BESTILL
BORD

A LA CARTE

Menyen gjelder fra 27.okt. til og med 23.des. 2022

Deleretter // small dishes to share

GJELDER FRA KL. 17.00 // FROM 5 PM

Perfekte å nyte med andre eller som en forrett //
Perfect to share or as a starter

Tallerken med røkelaks fra Janas Røkeri, rugbrødtoast med avokado, ristede mandler og hjemmelaget lefse med spekeskinke 

Plate with local smoked salmon, rye bread toast with avocado, roasted almonds and homemade lefse with cured ham 

F, R, H, MD, M

245,-

Stekte kamskjell med gulrotpuré, pastinakkchips og appelsin buerre blanc 

Fried scallops with carrot puree, parsnip chips and orange 

M, BL, SO, S

215,-

Stekt gulrot med langtidsstekt svinenakke, sellerirotkrem og ristede gresskarkjerner 

Fried carrots with pork neck, celeriac cream and toasted pumpkin seeds 

M, SL

185,-

Surdeigsbrød fra Molinå Bakery med estragonmajones 

Sour dough bread from Molinå Bakery with tarragon mayonnaise   

H, E, SO

20,-

Søtt // Sweet

Riskrem med pepperkakecrumble og bringebærsaus  

Rice pudding with gingerbread crumble and raspberry sauce  

M, H

145,-

Sitronterte med marengsis 

Lemon tart with merengue ice cream 

M, E, H

175,-

Karamellpudding med krem og brente mandler  

Caramel pudding with cream and caramelized almonds 

E, M, MD

165,-

Kjøtt & fisk // Meat & fish

Fra 17.00 // From 5 pm

Bakt torsk med grillet blomkål, stekt gulrot, spinat, bakte småpoteter og rødvinssjy 

Baked cod with grilled cauliflower, carrot, spinach, potatoes and red wine sauce

F, S, M, SL

395,-

Lutefisk med ertestuing, mandelpoteter, bacon og sennepssaus  

Classic Norwegian Lye fish with stewed peas, potatoes, bacon and mustard sauce

Påfyll (halestykke) 119,-

F, M, SP, H, S

525,-

Svineribbe fra Prima Jæren med medisterpølse og –kake, surkål, rødkål, poteter og julesaus 

Roasted pork belly with sauerkraut “Norwegian style”, red cabbage, potatoes and Christmas sauce 

M, SL, S, H, E

495,-

Pinnekjøtt og vossakorv fra A. Idsøe med rotmos, poteter og pinnefett 

Salted and dried ribs of mutton Norwegian style served with sausage, mashed swede, potatoes and gravy

M

525,-

Oksefilet, Teres Major, fra Prima Jæren med grillet blomkål, stekt gulrot, spinat, bakte småpoteter og kirsebærsaus  

Filet of beef, Teres Major, with grilled cauliflower, carrot, spinach, potatoes and cherry sauce 

S, M, SL

425,-

Søtt // Sweet

Riskrem med pepperkakecrumble og bringebærsaus 

Rice pudding with gingerbread crumble and raspberry sauce 

M, H

145,-

Sitronterte med marengsis 

Lemon tart with merengue ice cream 

M, E, H

175,-

Karamellpudding med krem og brente mandler 

Caramel pudding with cream and caramelized almonds

M, E, MD

165,-

Allergenmerking:
M = melk/milk, E = egg, SO = soya, F = fisk/fish, SD = skalldyr/shellfish, BL = bløtdyr/molluscs, SL = selleri/celery, SP = sennep/mustard,
SF = sesamfrø/sesame seeds, L = lupin, S = sulfitt, GL = gluten, H = hvete/wheat, V = valnøtter/walnuts,
SI = sitrus/citrus, HV = havre/oats,
HS = hasselnøtter/hazelnuts, R = rug/rye,
MD = mandel/almond, MA = makademianøtter/macadamias, PK = pekannøtter/pecans, C = cashews, Bygg/barley = B

 

Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer. // Changes in the menu can occur based on access to ingredients. 

Selv om rettene inneholder de ulike allergener så har vi mulighet til å tilpasse de. // We can customize most dishes according to your allergies. 

Si ifra om dine allergier samt ved ønske om vegetarmat eller annet. // Please let us know about any allergies, or if you want vegetarian/vegan food, in advance.

Menyen er gjeldende fra 27.10.2022 til 23.12.2022// The menu is valid from 27th October to 23rd December 2022