BESTILL
BORD

Juleselskap // Christmas Party

Julemeny og julefrimeny

Julemeny

Sitron- og akevitt gravet laks med eggekrem og rugbrødsmuler
Marinated salmon with egg and rye crumble
E,S,Rug,Hvete,M 

Svineribbe fra Prima Jæren med medisterpølse- og kake, rødkål, surkål, mandelpotet og julesaus
Roasted rib of pork with sauerkraut Norwegian style, red cabbage, potatoes and Christmas sauce
M,S,Hvete,E

Eller / or

Pinnekjøtt fra A. Idsøe med vossakorv, kålrabistappe, mandelpotet og pinnefett
Salted and dried ribs of mutton Norwegian style served with sausage, mashed swede, potatoes and gravy
M

Karamellpudding med karamellsaus og krem
Caramel pudding with caramel sauce and cream
M,E

3-retter svineribbe 545,- / 3-retter pinnekjøtt 595,-
3 course rib of pork 545,- / 3 course ribs of mutton 595,-
2-retter – svineribbe og karamellpudding 445,-
2 courses - rib of pork and caramel pudding 445,-
2-retter – pinnekjøtt og karamellpudding 495,-
2 courses – ribs of mutton and caramel pudding 495,-

 

Julefrimeny 

BMVs fiskesuppe med torsk, reker, blåskjell og grønnsaker
Fish soup with cod, prawns, mussels and vegetables
M,F,SD,B,SL,S

Bakt kveite med beter, grønnkål og hollandaise
Baked halibut with beets, kale and hollandaise
F,M,S,E

Pannestekt andebryst med syltet røtter, sellerirot- og potetpuré og kirsebærsjy
Pan fried breast of duck with pickled roots, celery and potato purée and cherry sauce
S,M,SO

Sjokoladecremaux med kirsebær og brente mandler
Chocolate cremaux with cherries and almonds
M,E,Hvete,Mandel,Hasselnøtt


4-retter 675,- /
4 courses 675,-
3-retter med fiskesuppe som forrett 555,- / 3 courses with fish soup as starter 555,-

 

Betingelsene gjelder for begge menyene

Vi ønsker at hele selskapet velger den samme menyen, men tar selvsagt hensyn til allergier, dietter og annet. Vi legger til rette for vegetarianere, menyforslag fås på forespørsel.

Prisene forutsetter at hele selskapet velger den samme menyen.

Valgt meny ønsker vi senest 3 virkedager før arrangementsdato.

No Show kan belastes med full kuvertpris ved forhåndsbestilt meny for alle bord over 8 personer.

Vi tar forbehold om endringer i meny og pris etter tilgang på råvarer.
Menyene er gjeldende i perioden 30.oktober til og med 23. desember 2019.