

325,-

Lutefisk med ertestuing, mandelpoteter, bacon og sennepssaus

Classic Norwegian Lye fish with stewed peas, potatoes, bacon and mustard sauce

F, M, Sp, Hvete

415,-  Gjelder fra kl. 17 // from 17

Svineribbe fra Prima Jæren med surkål, rødkål, medisterpølse og -kake, poteter og julesaus

Roasted pork belly with sauerkraut Norwegian style, red cabbage, boiled potatoes and Christmas sauce

M, SL, S, Hvete, E

335,-

Pinnekjøtt og vossakorv fra A. Idsøe med rotmos, poteter og pinnefett

Salted and dried ribs of mutton Norwegian style served with sausage, mashed swede, boiled potatoes and gravy

M

425,-

Pannestekt andebryst med sylta røtter, sellerirot- og potetpuré og kirsebærsjy

Pan fried breast of duck with pickled roots, celery and potato cream and cherry sauce

S, M, SL, SO

325,-

Allergenmerking: M=melk, E=egg, SO=soya, F=fisk, SD=skalldyr, B=bløtdyr, SL=selleri, SP=sennep, SF=sesamfrø, L=lupin, S=sulfitt

Selv om de rettene inneholder de ulike allergenene så er det muligheter til å tilpasse de. Si ifra om dine allergier.

Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer.
Vi legger til rette for allergier og vegetarmeny.

Mat til de yngste – velg en rett fra menyen og vi tilpasser retten og prisen.

Menyen er gjeldende fra 30.oktober til og med 23. desember 2019