BESTILL
BORD

17.mai meny 2023

Småretter | Forretter: 

Aspargessuppe med sprøstekt Serranoskinke, gresskarkjerner og parmesan 
Asparagus soup with Serrano ham, pumpkin seeds and parmesan 
MELK
195,- 

Smørbrød ala «Herlige Stavanger!»
Reker, avokado, egg og urtedressing 
Open sandwich with prawns, avocado, egg and herb dressing 
EGG, SKALLDYR, SENNEP, SULFITT
185,- 

Oksecarpaccio med pinjekjernersafranaïoli og parmesan
Beef carpaccio with pine nuts, saffron aïoli and parmesan
EGG, MELK
225,- 

 

Hovedretter: 

«Herlige Stavanger!»
Salat med reker, avokado, egg og urtedressing
Salad with prawns, avocado, egg and herb dressing 
EGG, SKALLDYR, SENNEP, SULFITT
269,-

Angusburger fra A. Idsøe med aïoli, salat, syltet rødløk og pommes
Angus beef burger with aïoli, pickled red onion, salad and fries
MELK, EGG, HVETE
295,-

Bakt laks med vårens grønnsaker, småpoteter og urtesmør 
Baked salmon with seasonal vegetables, small potatoes and herb butter 
MELK, FISK
425,-

Helstekt ytrefilet av okse fra A. Idsøe med vårens grønnsaker, småpoteter og estragonsmør
Sirloin of beef with seasonal vegetables, small potatoes and tarragon butter 
MELK
455,-

 

Dessert: 

Pavlova – marengs, bær og vaniljekrem 
Merengue, berries and vanilla cream 
MELK, EGG
175,-

Kremostis med bringebær
Cream cheese ice cream and raspberry
MELK, EGG 
85,-  

Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer.
Selv om rettene inneholder de ulike allergener så har vi mulighet til å tilpasse de. Si ifra om dine allergier.