BESTILL
BORD

Selskapsmeny høst 2020 // Set menu autumn 2020

3-retter og 4-retter

Soppconsommé med bakt jordskokk og stekt kantarell

Mushroom consommé with baked Jerusalem artichoke and chanterelles

M, S, SO

Bakt kveite med brokkolikrem, Gydas småpotet, crudité av reddik, neper og hollandaise

Baked halibut with broccoli cream, potatoes and hollandaise

M, F, S, E

Confitert og glasert andelår med potetpuré, persillerot og stekt skogsopp

Glazed duck confit with potato puré and parsley root and mushrooms

SL, SO, S

Sjokoladefondant med karamellis og krokan

Chocolate fondant with caramel ice cream and caramelized nuts

M, E, HL, HV, SO

4-retter 655,- // 4 courses 655,-
3-retter 545,- // 3 courses 545,-

Vinpakke // Wine pairing 495,- / 595,-

Alle i selskapet må velge samme meny. Buffet må bestilles minimum 5 virkedager før besøket. Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer. Selv om rettene inneholder de ulike allergenene, så er det muligheter for å tilpasse de. Si ifra om dine allergier samt ved ønske om spesialmeny.

Menyen gjelder til 25.okt.

Allergenmerking: M = melk, E = egg, SO = soya, F = fisk,
SD = skalldyr, B = bløtdyr, SL = selleri, SP = sennep,
SF = sesamfrø,
L = lupin, S = sulfitt, P = peanøtt, N = nøtter, GL = gluten, HV = hvete, R = rug, V = valnøtter, MA = mandel,
HL = hasselnøtt,
PI = pistasjnøtter