BESTILL
BORD

A LA CARTE

Menyen gjelder fra 4.mars 2024

Lunsj // Lunch

Frem til kl. 17.00 // Served till 5pm

Dagens lunsjrett? Spør din servitør. 

Today’s lunch special, please ask your server. 

«Salade de crevettes!»
Salat med reker, avokado, egg, rødløk og urtedressing 

Salad with shrimps, avocado, egg, red onion and herb dressing

Egg, skalldyr

289,-

“Toast Skagen”
Reker og røykelaks blandet med aïoli, dill, rødløk, pepperrot og ørretrogn på surdeigsbrød 

Shrimps, smoked salmon, aïoli, dill, red onion, horseradish and trout roe on sour dough bread

Fisk, skalldyr, egg, hvete

239,-

Tarte flambée “Gruyère” 
Hvit pizza fra Alsace med Gruyère, aromasopp, spicy salami og cherrytomater 

White pizza from Alsace with Gruyère, mushrooms, spicy salami and cherry tomatoes

Hvete, melk

225,-

Baby back ribs med coleslaw, bbq-saus og pommes frites 

Baby back ribs with coleslaw, bbq sauce and fries

Melk, hvete, sennep, egg

395,-

Moules frites” 
Blåskjell
dampet med hvitvin og cherrytomater. Serveres med aïoli og pommes frites

Mussels with white wine and cherry tomatoes. Served with aïoli and fries 

Sulfitt, bløtdyr, melk, egg.
Kan inneholde spor av hvete.

295,-

Angusburger fra A. Idsøe med bacon, cheddar, kkompott, padroni, salat og Sriracha-aïoli

Angus beef burger with bacon, cheddar, onion compote, padroni, salad and Sriracha aïoli

Melk, egg, hvete, sulfitt

249,-

Tillegg for pommes & aïoli //
A
dd fries & aïoli 65,-

Ovnsbakt skrei med Armagnac-glaserte rotgrønnsaker, småpoteter og hollandaise noisette

Oven baked skrei with Armagnac glazed root vegetables, potatoes and hollandaise noisette

Fisk, melk, sulfitt, egg

425,-

Søtt // Sweet

Lun Brie de Meaux med rødvinsposjert fiken og karamelliserte valnøtter

Warm Brie de Meaux with red wine poached fig and carmelized walnuts 

Melk, sulfitt, valnøtter

185,-

Sjokoladefondant med skogsbæris 

Chocolate fondant with wild berry ice cream

Melk, egg, hvete

165,-

Osteplanke med noe søtt & sprøtt

Cheese plate with something sweet & something crisp

Melk, hvete. Kan inneholde flere allergener.

205,-

Is og sorbet

Ice cream and sorbet

Kan inneholde flere typer allergener.
Please inform the waiter of your allergies.

85,-

Forretter // Starters

Fra kl. 17.00 // From 5pm

“Charcuterie”
Ølpølse fra Idsøe, hjemmelaget pastrami av andebryst, ost, rista valnøtter og fiken 

Cured sausage from the local butcher, homemade pastrami of duck, cheese, walnuts and fig

Melk, hvete, valnøtter.
Kan inneholde andre allergener.

245,-

Bakt Chèvre Bûche med sylta rødbeter, valnøtter og ruccula

Baked Chèvre che with pickled beets, walnuts and rocket leaves 

Valnøtter, melk

195,-

“Bouillabaisse”
Tomatisert fisk- og skalldyrsuppe med fennikel og rotgrønnsaker. Serveres med rouille 

Fish and shellfish soup with tomato, fennel and root vegetables. Served with rouille

Fisk, bløtdyr, skalldyr, selleri, sulfitt

235,-

Carpaccio av skrei med soya, sjalottløk og kaperschips  

Carpaccio of skrei with soy, shallots and capers chips

Fisk, soya, sulfitt

175,-

Hovedretter // Main courses

Fra kl. 17.00 // From 5pm

Ovnsbakt skrei med Armagnac-glaserte rotgrønnsaker, småpoteter og hollandaise noisette 

Oven baked skrei with with Armagnac glazed root vegetables, potatoes and hollandaise noisette

Melk, fisk, sulfitt, egg

425,-

Andebryst fra Holte gård med brokkolini, gratinert sopp, andesaus og småpoteter 

Duckbreast with broccolini, gratinated mushrooms, duck sauce and small potatoes

Melk, sulfitt

445,-

Baby back ribs med coleslaw, bbq-saus og pommes frites

Baby back ribs with coleslaw, bbq sauce and fries 

Melk, hvete, sennep, egg

395,-

Angusburger fra A. Idsøe med bacon, cheddar, kkompott, padroni, salat og Sriracha-aïoli

Angus beef burger with bacon, cheddar, onion compote, padroni, salad and Sriracha aïoli

Melk, egg, hvete, sulfitt

249,-

Tillegg for pommes & aïoli //
A
dd fries & aïoli 65,-

“Bouillabaisse”
Tomatisert fisk- og skalldyrsuppe med fennikel og rotgrønnsaker. Serveres med rouille 

Fish and shellfish soup with tomato, fennel and root vegetables. Served with rouille 

Fisk, bløtdyr, skalldyr, selleri, sulfitt

385,-

Byggrynsrisotto med Aromasopp, Shiitakesopp, jordskokkchips og parmesan

Barley groat risotto with mushrooms, Jerusalem artichoke chips and parmesan 

Melk, sulfitt, bygg

295,-

Moules frites” 
Blåskjell dampet med hvitvin og cherrytomater. Serveres med aïoli og pommes frites

Mussels with white wine and cherry tomatoes. Served with aïoli and fries 

Sulfitt, bløtdyr, egg, melk. Kan inneholde spor av hvete.

295,-

Søtt // Sweet

Lun Brie de Meaux med rødvinsposjert fiken og karamelliserte valnøtter

Warm Brie de Meaux with red wine poached fig and carmelized walnuts

Melk, sulfitt, valnøtter

185,-

Sjokoladefondant med skogsbæris

Chocolate fondant with wild berry ice cream

Melk, egg, hvete

165,-

Osteplanke med noe søtt & sprøtt

Cheese plate with something sweet & something crisp

Melk, hvete. Kan inneholde flere allergener.

205,-

Is & sorbet 

Ice cream and sorbet

Kan inneholde flere typer allergener. Please inform us of your allergies.

85,- 

Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer. // Changes in the menu can occur based on access to ingredients. 

Selv om rettene inneholder ulike allergener så har vi mulighet til å tilpasse de. Si ifra om dine allergier ved reservasjon/ankomst // We can customize most dishes according to your allergies. Please let us know about your allergies when reserving/at arrival.

Vi legger til rette for vegetarianere, menyforslag fås på forespørsel // Please let us know in advance if you want vegetarian food.