BESTILL
BORD

Stavanger Vinfest / 16.-19. september 

arrangeres hvert år og nå i 2020 blir for 22. gang.
Vi er en av 12 av byens restauranter som er med på denne festen!

Under årets vinfest får vi besøk av Fratelli Ponte.
Fratelli Ponte er en familiedrevet vingård i San Damiano d’Asti, Piemonte.
Her har kulturen, lidenskapen og kunsten til vinproduksjon blitt videreført gjennom generasjonene i familien, og drives i dag av tredje generasjon.

Barbera, Nebbiolo og Barolo er fristelser som denne regionen er kjent for.

Vinfestmeny

Gratinert kongekrabbe i urtesmør med cruditè av fennikel, agurk, stangselleri og sukkererter
Au gratin king crab in herb butter with crudité of fennel, cucumber, celery and snap peas
M,S,Hvete,SD

Sterling kveite med bygg, grønnolje-agurk og avruga
Sterling halibut with barley, green oil and avruga
F,E,L,B

Ytrefilet av lam med brokkolipuré, grillet spisskål med baconvierge og en kremet kyllingsjy
Sirloin of lamb with broccoli puree, grilled spring cabbage with “ bacon vierge” and creamed chicken gracy
S,M, Sl, L

Vannbakkels med sitronkrem, yuzu gele og Pasjon- og yoghurtis
Profiteroles with lemon curd, yuzu gel and passion&yoghurt ice cream
M, E, S, G=Hvete

Beignet med melis og bringebær
Beignet with powdered sugar and raspberries
M, Hvete, E

 5-retter 595,-
4-retter 495,-
*4-retter uten kongekrebbe/4-course without king crab

 Vinpakke:
5-retter: 575,-
4-retter: 475,-

 Allergenmerking: M=melk, E=egg, SO=soya, F=fisk, SD=skalldyr, B=bløtdyr, SL=selleri, SP=sennep, SF=sesamfrø, L=lupin, S=sulfitt, P=Peanøtt, N=Nøtter,Gl=Gluten
Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer.
Selv om rettene inneholder de ulike allergener så har vi mulighet til å tilpasse de. Si ifra om dine allergier samt om ønske om vegetarmeny.

Gjelder fra kl 17 // available from kl 17