BESTILL
BORD

Selskapsmenyer Vannari 2020 // Set menus Vannari

3-retter og 4-retter

Fritert jordskokk- og potetkrokett med parmesan og chilimajones

Deep fried croquette of Jerusalem artichoke and potato with parmesan and chili mayonnaise

M, E, S, SP, H

Bakt fjellørret med fennikel og pepperrotrømme

Baked mountain trout with fennel and horseradish sour cream

M, F

Lammecarré med savoykål, blomkål, potet og sauce Bordelaise

Rack of lamb with savoy cabbage, cauliflower, potato and sauce Bordelaise

M, S, SL, SO

Sjokolade- og kaffeganache med hvit sjokolade og espressois

Chocolate and coffee ganache with white chocolate and espresso ice cream

M, E, HA, HV

4-retter 645,- // 4 courses 645,-
3-retter fisk 505 ,- // 3 courses fish 505,-
3-retter kjøtt 545,- // 3 courses meat  545,-

Buffetmeny

Forrett settes på bordet og deles 

Rugtoast med andeterrine
Rye toast with terrine of duck
R

Grønne wrap med sitrusmarinert laks, avokado og sesamfrø
Wrap with scitrus marinated salmon, avacado and sesame seeds
F, SF, S 

Crustini med chèvre og valnøtter
Crustini with chèvre and walnuts
H, V, M

Mozzarella salat
Mozzarella salad
M 

Fra buffet 

Braisert oksekjake med pastinakk, rosettkål og rødvinssaus
Braised cheeks of ox with parsnip, flower sprouts and red wine sauce
SL, M, S

Bakt fjellørret med bakt fennikel og pepperrotrømme
Baked mountain trout with fennel and horseradish sour cream
M, F, S

Urtebakte Gulløyepoteter
Herb baked potatoes

Dessert serveres på tallerken 

Sjokolade- og kaffeganache med hvit sjokolade og espressois
Chocolate and coffee ganache with white chocolate and espresso ice cream
M, HA, H

565,- per person inkludert forrett
Uten forrett // No starter 455,-

Alle i selskapet må velge samme meny. Buffet må bestilles minimum 5 virkedager før besøket. Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer. Selv om rettene inneholder de ulike allergenene så er det muligheter for å tilpasse de. Si ifra om dine allergier samt ved ønske om spesialmeny. Menyen er gjeldende fra 2. januar til og med 2. mars 2020

Allergenmerking: M = melk, E = egg, SO = soya, F = fisk,
SD = skalldyr, B = bløtdyr, SL = selleri, SP = sennep,
SF = sesamfrø,
L = lupin, S = sulfitt, H = hvete, R = rug, V = valnøtter, MA = mandel,
HA = hasselnøtt,
PI = pistasjnøtter, SL = selleri