BESTILL
BORD

Selskapsmeny Vannari 2019 // Set menu Vannari

Alternativ 1 servert meny:

Soppconsommé med bakt jordskokk og stekt kantarell

Mushroom consommé with baked Jerusalem artichoke and chanterelles

S, M, SO

Sotet torsk med jordskokkkrem, Savoy-kål, beurre blanc og chips

Blackened cod with Jerusalem artichoke cream, Savoy cabbage, beurre blanc and chips

M, S, F, SO, L, P

Ytrefilet av okse med skogsopp, rosettkål, potetpuré og rødvinssaus med kirsebær

Sirloin of beef with mushrooms, flower sprouts, potato purée and red wine sauce with cherries

M, SL, SP, S, SO

 Sjokolade-og peanøttkake med råkrem, salt karamellsaus og karamelliserte popcorn

Chocolate and peanut cake with cream, caramel sauce and caramelized popcorn

M, E, H, P

4-retter 645,- // 4 courses 645,-

3-retter fisk  525,- // 3 courses fish 525,-

3-retter kjøtt 545,- // 3 courses meat  545,-

Alternativ 2 – buffet:

Skinke og salami

Cured ham and salami

Salat med Snedig fra Stavanger Ysteri, syltet gresskar, gresskarkjerner og granateple

Salad with Snedig, cheese from Stavanger Ysteri, pickled pumpkin, pumpkin seeds and pomme granite

M, S

Ost og crustini

Cheese and crustini

H, M

Sotet torsk med bakt jordskokk, Savoy-kål og beurre blanc

Blackened cod with baked Jerusalem artichoke, Savoy cabbage and beurre blanc

M, S, F

Ytrefilet av okse med skogsopp, rosettkål, Jærpoteter og rødvinssaus med kirsebær

Sirloin of beef with mushrooms, flower sprouts, potatoes and red wine sauce with cherries

M, SL, SP, S, SO

Sjokolade-og peanøttkake med råkrem, salt karamellsaus og karamelliserte popcorn

Chocolate and peanut cake with cream, caramel sauce and caramelized popcorn

M, E, H, P

Dessert – serveres på tallerken

Pris

575,- pr. person

Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer.

Selv om rettene inneholder de ulike allergenene så er det muligheter til å tilpasse de. Si ifra om dine allergier samt om ønske om vegetar meny.

Menyen er gjeldende fra 27.  august til og med 29. oktober 2019

Allergenmerking: M = melk, E = egg, P = peanøtt, SO = soya, F = fisk, SD = skalldyr, B = bløtdyr, SL = selleri, SP = sennep, SF = sesamfrø, L = lupin, S = sulfitt, H = hvete