BESTILL
BORD

Dagens lunsj // Today’s special

GJELDER FRA KL. 11 – 17 // FROM 11 – 17

Passe stort // smallish

SERVERES HELE DAGEN

«Herlige Stavanger!»                                                 

Salat med reker, avokado, egg og urtedressing

Salad with prawns, avocado, egg and herb dressing

E,SD,SP,S 

190,-

Quinoa-salat med røkt laks, grønt eple, fennikel og flatbrød

Quinoa salad  with smoked salmon, Granny Smith apple, fennel and Norwegian flatbread

S, hvete, F 

185,-

Varm sandwich med vellagret Jarlsberg, cheddar  og pikant salami

Warm cheese sandwich with matured Jarlsberg, cheddar and picante salami

M,Hvete,S,SP

185,- Med pommes frites // with fries 205,-

Sandwich med mozzarella, Stavangerskinke og bakte småtomater

Sandwich with mozzarella, ham and baked tomatoes

M,S,hvete

175,-

Omelett med bacon og vellagret Jarlsberg, serveres med salat

Omelet with bacon and matured Jarlsberg, served with salad

M,E,SP

155,- Gjelder fra kl 11-17 // from 11-17

BMVs fiskesuppe med fisk, reker, blåskjell og grønnsaker

Our fish soup with fish, prawns, mussels and vegetables

M,F,SD,B,SL,S,SO

189,- Som forrett // starter size 145,-

«Moules frites»

Hvitvinsdampa blåskjell med fløte og vårløk, serveres med pommes frites og aioli

Steamed mussels in white wine, cream and spring onion, served with fries and aioli

M,B,S,E,SP

195,-

Meny til de yngste // For the kids

Burger (90 gr) med pommes frites, salat, tomat og agurk

Burger with fries, salad, tomato and cucumber

Hvete,E

125,-

Bakt lange (90 gr) med pommes frites, erter, gulrot og smelta smør

Baked ling with fries, petit pois, carrot and butter

F,M

125,-

Braisert- og glasert shortribs av okse (100 gr) med grilla grønnsaker og potetpuré

Braised shortribs of ox with baked root vegetables and potato purée

S,M

135,-

Fiskesuppe med fisk, reker, blåskjell og grønnsaker

Our fish soup with fish, prawns, mussels and vegetables

M,F,SD,B,SL,S,SO

125,-

Søtt // sweet

SERVERES HELE DAGEN

BMVs makron med vaniljekrem, frukt og bær, ripssorbet og karamelliserte hasselnøtter

BMV`s macaron with vanilla custard, fruit and berries, red currant sorbet and caramelized hazelnuts

M,E, hasselnøtt, mandel

135,-

Sjokoladepavé med rørte jordbær, melkeis og crumble

Soft chocolate cake with stirred strawberries, milk ice cream and crumble

M,E,hvete,valnøtt

135,-

3 oster med søtt og sprøtt

3 cheeses with sweet and crisp

M,S,hvete,kan også bli servert med nøtter

175,-

«Kjøkkenets 3 retters anbefaling» // «The chef’s 3 course recommendation»

Fra 17//From 17

Smått // appetizers

SERVERES HELE DAGEN

Sommersalat med chèvresmuler og valnøttkjeks

Salad with chèvre crumbs and walnut cracker

S,E,M,hvete,valnøtt

115,-

Speka ishavsrøye med ramsløkmajones, vaktelegg og fennikel- og eplecrudité

Cured arctic char with wild garlic mayonnaise, quail egg and fennel- and apple crudité

S,M,F,hvete,E, SP

135,-

Hvitvinsdampa blåskjell med fløte og vårløk

Steamed mussels in white wine, cream and spring onion

M,B,S

115,-

Kjøtt & fisk // meat & fish

Braisert- og glasert shortribs av okse med sylta rettich, grilla grønnsaker og potetpuré

Braised and glazed beef short ribs with pickled rettich, grilled vegetables and potato purée

SL,S,L,SP,M,SO

295,-

Pannestekt andebryst med gulrot- og sellerirotpuré, grønnkål, nepe og rødvinssjy

Panfried breast of duck with purée of carrot and celeriac, kale, turnip and red wine jus

M,S,SL,SO

325,-

Angusburger med bacon, parmesan, bakte tomater, rødløk og pommes frites og aioli

Burger with bacon, parmesan, baked tomatoes, red onion, fries and aioli.

M,E,SP,S,Hvete

225,-

Bakt kveite med ramsløk- og urtecrust, sommerkål, småpoteter og lun rømmesaus

Baked halibut with wild garlic crust, grilled spring cabbage, potatoes and sour cream

M,S, hvete, F,E

345,-

Stekt lange med erter, chorizo, blomkål- og reddikcrudité, potetpuré og soyanoisette

Fried ling with petit pois, chorizo, cauliflower and radish crudité, potato purée and soy noisette

M,F,SO,SP

285,-

Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer.

Selv om rettene inneholder de ulike allergener så har vi mulighet til å tilpasse de. Si ifra om dine allergier samt om ønske om vegetarmeny.

Allergenmerking: M=melk, E=egg, SO=soya,
F=fisk, SD=skalldyr, B=bløtdyr, SL=selleri,
SP=sennep, SF=sesamfrø, L=lupin, S=sulfitt

Menyen er gjeldende fra 5.august til og med 26. august 2019