BESTILL
BORD

Dagens lunsj // Today’s special

GJELDER FRA KL. 12 – 17 // FROM 12 – 17

Småretter // smaller courses

SERVERES HELE DAGEN

«Herlige Stavanger!»                                                 

Salat med reker, avokado, egg og urtedressing

Salad with prawns, avocado, egg and herb dressing

Serveres med brød og smør / Served with bread and butter

E, SD, SP, S 

215,-

Varm sandwich med Monterey Jack, parmesan, kremost med jalapeño, Stavanger skinke og salat

Grilled cheese sandwich with Monterey Jack, parmesan, jalapeño cream and Stavanger ham. Served with a side salad

H, M, S

175,-

Skagen sandwich med salat, agurk og syltet løk

Creamed prawn salad sandwich with salad and pickled onion

E, SD, SP, S, F, H. R

185,-

Omelett med ost og bacon, serveres med salat

Omelet with bacon and cheese, served with salad

M, E, S

175,- Gjelder frem til kl. 17 // Served til 5 pm

BMVs fiskesuppe med fisk, reker, blåskjell og grønnsaker

Our fish soup with fish, prawns, mussels and vegetables

M, F, SD, B, SL, S, SO

225,-

Som forrett / Starter size 165,-

Angusburger fra A. Idsøe med bacon, Monterey Jack, tomat, pikkels, aioli og pommes frites

Aberdeen Angus beef burger with bacon, Monterey Jack, tomato, pickles, aioli and fries

E, SP, S, H, M

255,-

Mat til de yngste // Children`s menu

Til alle barn – velg en rett fra menyen, vi tilpasser retten og prisen.
Choose a course from the menu, we adapt the course and the price.

Burger (90 gr) med pommes frites, salat, tomat og agurk

Burger with fries, salad, tomato and cucumber

H, E

125,-

Fiskesuppe med fisk, reker og grønnsaker

Our fish soup with fish, prawns and vegetables

M, F, SD, B, SL, S, SO

125,-

Desserter // Dessert

SERVERES HELE DAGEN

Sjokoladefondant med karamellis og krokan

Chocolate fondant with caramel ice cream and croquant

M, E, HA, H, SO

135,-

Plomme med sprø vaffel, marengs og kanelis

Poached plum with a crispy waffle, meringue and cinnamon ice cream

M, E

125,-

3 oster med søtt og sprøtt

3 cheeses with something sweet and crunchy

M, S, H, kan også bli servert med nøtter

175,-

«Kjøkkenets 3 retters anbefaling» // «The chef’s 3 course recommendation»

Fra 17.00 // From 5 pm

Forrett // Starters

SERVERES HELE DAGEN

Soppconsommé med bakt jordskokk og stekte kantareller

Mushroom consommé with baked Jerusalem artichokes and pan fried chanterelles

M, S, SO

125,-

«Bolinhos»

Friterte klippfiskboller med parmesanmajones og ruccola

Bolinhos with parmesan mayonnaise and rocket salad

M, S, E, F

135,-

Stekt skogsopp med posjert egg, bacon, krutonger og rødvinssaus

Fried mushroom with poached egg, bacon, croutons and a red wine sauce

M, E, HV, S

125,-

Hovedretter // Main course

Confitert og glasert andelår med linsecassoulet, beter og stekt skogsopp

Glazed duck confit with lentil cassoulet, beets and mushrooms

SL, SO. S

295,-

Lammeskank med persillerot, grønnkål, skogsopp, potetkrem og rødvinsjy

Lamb shank with turnip rooted parsley, kale, mushroom, potato cream and a red wine sauce

M, SO

335,-

Bakt kveite med brokkolikrem, småpotet, crudité av reddik og neper og hollandaise

Baked halibut with broccoli cream, potatoes, crudité of radish and turnips and hollandaise

M, S, F, E

345,-

Pannestekt torsk, risotto med grønne erter, spinat, skalldyrskum og chorizo

Pan fried cod with a creamed green pea risotto, spinach, shellfish espuma and chorizo

M, S, F, SD

285,-

Fra 17.00 // From 5 pm

Lutefisk med ertestuing, mandelpoteter, bacon og sennepssaus

Classic Norwegian Lye fish with stewed peas, potatoes, bacon and mustard sauce

F, M, SP, H

415,-
Påfyll: 109,- (halestykke/
tail piece)

Allergenmerking:
M = melk, E = egg, SO = soya, F = fisk, SD = skalldyr, B = bløtdyr, SL = selleri, SP = sennep,
SF = sesamfrø, L = lupin, S = sulfitt, P = peanøtt, N = nøtter, GL = gluten, HV = hvete, V = valnøtter, MA = mandel, HL = hasselnøtt, PI = pistasjnøtter

 

Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer.

Selv om rettene inneholder de ulike allergener, så har vi mulighet til å tilpasse de. Si ifra om dine allergier samt ved ønske om vegetarmat eller annet.