BESTILL
BORD

Dagens lunsj // Today’s special

GJELDER FRA KL. 11 – 17 // FROM 11 – 17

Småretter // smaller courses

SERVERES HELE DAGEN

«Herlige Stavanger!»                                                 

Salat med reker, avokado, egg og urtedressing

Salad with prawns, avocado, egg and herb dressing

E, SD, SP, S 

190,-

Salat med confitert kylling, gresskarkjerner, syltet gresskar, eple og parmesanmajones

Salad with confit of chicken, pumpkin seeds, pickled pumpkin, apple and parmesan mayonnaise

M, S, E, SP

175,-

Fransk landbrød med svineribbe fra Prima Jæren, rødkål, salat og grov sennep

Open sandwich with pork belly, red cabbage, salad and mustard

H, S, M, SP

169,-

Omelett med bacon og vellagret Jarlsberg, serveres med salat

Omelet with bacon and matured Jarlsberg, served with salad

M, E

155,- Gjelder fra kl 11-17 // from 11-17

BMVs fiskesuppe med torsk, reker, blåskjell og grønnsaker

Our fish soup with cod, prawns, mussels and vegetables

M, F, SD, B, SL, S, SO

189,- Som forrett // starter size 145,-

Angusburger med bacon fra A. Idsøe med cheddar, salat, tomat, rødløk, pommes frites og parmesanmajones

Angusburger with bacon, cheddar, lettuce, tomato, red onion, fries and parmesan mayonnaise

M, E, SP, SF, S, H

235,-

Mat til de yngste // Children`s menu

Til alle barn – velg en rett fra menyen, vi tilpasser retten og prisen.
Choose a course from the menu, we adapt the course and the price.

Burger (90 gr) med pommes frites, salat, tomat og agurk

Burger with fries, salad, tomato and cucumber

H, E

125,-

Posjert torsk med ertestuing, bacon, mandelpotet og sennepssaus

Poached cod with stewed peas, bacon, potatoes and mustard sauce

F, M, SP, H, S

125,-

Fiskesuppe med fisk, reker, blåskjell og grønnsaker

Our fish soup with fish, prawns, mussels and vegetables

M,F,SD,B,SL,S,SO

125,-

Desserter // Dessert

SERVERES HELE DAGEN

Sjokoladecremaux med kirsebær og brente mandler

Chocolate cremaux with cherries and almonds

M, E, MA, HA

135,-

Karamellpudding med karamellsaus og krem

Caramel pudding with caramel sauce and cream

M, E

135,-

Riskrem med bringebærsaus

Rice pudding with raspberry sauce

M

105,-

Brillat Savarin med multer og karamelliserte valnøtter

Brillat Savarin with cloudberries and caramelized walnuts

M, S, H, V

145,-

«Kjøkkenets 3 retters anbefaling» // «The chef’s 3 course recommendation»

Fra 17-22//From 17-22

Forrett // Starters

SERVERES HELE DAGEN

Sitron- og akevitt gravet laks med eggekrem og rugbrødsmuler

Lemon and aquavit cured salmon with egg and rye crumble

E, SL, S, R, H, F, M

135,-

Rødbet- og oksetartar med estragonmajones, sprøtt brød og pepperrot

Beetroot and beef tartar with tarragon mayonnaise, crispy bread and horseradish

E, S, M, SP, H

135,-

Andelårterrine med fermentert gulrot, kirsebær og red rhubarb

Terrine of leg of duck with fermented carrot, cherries and red rhubarb

S, L, SO, SL

125,-

Hovedretter // Main course

Bakt kveite med beter, grønnkål, småpotet og hollandaise

Baked halibut with beets, kale, potato and hollandaise

F, M, S, E

325,-

Lutefisk med ertestuing, mandelpoteter, bacon og sennepssaus

Classic Norwegian Lye fish with stewed peas, potatoes, bacon and mustard sauce

F, M, SP, H

415,- Gjelder fra kl. 17 // from 17

Svineribbe fra Prima Jæren med surkål, rødkål, medisterpølse og -kake, poteter og julesaus

Roasted pork belly with sauerkraut Norwegian style, red cabbage, boiled potatoes and Christmas sauce

M, SL, S, H, E

335,-

Pinnekjøtt og vossakorv fra A. Idsøe med rotmos, poteter og pinnefett

Salted and dried ribs of mutton Norwegian style served with sausage, mashed swede, boiled potatoes and gravy

M

425,-

Pannestekt andebryst med sylta røtter, sellerirot- og potetpuré og kirsebærsjy

Pan fried breast of duck with pickled roots, celery and potato cream and cherry sauce

S, M, SL, SO, L

325,-

Allergenmerking: M = melk, E = egg, SO = soya, F = fisk, SD = skalldyr, B = bløtdyr, SL = selleri, SP = sennep,

SF = sesamfrø, L = lupin, S = sulfitt, H = hvete, R = rug, V = valnøtter, MA = mandel, HA = hasselnøtt

Selv om de rettene inneholder de ulike allergenene så er det muligheter til å tilpasse de. Si ifra om dine allergier.

 

Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer.
Vi legger til rette for allergier og vegetarmeny.

Mat til de yngste – velg en rett fra menyen og vi tilpasser retten og prisen.

Menyen er gjeldende fra 30. oktober til og med 23. desember 2019