BESTILL
BORD

Forenklet meny høstferie

Gjelder perioden 7.oktober-13.oktober

Småretter // Smaller courses – serveres hele dagen

«Herlige Stavanger!»
Salat med reker, avokado, egg og urtedressing
Salad with prawns, avocado, egg and herb dressing
E, SD, SP, S
190,-

«BMVs Cæsar-salat»
Revet kyllinglår, bacon, parmesan, Cæsar-dressing, tomat og krutonger
Ceasar salad with chicken, bacon, parmesan, Caesar dressing, tomatoes and croutons
M, H, SP, S
Som salat            165,-
Som sandwich med pommes frites        185,-

Omelett med bacon og parmesan, serveres med salat
Omelet with bacon and parmesan, served with salad
M, E
155,-      Gjelder fra kl. 11 – 17 // from 11 – 17

BMVs fiskesuppe med fisk, reker, blåskjell og grønnsaker
BMV’s fish soup with fish, prawns, mussels and vegetables
M, F, SD, B, SL, S, SO
189,-
Som forrett // starter size 145,-


Mat til de yngste //
Children’s menu
Til alle barn – velg en rett fra menyen, vi tilpasser retten og prisen.
Choose a course from the menu, we adapt the course and the price.

Burger (90 gr) med pommes frites, salat, tomat og agurk
Burger (90 gr) with fries, salad, tomato and cucumber
H, E
125,-

Bakt torsk (100 gr) med pommes frites og gulrot med smeltet smør
Baked cod (100 gr) with fries, carrots and butter
F, M
125,-

Fiskesuppe med fisk, reker, blåskjell og grønnsaker
Our fish soup with fish, prawns, mussels and vegetables
M, F, SD, B, SL, S, SO
125,-

 

Forretter // Starters

Røkt hjorte-tataki med fritert rosenkål og kirsebærgelé
Smoked deer tataki with deep fried brussels sprouts and cherry jelly
SL
145,-

 

Soppconsommé med bakt jordskokk og stekt kantarell
Mushroom consommé with baked Jerusalem artichoke and chanterelles
SL, M, SO
125,-

 

Hovedretter // Main course

Flatbiff av hjort med skogsopp, rosettkål, favabønner, potetpuré og rødvinssaus med kirsebær
Filet of deer with mushrooms, flower sprouts, fava beans, potato purée and red wine sauce with cherries
M, SL, SP, S, SO
325,-

Angusburger fra A. Idsøe med bacon, parmesan, bakte tomater, rødløk og pommes frites og aioli
Burger with bacon, parmesan, baked tomatoes red onion, fries and aioli
M, E, SP, S , H
235,-

Bakt klippfisk med bacon, tomat- og olivenvierge, potetpuré og potetchips
Baked clipfish with bacon, tomato and olive vierge, potato purée and potato chips
M, F, SP, P
295,-

Sotet torsk med jordskokkkrem, Savoy-kål, beurre blanc og jordskokkchips
Blackened cod with Jerusalem artichoke cream, Savoy cabbage, beurre blanc and Jerusalem artichoke chips
M, S, F, SO, L
275,-

 

Desserter // Dessert

Sjokolade-og peanøttkake med popcornis, salt karamellsaus og karamelliserte popcorn
Chocolate and peanut cake with popcorn ice cream, caramel sauce and caramelized popcorn
M, E, P
135,-

BMVs vafler med pisket rømme, blåbærsorbet og sprø pekannøtter
BMV’s waffles with whipped sour cream, blueberry sorbet and crispy pecan nuts
M, E, H, PK
125,-

Allergenmerking: M = melk, E = egg, SO = soya, F = fisk, SD = skalldyr, B = bløtdyr, SL = selleri, SP = sennep,

SF = sesamfrø, L = lupin, S = sulfitt, H = hvete, R = rug, P = peanøtt, PK = pekannøtter

Vi tar forbehold om endringer i menyen etter tilgang på råvarer.

Selv om rettene inneholder de ulike allergener så har vi mulighet til å tilpasse de. Si ifra om dine allergier, samt ved ønske om vegetarmeny.

Menyen er gjeldende fra 7. oktober til og med 13. oktober 2019