A LA CARTE
Menyen gjelder fra 09.mai 2023
Lunsj // Lunch
Frem til kl. 17.00 // Served till 5pm
«Herlige Stavanger!»
Salat med reker, avokado, egg og urtedressing
Salad with prawns, avocado, egg and herb dressing
Egg, skalldyr, sennep, sulfitt
269,-
Vegetar:
Falafelsalat med cashewnøtter, appelsin, grapefrukt og safranaïoli
Falafelsalad with cashews, orange, grapefruit and saffron aïoli
Egg, cashewnøtter, hvete
235,-
“Bangers n’ Mash”
Dagens pølse fra A. Idsøe med potetpuré og sylta rødløk
Today’s sausage from the local butcher with potato puree and pickled red onion
Melk, sulfitt
285,-
Åpen sandwich med Serranoskinke, asparges og Chevre Bouche
Open sandwich with Serrano ham, asparagus and Chevre Bouche
Hvete, melk
225,-
Angusburger med bacon fra A. Idsøe med cheddar, honning- og sennepsdressing, sylta rødløk, salat og pommes
Angus beef burger with bacon, cheddar, honey mustard dressing, pickled red onion, salad and fries
Melk, egg, hvete, sennep
295,-
“Moules frites”
Dampa blåskjell med aïoli og pommes
Mussels with aïoli and fries
Melk, egg, sulfitt, bløtdyr
285,-
Bevaremegvels fiskesuppe med dagens fangst, blåskjell, safran og julienne-grønnsaker
Fish chowder with today’s catch, mussels, saffron and julienne vegetables
Fisk, melk, hvete, selleri, bløtdyr, sulfitt
245,-
Hvete, egg, melk
165,-
Forretter // Starters
Fra kl. 17.00 // From 5pm
Oksecarpaccio med pinjekjerner, safranaïoli og parmesan
Beef carpaccio with pine nuts, saffron aïoli and parmesan
Egg, melk
235,-
Grønne asparges med kapers og Chevre Bouche
Green asparagus with capers and Chevre Bouche
Melk
225,-
Bevaremegvels fiskesuppe med dagens fangst, blåskjell, safran og julienne-grønnsaker
Fish chowder with today’s catch, mussels, saffron and julienne vegetables
Fisk, melk, hvete, selleri, bløtdyr, sulfitt
185,-
Hovedretter // Main courses
Fra kl. 17.00 // From 5pm
Bakt torsk med asparges, polentakroketter, rista mandler og Romesco-saus
Oven baked cod with asparagus, polenta croquettes, almonds and Romesco sauce
Melk, hvete, fisk, sulfitt, mandler
395,-
Pannestekt Sirdalsørret med squash, tomat- og basilikumconsommé og grilla artisjokk
Pan fried trout from Sirdal with zucchini, tomato and basil consommé and grilled artichoke
Fisk
395,-
Bevaremegvels fiskesuppe med dagens fangst, blåskjell, safran og julienne-grønnsaker
Fish chowder with today’s catch, mussels, saffron and julienne vegetables
Fisk, melk, hvete, selleri, bløtdyr, sulfitt
245,-
“Moules frites”
Dampa blåskjell med aïoli og pommes
Mussels with aïoli and fries
Melk, egg, sulfitt, bløtdyr
285,-
Angusburger med bacon fra A. Idsøe med cheddar, honning- og sennepsdressing, sylta rødløk, salat og pommes
Angus beef burger with bacon, cheddar, honey mustard dressing, pickled red onion, salad and fries
Melk, egg, hvete, sennep
295,-
Teres Major – oksefilet fra Prima Jæren med brokkolini, østerssopp fra ToppSopp og Café de Paris-smør
Teres Major - beef with broccolini, oyster mushroom from ToppSopp and Café de Paris butter
Melk, sennep, egg
445,-
Hvete, egg, melk
165,-
Hvete, egg, melk
165,-
Melk, hvete. NB: kan inneholde flere typer allergener,
135,-
Melk, hvete. NB: kan inneholde flere typer allergener
195,-
Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer. // Changes in the menu can occur based on access to ingredients.
Selv om rettene inneholder de ulike allergener så har vi mulighet til å tilpasse de. // We can customize most dishes according to your allergies.
Si ifra om dine allergier samt ved ønske om vegetarmat eller annet. // Please let us know about any allergies, or if you want vegetarian/vegan food, in advance.