BESTILL
BORD

Dagens lunsj // Today’s special

GJELDER FRA KL. 11 – 17 // FROM 11 – 17

Småretter // smaller courses

SERVERES HELE DAGEN

«Herlige Stavanger!»                                                 

Salat med reker, avokado, egg og urtedressing

Salad with prawns, avocado, egg and herb dressing

E, SD, SP, S 

190,-

Salat med Snedig fra Stavanger Ysteri, syltet gresskar, gresskarkjerner og granateple

Salad with Snedig, cheese from Stavanger Ysteri, pickled pumpkin, pumpkin seeds and pomme granite

M, S

175,-

«BMVs Cæsar-salat»
Salat med revet kyllinglår, bacon, parmesan, Cæsar-dressing, tomat og krutonger

Ceasar salad with chicken, bacon, parmesan, Caesar dressing, tomatoes and croutons

M, H, SP, S

165,-

Leverpostei fra A. Idsøe på rugbrød med syltet kantarell, delikatesseløk og bacon

Liver paté from the local butcher on rye bread with pickled chanterelle, onion and bacon

M, S, H, R

155,-

Omelett med bacon og parmesan, serveres med salat

Omelet with bacon and parmesan, served with salad

M, E

155,- Gjelder fra kl 11-17 // from 11-17

BMVs fiskesuppe med fisk, reker, blåskjell og grønnsaker

Our fish soup with fish, prawns, mussels and vegetables

M, F, SD, B, SL, S, SO

189,- Som forrett // starter size 145,-

Angusburger fra A. Idsøe med bacon, parmesan, bakte tomater, rødløk og pommes frites og aioli

Burger with bacon, parmesan, baked tomatoes red onion, fries and aioli

M, E, SP, S, H

235,-

Mat til de yngste // Children`s menu

Til alle barn – velg en rett fra menyen, vi tilpasser retten og prisen.
Choose a course from the menu, we adapt the course and the price.

Burger (90 gr) med pommes frites, salat, tomat og agurk

Burger with fries, salad, tomato and cucumber

H, E

125,-

Bakt torsk (100 gr) med pommes frites og gulrot med smeltet smør

Baked cod (100 gr) with fries, carrots and butter

F, M

125,-

Braisert lammeskank (130 gr) med potetpuré og sjy

Braised shank of lamb with potato purée and jus

S, M, SL

135,-

Fiskesuppe med fisk, reker, blåskjell og grønnsaker

Our fish soup with fish, prawns, mussels and vegetables

M,F,SD,B,SL,S,SO

125,-

Desserter // Dessert

SERVERES HELE DAGEN

Sjokolade-og peanøttkake med popcornis, salt karamellsaus og karamelliserte popcorn

Chocolate and peanut cake with popcorn ice cream, caramel sauce and caramelized popcorn

M, E, H, P

135,-

BMVs vafler med pisket rømme, blåbærsorbet og sprø pekannøtter

BMV’s waffles with whipped sour cream, blueberry sorbet and crispy pecan nuts

M, E, H, PK

125,-

3 oster med søtt og sprøtt

3 cheeses with sweet and crisp

M, S, H, kan også bli servert med nøtter, gi beskjed om du er allergisk

175,-

«Kjøkkenets 3 retters anbefaling» // «The chef’s 3 course recommendation»

Fra 17-22//From 17-22

Forrett // Starters

SERVERES HELE DAGEN

Confitert breiflabb med portvinssaus og syltet gresskar

Confit of monkfish with port wine sauce and pickled pumpkin

F, L, SO

145,-

Røkt hjorte-tataki med fritert rosenkål og kirsebærgelé

Smoked deer tataki with deep fried brussels sprouts and cherry jelly

SL

145,-

Soppconsommé med bakt jordskokk og stekt kantarell

Mushroom consommé with baked Jerusalem artichoke and chanterelles

SL, M, SO

125,-

Hovedretter // Main course

Braissert lammeskank med bacon, løk, sopp, poteter og portvinssjy

Braised shank of lamb with bacon, onion, mushroom, potatoes and port wine jus

M, SO, S, SL

285,-

Flatbiff av hjort med skogsopp, rosettkål, favabønner, potetpuré og rødvinssaus med kirsebær

Filet of deer with mushrooms, flower sprouts, fava beans, potato purée and red wine sauce with cherries

M, SL, SP, S, SO

325,-

Bakt klippfisk med bacon, tomat- og olivenvierge, potetpuré og potetchips

Baked clipfish with bacon, tomato and olive vierge, potato purée and potato chips

M, F, SP, P

295,-

Sotet torsk med jordskokkkrem, Savoy-kål, beurre blanc og jordskokkchips

Blackened cod with Jerusalem artichoke cream, Savoy cabbage, beurre blanc and Jerusalem artichoke chips

M, S, F, SO, L

275,-

Linguini med kremet soppsaus, stekt sopp, fritert grønnkål og parmesan

Linguini with creamy mushroom sauce, fried mushrooms, deep fried kale and parmesan

M, S, E, SP, H

255,-

Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer.

Selv om rettene inneholder de ulike allergener så har vi mulighet til å tilpasse de. Si ifra om dine allergier samt om ønske om vegetarmeny.

Allergenmerking:

Allergenmerking: M = melk, E = egg, SO = soya, F = fisk, SD = skalldyr, B = bløtdyr, SL = selleri, SP = sennep,

SF = sesamfrø, L = lupin, S = sulfitt, H = hvete, R = rug, P = peanøtt, PK = pekannøtter

Menyen er gjeldende fra 27. august til og med 29. oktober 2019