BESTILL
BORD

A LA CARTE

Menyen gjelder fra 5.januar 2024

Lunsj // Lunch

Frem til kl. 17.00 // Served till 5pm

Dagens lunsjrett? Spør din servitør. 

Today’s lunch special, please ask your server. 

«Salade de crevettes!»
Salat med reker, avokado, egg og urtedressing 

Salad with prawns, avocado, egg and herb dressing

Egg, skalldyr

285,-

“Toast Skagen”
Reker og røykelaks blandet med aïoli, dill, rødløk og pepperrot på surdeigsbrød 

Shrimps, smoked salmon, aïoli, dill, red onion and horseradish on sour dough bread

Fisk, skalldyr, egg, hvete

235,-

Moules frites” 
Blåskjell
dampet med hvitvin og Cherrytomater. Serveres med aïoli og pommes frites

Mussels with white wine and Cherry tomatoes. Served with aïoli and fries 

Sulfitt, bløtdyr, egg.
Kan inneholde spor av hvete.

295,-

Angusburger fra A. Idsøe med bacon, cheddar, k, spicy pickles, salat og chipotle-majones 

Angus beef burger with bacon, cheddar, onion, spicy pickles, salad and chipotle mayonnaise  

Melk, egg, hvete.

245,-

Tillegg for pommes & aïoli //
A
dd fries & aïoli 65,-

Bakt skrei med bacon, løk, krutonger, persille, småpotet og rødvinssjy

Oven baked skrei with bacon, onion, croutons, parsley, potatoes and red wine jus

Fisk, melk, hvete, sulfitt

425,-

Søtt // Sweet

Cremé brûlèe med bringebærsorbet

Cremé brùlée with raspberry sorbet

Melk, egg, hvete

165,-

“Pære Belle Hélène”
Rødvinsposjert pære med vaniljeis, pistasjnøtter og sjokoladesaus 

Red wine poached pear with vanilla ice cream, pistachios and chocolate sauce 

Melk, egg, pistasjnøtter, sulfitt

165,-

2 kuler sorbet

2 scoops of sorbet

Kan inneholde flere typer allergener.
Please inform the waiter of your allergies.

85,-

Forretter // Starters

Fra kl. 17.00 // From 5pm

Hummerbisque med stekt kamskjell og bakt fennikel

Lobster bisque with fried scallop and baked fennel 

Skalldyr, selleri, bløtdyr, melk, sulfitt, hvete

235,-

Blåskjell i kremet hvitvinssaus med pancetta og urter

Mussels in creamy white wine sauce, pancetta and herbs

Melk, bløtdyr, sulfitt

195,-

Sjøkreps med grønne erter, kremet safransaus og lilla potet-chips 

Norway lobster with green peas, saffron sauce and purple potato chips

Melk, skalldyr, sulfitt

295,-

Hovedretter // Main courses

Fra kl. 17.00 // From 5pm

Bakt skrei med bacon, løk, krutonger, persille, småpotet og rødvinssjy 

Oven baked skrei with bacon, onion, croutons, parsley, potatoes and red wine jus 

Melk, fisk, sulfitt, hvete

425,-

Bakt breiflabb med spinat, bete-pavé, beurre Monté og småpoteter

Baked monkfish with spinach, beets pavé, beurre Monté and small potatoes

Fisk, melk, sulfitt

445,-

Entrecôte av okse fra Prima Jæren med spinat, sellerirotpuré, pommes Anna og grønn peppersaus 

Entrcôte of beef with spinach, celery puree, pommes Anna and green pepper sauce

Melk, selleri, sulfitt

455,-

Angusburger fra A. Idsøe med bacon, cheddar, k, spicy pickles, salat og chipotle-majones 

Angus beef burger with bacon, cheddar, onion, spicy pickles, salad and chipotle mayonnaise  

Melk, egg, hvete

245,-

Tillegg for pommes & aïoli //
A
dd fries & aïoli 65,-

Moules frites” 
Blåskjell dampet med hvitvin, hvitløk, chili og
Cherrytomater. Serveres med aïoli og pommes frites

Mussels with white wine, garlic, chili and Cherry tomatoes. Served with aïoli and fries

Sulfitt, bløtdyr, egg. Kan inneholde spor av hvete.

295,-

Søtt // Sweet

Cremé brûlèe med bringebærsorbet 

Cremé brùlée with raspberry sorbet

Melk, egg, hvete

165,-

Vaniljeis med pistasjnøtter og sjokoladesaus

Vanilla ice cream with pistachio nuts and chocolate sauce

Melk, egg, pistasjnøtter, sulfitt

165,-

2 kuler sorbet  

2 scoops of sorbet

Kan inneholde flere typer allergener. Please inform us of your allergies.

85,- 

Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer. // Changes in the menu can occur based on access to ingredients. 

Selv om rettene inneholder ulike allergener så har vi mulighet til å tilpasse de. Si ifra om dine allergier ved reservasjon/ankomst // We can customize most dishes according to your allergies. Please let us know about your allergies when reserving/at arrival.

Vi legger til rette for vegetarianere, menyforslag fås på forespørsel // Please let us know in advance if you want vegetarian food.