BESTILL
BORD

SOPPFEST, en smak av skogens gull

Gjelder perioden 26.-28.september

«My bun»
Steam buns med syltet shiitake, soppmajones, hjertesalat, syltet rødløk og bakt sellerirot
Steam buns with pickled shiitake, mushroom mayonnaise, salad, pickled red onion and baked celeriac
H, S, E, SP, SL, SO

«Røyksopp»
Røkte kantareller med rødspette, soppsaus og rista mandler
Smoked chanterelle with plaice, mushroom sauce and almonds
F, M, MA, S

“Sopp in the name of love”
Bygggrynsrisotto med stekt fåresopp, langtidstekt ytrefilet av lam, rista hasselnøtter og parmesan
Pearl barley risotto with fried sirloin of lamb, hazelnuts and parmesan
S, M, SL, HAS, BY 

«Crack pie»
Havregrynsterte med melkeis
Oatmeal tart with milk ice cream
H, E, M, HA, SO

4-retter (inkludert dessert) 645,-
3-retter (uten dessert) 535,-

Allergenmerking:

M = melk, E = egg, SO = soya, F = fisk, SD = skalldyr, B = bløtdyr, SL = selleri, SP = sennep, SF = sesamfrø, L = lupin, S = sulfitt, H = hvete, R = rug, P = peanøtt, PK = pekannøtter, HA = havre, MA = mandler, HAS = hasselnøtter, BY = Bygg

Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer.

Selv om rettene inneholder de ulike allergener så har vi mulighet til å tilpasse de. Si ifra om dine allergier samt om ønske om vegetarmeny.

Menyen er gjeldende fra 26.september til 28.september 2019