BESTILL
BORD

Selskapsmeny Vannari 2019 // Set menu Vannari

Julebuffet

Forrett serveres på tallerken

Sitron- og akevitt gravet laks med eggekrem og rugbrødsmuler

Marinated salmon with egg and rye crumble

E, S, Rug, Hvete, M

Svineribbe fra Prima Jæren med medisterkake- og pølse, rødkål, surkål og julesaus

Roasted rib of pork with sauerkraut Norwegian style, red cabbage and Christmas sauce

M, SL, S, Hvete, E

Pinnekjøtt fra A. Idsøe med kålrabistappe, vossakorv og pinnefett

Salted and dried ribs of mutton Norwegian style served with mashed swede, sausage and gravy

M

Mandelpoteter

Potatoes

Riskrem med bringebærsaus

Rice pudding with raspberry sauce

M

645,- pr. person

Uten forrett 545,- pr person / No starter 545,- pr. person

Vi gjør oppmerksom på at ved valg av buffet som meny er maks antall gjester 48 personer.

 

Betingelser ved buffet

Vi ser at hele selskapet tar samme meny, men vi tar selvsagt hensyn til allergier, dietter og annet.

Vi legger til rette for vegetarianere, menyforslag fås på forespørsel.

Valgt meny ønsker vi senest 3 virkedager dager før arrangementsdato.

No Show belastes med full kuvertpris ved forhåndsbestilt meny.

Vi tar forbehold om endringer i meny og pris etter tilgang på råvarer.
Menyene er gjeldende i perioden 30. oktober til og med 23. desember 2019.

Allergenmerking: M=melk, E=egg, P=peanøtter, N=nøtter, SO=soya, F=fisk, SD=skalldyr, B=bløtdyr, SL=selleri, SP=sennep, SF=sesamfrø, L=lupin, S=sulfitt