MENY SELSKAP OG VANNARI
Julefri selskapsmeny // Set menu
3-retter og 4-retter
BMVs fiskesuppe med torsk, reker, blåskjell og grønnsaker
Fish soup with cod, prawns, mussels and vegetables
M, F, SD, B, SL, S
Bakt kveite med beter, grønnkål og hollandaise
Baked halibut with beets, kale and hollandaise
SO, F, S
Hjorteplomme med urtebakte rotgrønnsaker, potetkrem og tyttebær- og rødvinsaus
Plum of deer with herb baked root vegetables, potato cream, lingonberry- and red wine sauce
S, M, SL, P
Sjokolade-pave med kirsebær og brente mandler
Chocolate cremaux with cherries and almonds
M, E, H, MA, HA
4-retter 675,- // 4 courses 675,-
3-retter (fiskesuppe til forrett) 555,- // 3 courses (fish soup as starter) 555,-
Vinpakke // Wine pairing 550,- / 650,-
Alle i selskapet må velge samme meny. Buffet må bestilles minimum 5 virkedager før besøket, annen meny 3 dager før. Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer. Selv om rettene inneholder de ulike allergenene, så er det muligheter for å tilpasse de. Si ifra om dine allergier samt ved ønske om spesialmeny.
Menyen gjelder fra 28.okt. til 23.des. 2020
Allergenmerking: M = melk, E = egg, SO = soya, F = fisk,
SD = skalldyr, B = bløtdyr, SL = selleri, SP = sennep, SF = sesamfrø,
L = lupin, S = sulfitt, P = peanøtt, N = nøtter, GL = gluten, HV = hvete, R = rug, V = valnøtter, MA = mandel,
HL = hasselnøtt, PI = pistasjnøtter