A LA CARTE
Menyen gjelder fra 21.august - 23. oktober 2023
Lunsj // Lunch
Frem til kl. 17.00 // Served till 5pm
«Salade de crevettes!»
Salat med reker, avokado, egg og urtedressing
Salad with prawns, avocado, egg and herb dressing
Egg, skalldyr, sennep, sulfitt
279,-
“Sandwich au steak”
Steak-sandwich med aromasopp, løk, ruccula og béarnaisesaus
Steak sandwich with mushrooms, onion, arugula and Béarnaise sauce
Melk, sulfitt, hvete
235,-
+ Fries 65,-
“Bouillabase” Fransk fiskesuppe med dagens fangst, tomater, fennikel og rotgrønnsaker
French fish soup with today´s catch, tomatoes, fennel and root vegetables
Fisk, bløtdyr, skalldyr, selleri, sulfitt
Liten 225,-
Stor 295,-
Tarte flambée “Gruyère”
Hvit pizza fra Alsace med Gruyère, bacon fra A. Idsøe, løk, cherrytomater og grønn chili
White pizza from Alsace with Gruyère, bacon from the local butcher, onion, tomatoes and green chili
Hvete, melk
215,-
Tarte flambée “Végétarien”
Hvit pizza fra Alsace med Gruyère, Shimeji-sopp, rødløk og sorte oliven
White pizza from Alsace with Gruyère, Shimeji mushrooms, red onion and black olives
Hvete, melk, valnøtter
215,-
“Burger de boeuf”
Angusburger med bacon fra A. Idsøe med cheddar, tomat, pickels, aïoli og salat
Angus beef burger with bacon, cheddar, tomato, onion, aïoli and salad
Melk, egg, hvete, sennep
245,-
+ fries 65,-
“Moules frites”
Blåskjell dampet i hvitvin og tomat. Serveres med pommes og aïoli
Mussels with white wine and tomato. Served with fries and aïoli
Melk, egg, sulfitt, bløtdyr
285,-
“Boeuf bourguignon”
Braissert okse-høyrygg med bacon, sopp og rotgrønnsaker. Serveres med potetmos
Beef stew with bacon, mushrooms and root vegetables. Served with mashed potatoes
Felk, selleri, sulfitt
265,-
Forretter // Starters
Fra kl. 17.00 // From 5pm
“Bouillabase”
Fransk fiskesuppe med dagens fangst, tomater, fennikel og rotgrønnsaker
French fish soup with today´s catch, tomatoes, fennel and root vegetables
Fisk, bløtdyr, skalldyr, selleri, sulfitt
225,-
“Tartare de boeuf”
Oksetartar med rødbeter, vakteleggeplomme, gresskarkjerner, sylteagurk og kapers
Beef tartar with beets, quail egg yolk, pumpkin seeds, cornichons and capers
Egg, sulfitt
235,-
“Charcuterie”
Spekemat & salami, oliven, ost og grissini
Cured ham & salami, olives, cheese and grissini
Melk, hvete, kan inneholde flere allergener
215,-
“Ceviche de pétoncled”
Kamskjell ceviche med agurk og dill
Ceviche of scallops with cucumber and dill
Skalldyr
220,-
Hovedretter // Main courses
Fra kl. 17.00 // From 5pm
“Lingue blanche”
Bakt lange med grønnkål, gulrot-grateng, småpoteter og hollandaise noisette
Oven baked ling with kale, carrots, potatoes and hollandaise noisette
Melk, fisk, sulfitt, egg
395,-
“Bouillabase”
Fransk fiskesuppe med dagens fangst, tomater, fennikel og rotgrønnsaker
French fish soup with today´s catch, tomatoes, fennel and root vegetables
Fisk, bløtdyr, skalldyr, selleri, sulfitt
295,-
“Moules frites”
Dampa blåskjell med aïoli og pommes
Mussels with aïoli and fries
Melk, egg, bløtdyr, sulfitt
285,-
“Boeuf bourguignon”
Braissert okse-høyrygg med bacon, sopp og rotgrønnsaker. Serveres med potetmos
Beef stew with bacon, mushrooms and root vegetables. Served with mashed potatoes
Melk, sulfitt, selleri
395,-
“Burger de boeuf”
Angusburger med bacon fra A. Idsøe med cheddar, tomat, pickels, aïoli og salat
Angus beef burger with bacon, cheddar, tomato, pickels, aïoli and salad
Melk, egg, hvete, sennep
245,-
+fries 65,-
“Magret de canard”
Andebryst fra Holte Gård med grillet vårløk, Shimeji-sopp og gresskar-velouté
Breast of duck with grilled leek, Shimeji mushroom and pumpkin velouté
Melk, sulfitt
445,-
Egg, melk, hasselnøtt
155,-
Melk, sulfitt
130,-
Melk, sulfitt, egg
135,-
Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer. // Changes in the menu can occur based on access to ingredients.
Selv om rettene inneholder de ulike allergener så har vi mulighet til å tilpasse de. // We can customize most dishes according to your allergies.
Si ifra om dine allergier samt ved ønske om vegetarmat eller annet. // Please let us know about any allergies, or if you want vegetarian/vegan food, in advance.