A LA CARTE
Menyen gjelder fra 20.april
Kun for lunsj // Only for lunch
GJELDER FRA KL. 12.00 – 17.00 // FROM 12 – 5 PM
«Herlige Stavanger!»
Salat med reker, avokado, egg og urtedressing
Salad with prawns, avocado, egg and herb dressing
E, SD, SP, S
235,-
Eggs Benedict
Posjerte egg med Stavangerskinke, spinat, brioche og hollandaise
Poached eggs with smoked ham, spinache, brioche and hollandaise
M, E, S, H
185,-
Skagenrøre med reker, røykelaks, majones og ørretrogn på landbrød fra Våland Dampbakeri
Toast with prawns, smoked salmon, mayonnaise, roe and salad
S, M, SP, H, SD, E, F
225,-
Passe stort // smallish
GJELDER HELE DAGEN // SERVED ALL DAY
BMVs fiskesuppe med dagens fangst, reker, blåskjell og grønnsaker
Our fish soup with today's catch, prawns, mussels and vegetables
M, F, SD, B, SL, S, SO
245,-
Forrett // As starter: 165,-
Angusburger fra A. Idsøe med piccante salami, røykt cheddar, karamellisert løk, chipotlemajones og pommes frites
Angus beef burger with piccante salami, smoked cheddar, caramelized onion, chipotle mayonnaise and fries
M, E, SP, S, H
259,-
“Madame Du Barry”
Salat med revet andelår, reddik, blomkål, vårløk, krutonger og vinaigrette
Salad with pulled duck, reddish, cauliflower, spring onion, croutons and vinaigrette
SP, S, H
235,-
A la carte
FRA KL. 17.00 // FROM 5 PM
Forretter // Starters
Grilla asparges med sprøstekt Serrannoskinke og hollandaise
Grilled asparagus with crispy cured ham and hollandaise
S, M, E
185,-
Tataki av okse med rettich, rista sesamfrø, strøstekt hvitløk, koriander og ponzu
Tataki of ox with rettich, sesame seeds, crispy garlic, coriander and ponzu
S, SL, SF, SO
195,-
Krabbecroquette med ruccula og grilla sitronmajones
Croquette of crab with rocket leaves and grilled lemon mayonnaise
E, S, SD, M, H
185,-
Kjøtt & fisk // Meat & fish
Fra 17.00 // From 5 pm
Pannestekt torsk med chorizo, erter, blomkål, knust potet og soyanoisette
Pan fried cod with chorizo, peas, cauliflower, baked potato and soy noisette
M, SO, F
325,-
Ovnsbakt fjellørret med grillet hjertesalat, reddik, småpoteter og blåskjellsaus
Oven baked mountain trout with grilled lettuce, radish, small potatoes and mussel sauce
F, S, SL, M, B
345,-
Entrecôte fra Prima Jæren med grilla asparges, bakte tomater fra Brimse Gård, småpoteter og ramsløksmør
Entrecôte from the local butcher with grilled asparagus, baked tomatoes, small potatoes and wild garlic butter
M, SL, S
445,-
KJØKKENETS 3-RETTERS ANBEFALING | THE CHEF'S 3 COURSE RECOMMENDATION
GJELDER FRA 17.00 | FROM 5 PM
M, E, S, H
125,-
Allergenmerking:
M = melk/milk, E = egg, SO = soya, F = fisk/fish,
SD = skalldyr/shellfish, B = bløtdyr/molluscs,
SL = selleri/celery, SP = sennep/mustard,
SF = sesamfrø/sesame seeds, L = lupin, S = sulfitt,
GL = gluten, H = hvete/wheat, V = valnøtter/walnuts,
SI = sitrus/citrus, HV = havre/oats,
HS = hasselnøtter/hazelnuts, R = rug/rye,
MD = mandel/almond, MA = makademianøtter/macadamias, PK = pekannøtter/pecans
Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer. // Changes in the menu can occur based on access to ingredients.
Selv om rettene inneholder de ulike allergener så har vi mulighet til å tilpasse de. // We can customize most dishes according to your allergies.
Si ifra om dine allergier samt ved ønske om vegetarmat eller annet. // Please let us know about any allergies, or if you want vegetarian/vegan food, in advance.
Menyen er gjeldende fra 20.04.2022 // The menu is valid from 20th April.