BESTILL
BORD

Dagens lunsj // Today’s special

GJELDER FRA KL. 11 – 17 // FROM 11 – 17

Passe stort // smallish

SERVERES HELE DAGEN

«Herlige Stavanger!»

Salat med reker, avokado, egg og urtedressing

Salad with prawns, avocado, egg and herb dressing

E,SD,SP,S 

185,-

«Kylling og vårens primører»

Salat med confitert kylling, vårprimører, chèvresmuler og valnøttkjeks

Salat with confit of chicken, spring vegetables, chèvre crumbs and walnut cracker

S, M, hvete, valnøtter 

175,-

Varm sandwich med vellagret Jarlsberg, cheddar  og pikant salami

Warm cheese sandwich with matured Jarlsberg, cheddar and picante salami

M,Hvete,S,SP

185,- Med pommes frites // with fries 205,-

Sandwich med mozzarella, bakte småtomater fra Brimse gård, asparges og Stavangerskinke

Sandwich with mozzarella, baked tomatoes from Brimse farm, asparagus and ham

M, S, hvete

175,-

Omelett med bacon og vellagret Jarlsberg, serveres med salat og urtedressing

Omelet with bacon and matured Jarlsberg, served with salad and herb dressing

M,E,SP

155,- Gjelder fra kl. 11 – 17 // from 11 – 17

BMVs fiskesuppe med fisk, reker, blåskjell og grønnsaker

Our fish soup with fish, prawns, mussels and vegetables

M,F,SD,B,SL,S,SO

189,- Som forrett
// starter size 145,-

«Moules frites»

Hvitvinsdampa blåskjell med fløte og vårløk, serveres med pommes frites og aioli

Steamed mussels in white wine, cream and spring onion, served with fries and aioli

M,B,S,E,SP

195,-

Meny til de yngste // For the kids

Burger (90 gr) med pommes frites, salat, tomat og agurk

Burger with fries, salad, tomato and cucumber

Hvete,E

125,-

Bakt lange (90 gr) med pommes frites, erter, gulrot og smelta smør

Baked ling with fries, petit pois, carrot and butter

F,M

125,-

Braisert- og glasert shortribs av okse (100 gr) med grilla grønnsaker og potetpuré

Braised shortribs of ox with baked root vegetables and potato purée

S,M

135,-

Fiskesuppe med fisk, reker, blåskjell og grønnsaker

Our fish soup with fish, prawns, mussels and vegetables

M,F,SD,B,SL,S,SO

125,-

Søtt // sweet

SERVERES HELE DAGEN

BMVs makron med vaniljekrem, frisk frukt, ripssorbet og karamelliserte hasselnøtter

BMV`s macaron with vanilla custard, fresh fruit, red currant sorbet and caramelized hazelnuts

M,E, hasselnøtt,mandel

135,-

Sjokoladepavé med rørte jordbær, melkeis og crumble

Soft chocolate cake with stirred strawberries, milk ice cream and crumble

M,E,hvete,valnøtt

135,-

3 oster med søtt og sprøtt

3 cheeses with sweet and crisp

M,S Hvete, Kan også bli servert med nøtter

175,-

«Kjøkkenets 3 retters anbefaling» // «The chef’s 3 course recommendation»

Fra 17//From 17

Smått // appetizers

SERVERES HELE DAGEN

Vårprimører i salat med chèvresmuler og valnøttkjeks

Spring vegetables in salad with chèvre crumbs and walnut cracker

S,E,M,hvete, valnøtt

115,-

Speka ishavsrøye med ramsløkmajones, vaktelegg og fennikel- og eplecrudité

Cured arctic char with wild garlic mayonnaise, quail egg and fennel- and apple crudité

S,M,F,hvete,E, SP

135,-

Hvitvinsdampa blåskjell med fløte og vårløk

Steamed mussels in white wine, cream and spring onion

M,B,S

115,-

Sylta makrell med tomater fra Brimse gård og sitronmajones

Pickled mackerel with tomatoes from Brimse farm and lemon mayonnaise

F,S,E,SP

135,-

Kjøtt & fisk // meat & fish

SERVERES HELE DAGEN

Braisert- og glasert shortribs av okse med sylta rettich, grilla vårgrønnsaker og potetpuré

Braised and glazed beef short ribs with pickled rettich, grilled spring vegetables and potato purée

SL,S,L,SP,M,SO

295,-

Pannestekt andebryst med gulrot- og sellerirotpuré, løksalsa og morkelsjy

Panfried breast of duck with purée of carrot and celeriac, onion salsa and morel juice 

M,S,SL,SO

325,-

Angusburger med bacon, parmesan, bakte tomater, rødløk og pommes frites og aioli

Burger with bacon, parmesan, baked tomatoes, red onion, fries and aioli.

M,E,SP,S,Hvete

215,-

Bakt kveite med ramsløk- og urtecrust, sommerkål, asparges, småpoteter og lun rømme

Baked halibut with wild garlic crust, grilled spring cabbage, asparagus, potatoes and sour cream

M,S, hvete, F,E

335,-

Stekt lange med erter, chorizo, blomkål- og reddikcrudite, potetpuré og soyanoisette

Fried ling with petit pois, chorizo, cauliflower and radish crudité, potato purée and soy noisette

M,F,SO,SP

285,-

Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer.

Selv om rettene inneholder de ulike allergener så har vi mulighet til å tilpasse de. Si ifra om dine allergier samt om ønske om vegetarmeny.

Allergenmerking: M=melk, E=egg, SO=soya,
F=fisk, SD=skalldyr, B=bløtdyr, SL=selleri,
SP=sennep, SF=sesamfrø, L=lupin, S=sulfitt

Menyen er gjeldende fra 7.mai til og med 1.juli 2019