17.mai meny 2023
Småretter | Forretter:
Aspargessuppe med sprøstekt Serranoskinke, gresskarkjerner og parmesan
Asparagus soup with Serrano ham, pumpkin seeds and parmesan
MELK
195,-
Smørbrød ala «Herlige Stavanger!»
Reker, avokado, egg og urtedressing
Open sandwich with prawns, avocado, egg and herb dressing
EGG, SKALLDYR, SENNEP, SULFITT
185,-
Oksecarpaccio med pinjekjerner, safranaïoli og parmesan
Beef carpaccio with pine nuts, saffron aïoli and parmesan
EGG, MELK
225,-
Hovedretter:
«Herlige Stavanger!»
Salat med reker, avokado, egg og urtedressing
Salad with prawns, avocado, egg and herb dressing
EGG, SKALLDYR, SENNEP, SULFITT
269,-
Angusburger fra A. Idsøe med aïoli, salat, syltet rødløk og pommes
Angus beef burger with aïoli, pickled red onion, salad and fries
MELK, EGG, HVETE
295,-
Bakt laks med vårens grønnsaker, småpoteter og urtesmør
Baked salmon with seasonal vegetables, small potatoes and herb butter
MELK, FISK
425,-
Helstekt ytrefilet av okse fra A. Idsøe med vårens grønnsaker, småpoteter og estragonsmør
Sirloin of beef with seasonal vegetables, small potatoes and tarragon butter
MELK
455,-
Dessert:
Pavlova – marengs, bær og vaniljekrem
Merengue, berries and vanilla cream
MELK, EGG
175,-
Kremostis med bringebær
Cream cheese ice cream and raspberry
MELK, EGG
85,-
Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer.
Selv om rettene inneholder de ulike allergener så har vi mulighet til å tilpasse de. Si ifra om dine allergier.