A LA CARTE
Menyen gjelder fra 4.mars 2024
Lunsj // Lunch
Frem til kl. 17.00 // Served till 5pm
Dagens lunsjrett? Spør din servitør.
Today’s lunch special, please ask your server.
«Salade de crevettes!»
Salat med reker, avokado, egg, rødløk og urtedressing
Salad with shrimps, avocado, egg, red onion and herb dressing
Egg, skalldyr
292,-
“Toast Skagen”
Reker og røykelaks blandet med aïoli, dill, rødløk, pepperrot og ørretrogn på surdeigsbrød
Shrimps, smoked salmon, aïoli, dill, red onion, horseradish and trout roe on sour dough bread
Fisk, skalldyr, egg, hvete
242,-
Tarte flambée “Gruyère”
Hvit pizza fra Alsace med Gruyère, aromasopp, spicy salami og cherrytomater
White pizza from Alsace with Gruyère, mushrooms, spicy salami and cherry tomatoes
Hvete, melk
235,-
Baby back ribs med coleslaw, bbq-saus og pommes frites
Baby back ribs with coleslaw, bbq sauce and fries
Melk, hvete, sennep, egg
395,-
“Moules frites”
Blåskjell dampet med hvitvin og cherrytomater. Serveres med aïoli og pommes frites
Mussels with white wine and cherry tomatoes. Served with aïoli and fries
Sulfitt, bløtdyr, melk, egg.
Kan inneholde spor av hvete.
295,-
Angusburger fra A. Idsøe med bacon, cheddar, løkkompott, padroni, salat og Sriracha-aïoli
Angus beef burger with bacon, cheddar, onion compote, padroni, salad and Sriracha aïoli
Melk, egg, hvete, sulfitt
305,-
Ovnsbakt torsk med gulrotpuré, konfitert pastinakk, syltet delikatesseløk småpoteter og blåskjellsaus
Oven baked cod with carrot puree, confit parsnips, pickled pearl onion, small potatoes and mussel sauce
Fisk, melk, sulfitt, bløtdyr
425,-
Melk, hvete. Kan inneholde flere allergener.
205,-
Forretter // Starters
Fra kl. 17.00 // From 5pm
“Charcuterie”
Ølpølse fra Idsøe, hjemmelaget speket andebryst, ost, rista valnøtter og fiken
Cured sausage from the local butcher, house made cured duck breast, cheese, walnuts and fig
Melk, hvete, valnøtter.
Kan inneholde andre allergener.
245,-
Bakt Chèvre Bûche med sylta rødbeter, valnøtter og ruccula
Baked Chèvre Bûche with pickled beets, walnuts and rocket leaves
Valnøtter, melk
195,-
Carpaccio av torsk med soya, sjalottløk og kaperschips
Carpaccio of cod with soy, shallots and capers chips
Fisk, soya, sulfitt
175,-
Hovedretter // Main courses
Fra kl. 17.00 // From 5pm
Ovnsbakt torsk med gulrotpuré, konfitert pastinakk, syltet delikatesseløk småpoteter og blåskjellsaus
Oven baked cod with carrot puree, confit parsnips, pickled pearl onion, small potatoes and mussel sauce
Melk, fisk, sulfitt, bløtdyr
425,-
Andebryst fra Holte gård med brokkolini, sopp, andesaus og småpoteter
Duckbreast with broccolini, mushrooms, duck sauce and small potatoes
Melk, sulfitt
445,-
Baby back ribs med coleslaw, bbq-saus og pommes frites
Baby back ribs with coleslaw, bbq sauce and fries
Melk, hvete, sennep, egg
395,-
Angusburger fra A. Idsøe med bacon, cheddar, løkkompott, padroni, salat og Sriracha-aïoli
Angus beef burger with bacon, cheddar, onion compote, padroni, salad and Sriracha aïoli
Melk, egg, hvete, sulfitt
305,-
Byggrynsrisotto med Aromasopp, Shiitakesopp, jordskokkchips og parmesan
Barley groat risotto with mushrooms, Jerusalem artichoke chips and parmesan
Melk, sulfitt, bygg
295,-
“Moules frites”
Blåskjell dampet med hvitvin og cherrytomater. Serveres med aïoli og pommes frites
Mussels with white wine and cherry tomatoes. Served with aïoli and fries
Sulfitt, bløtdyr, egg, melk. Kan inneholde spor av hvete.
295,-
Melk, egg, hvete
165,-
Melk, hvete. Kan inneholde flere allergener.
205,-
Kan inneholde flere typer allergener. Please inform us of your allergies.
85,-
Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer. // Changes in the menu can occur based on access to ingredients.
Selv om rettene inneholder ulike allergener så har vi mulighet til å tilpasse de. Si ifra om dine allergier ved reservasjon/ankomst // We can customize most dishes according to your allergies. Please let us know about your allergies when reserving/at arrival.
Vi legger til rette for vegetarianere, menyforslag fås på forespørsel // Please let us know in advance if you want vegetarian food.