BESTILL
BORD

Selskapsmenyer 2020 // Set menus 2020

3-retter og 4-retter

Stekt kamskjell med blomkålpuré, fennikel-crudité og bruna smør

Scallops with cauliflower purée, fennel crudité and browned butter

M, F, SD, B, SL, S, SO

Kveite med neper, grønnkål, blomkål-crudité, saltbakte småpoteter og en syrlig beurre blanc

Halibut with turnips, kale, crudité of cauliflower, salt baked potatoes and beurre blanc

S, M, F

Entrecôte med grillet hjertesalat, løkpuré, gressløk, urtesmør og saltkokte småpoteter

Entrecôte with grilled heart salad, onion purée, chives, herb butter and potatoes

M, S, SO, E

BMVs "Twix" med karamell- og hasselnøtt-praline og vanilje-parfait

Twix with caramel- and hazelnut praline and vanilla parfait

P, HV, E, M, HL

4-retter 655,- // 4 courses 655,-
3-retter 545,- // 3 courses 545,-

Alle i selskapet må velge samme meny. Buffet må bestilles minimum 5 virkedager før besøket. Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer. Selv om rettene inneholder de ulike allergenene, så er det muligheter for å tilpasse de. Si ifra om dine allergier samt ved ønske om spesialmeny.

Allergenmerking: M = melk, E = egg, SO = soya, F = fisk,
SD = skalldyr, B = bløtdyr, SL = selleri, SP = sennep,
SF = sesamfrø,
L = lupin, S = sulfitt, P = peanøtt, N = nøtter, GL = gluten, HV = hvete, R = rug, V = valnøtter, MA = mandel,
HL = hasselnøtt,
PI = pistasjnøtter