BESTILL
BORD

Dagens lunsj // Today’s special

GJELDER FRA KL. 11 – 17 // FROM 11 – 17

Småretter // smaller courses

SERVERES HELE DAGEN

«Herlige Stavanger!»                                                 

Salat med reker, avokado, egg og urtedressing

Salad with prawns, avocado, egg and herb dressing

E, SD, SP, S 

190,-

Vintersalat med grillet rotgrønnsaker, mozzarella, søtpotet og pistasjnøtter

Winter salad with grilled root vegetables, mozzarella, sweet potato and pistachio nuts

M, PI, S

165,-

Oksetartar på rugbrød med syltet rødløk, pepperotmajones, sennepsfrø og karse

Beef tartar on rye bread with pickled red onion, horseradish mayo, mustard seeds and cress

E, S, SP, G=rug

175,-

Omelett med bacon og parmesan, serveres med salat

Omelet with bacon and parmesan, served with salad

M, E, SP

155,- Gjelder fra kl 11-17 // from 11-17

BMVs fiskesuppe med fisk, reker, blåskjell og grønnsaker

Our fish soup with fish, prawns, mussels and vegetables

M, F, SD, B, SL, S, SO

189,- Som forrett // starter size 145,-

Angusburger fra A. Idsøe med spicy salami, Monterey Jack, tomat, pickles, chilimajones og pommes frites

Angus burger with spicy salami, Monteey Jack, tomato, pickles, chili mayonnaise and fries

E, SP, S, G=hvete

235,-

Mat til de yngste // Children`s menu

Til alle barn – velg en rett fra menyen, vi tilpasser retten og prisen.
Choose a course from the menu, we adapt the course and the price.

Burger (90 gr) med pommes frites, salat, tomat og agurk

Burger with fries, salad, tomato and cucumber

G=hvete, E

125,-

Bakt ørret med pommes frites, gulrot og smeltet smør

Baked trout with fries, carrot and butter

F, M

125,-

Fiskesuppe med fisk, reker og grønnsaker

Our fish soup with fish, prawns and vegetables

M,F,SD,B,SL,S,SO

125,-

Desserter // Dessert

SERVERES HELE DAGEN

Sjokolade- og kaffeganache med hvit sjokolade og espressois

Chocolate and coffee ganache with white chocolate and espresso ice cream

M, E, HA, G=hvete

135,-

Mascarponekrem med sitrus, yuzu, pistasjnøtter og tindvedsorbet

Mascarpone cream with citrus, yuzu, pistachio nuts and sea buckthorn sorbet

M, E, G=hvete, S

125,-

3 oster med søtt og sprøtt

3 cheeses with sweet and crisp

M, S, G=hvete, kan også bli servert med nøtter

175,-

«Kjøkkenets 3 retters anbefaling» // «The chef’s 3 course recommendation»

Fra 17-22//From 17-22

Forrett // Starters

SERVERES HELE DAGEN

2 østers med chilivinaigrette og sitron

Two oysters with chili vinaigrette and lemon

S, B

90,-

Pannestekt sjøkrepshale med skalldyrglace, blomkål og eple

Pan fried langoustine with shellfish glace, cauliflower and apple

SD, M

165,-

Fritert jordskokk- og potetkrokett med chilimajones og parmesan

Deep fried croquette of Jerusalem artichoke and potato with chili mayonnaise and parmesan

M, E, S, SP, G=hvete

135,-

Hovedretter // Main course

Entrecôte med fritert rosettkål, pastinakk, confitert potet og hollandaise noisette

Entrecôte with flower sprout, parsnip, confit potato and hollandaise noisette

M, SL, S, L, SP, E, SO

345,-

Lammecarré med savoykål, blomkål, poteter og sauce Bordelaise

Rack of lamb savoy cabbage, cauliflower, potato and sauce Bordelaise

M, S, SL, SO

325,-

Pannestekt sei med karamellisert løkpuré, grønnkål og potet espuma

Pan fried pollock with caramelized onion purée, kale and potato espuma

M, S, F, SO

275,-

Bakt fjellørret med fennikel, dillpoteter og pepperrotrømme

Baked mountain trout with fennel, dill potatoes and horseradish sour cream

M, F

285,-

Bakt skrei med erterisotto, gressløk, parmesan, sprø rug og pepperrot

Baked winter cod, risotto with peas, chives, parmesan, crispy rye and horseradish

M, S, G=rug

285,-

Allergenmerking: M = melk, E = egg, SO = soya, F = fisk, SD = skalldyr, B = bløtdyr, SL = selleri, SP = sennep,

SF = sesamfrø, L = lupin, S = sulfitt, G = hvete, V = valnøtter, MA = mandel, HA = hasselnøtt,

PI = pistasjnøtter

 

Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer.

Selv om rettene inneholder de ulike allergener så har vi mulighet til å tilpasse de. Si ifra om dine allergier samt ved ønske om vegetarmat eller annet.

Menyen er gjeldende fra 2. januar til og med 1.april 2020