BESTILL
BORD

Stavanger Vinfest / 30.mars -02. april 

arrangeres hvert år og er nå endelig i gang igjen etter korona-restriksjonene.
Vi er en av 12 av byens restauranter som er med på denne festen!

Vinfestmeny

 

- Forrett -
Charcuterie, ett utvalg av spekemat og salami
Charcuterie, cured meats and salami
Hvete, melk, egg

Grillet kveite med jordskokkkrem, smørsaus med gressløk og sprøtt kyllingskinn
Grilled halibut with Jerusalem artichoke purée, butter sauce with chives and crispy ckicken skin
Hvete, melk, fisk, sulfitt

- Hovedrett -
Kjøtttralla fra A. Idsøe med brokkolini, østerssopp, borretaneløk, fondantpotet, sommertrøffel og rødvinssaus
Meat trolley from the local butcher with grilled vegetables, fondant potato, summer truffle and red wine sauce
Melk, sulfitt

Italienske oster
Italian cheeses
Melk

- Dessert -
Pasjonsfrukt semifreddo med hylleblomstgele, appelsin crumble og brandysnap
Passion fruit semifreddo with elderflower, orange crumble and brandy snap
Melk, egg, sitrus, sulfitt

 5-retter 850,- || 5 courses 850,-
3-retter 625,- || 3 courses 625,-

Vinpakke:
5-retter: 645,-
3-retter: 495,-

Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer.
Selv om rettene inneholder de ulike allergener så har vi mulighet til å tilpasse de. Si ifra om dine allergier samt om ønske om vegetarmeny.

Gjelder fra kl 17 // available from kl 17