BESTILL
BORD

Etter å ha hatt stengt siden midten av mars åpner vi endelig restauranten igjen!

Menyen som gjelder fra og med 7. mai finner dere her:

Mai-meny

 

«Herlige Stavanger!»
Salat med reker, avokado, egg og urtedressing
Salad with prawns, avocado, egg and herb dressing
E, SD, SP, S

215,- serveres med brød og smør

 

BMVs fiskesuppe med fisk, reker, blåskjell og grønnsaker
Our fish soup with fish, prawns, mussels and vegetables
M, F, SD, B, SL, S, SO

225,- serveres med brød og smør

 

Angusburger fra A. Idsøe med bacon, Monterey Jack, tomat, pickles, aioli og pommes frites
Angus burger with bacon, Monterey Jack, tomato, pickles, aioli and fries
E, SP, S, HV, M

255,-

 

Kveite med smørbakt blomkål, syltet selleri, saltbakte småpoteter og en syrlig beurre blanc
Halibut with butter baked cauliflower, pickled celery, potatoes and beurre blanc
S, M, F, SO

345,-

 

Indrefilet av okse med asparges, grillet løk, vårløk, saltbakte småpoteter og estragonsky
Beef tenderloin with asparagus, grilled onion, spring onion, potatoes and tarragon sauce
S, M, SO

345,-

 

 Allergenmerking: M=melk, E=egg, SO=soya, F=fisk, SD=skalldyr, B=bløtdyr, SL=selleri, SP=sennep, SF=sesamfrø, L=lupin, S=sulfitt, P=peanøtt, N=nøtter, Gl=gluten, HV=hvete
Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer.
Selv om rettene inneholder de ulike allergener så har vi mulighet til å tilpasse de. Si ifra om dine allergier samt om ønske om vegetarmeny.

Gjelder fra kl. 17.00 // Available from 05.00 pm