BESTILL
BORD

A LA CARTE

Menyen gjelder fra 13.mai 2024

Lunsj // Lunch

Frem til kl. 17.00 // Served till 5pm

Dagens lunsjrett? Spør din servitør. 

Today’s lunch special, please ask your server. 

Toast “Skagen”
Reker med majones, dill og løk, toppet med røykelaks og ørretrogn. Serveres på surdeigsbrød 

Shrimps with mayonnaise, dill, onion, smoked salmon and trout roe. Served on sour dough bread 

Egg, skalldyr, fisk, hvete

265,-

“Caprese”
Tomater fra Hanasand, Osterverkstedets mozzarella, rucculapesto og krutonger 

Local tomatoes and mozzarella with arugula pesto and croutons 

Melk, hvete, pinjekjerner

265,-

“Salade Landaise” 
Salat med konfitert andelår, tørrsaltet bacon, tomat, syltet løk, krutonger og sennepsdressing 

Salad with duck leg confit, bacon, tomatoes, pickled onion, croutons and mustard dressing

Hvete, sennep, sulfitt, egg

295,-

“Potage Parmentier”
Potet- og purreløksuppe med tørrsaltet bacon, krutonger og gressløk 

Potato and leek soup with bacon, croutons and chives

Melk, hvete

245,-

Angusburger med bacon fra A. Idsøe med Comté, bifftomat, syltet rødløk, salat, chillimajones og pommes frites 

Angus beef burger with bacon, Comté, beefsteak tomatoes, pickled red onion, salad, chili mayonnaise and fries  

Melk, egg, hvete, sennep

310,-

Ovnsbakt laks med nykål, reddik, løkkrem og kremet blåskjellsaus med ørretrogn 

Oven baked salmon with summer cabbage, radishes, onion puree and mussel sauce with trout roe 

Melk, sulfitt, bløtdyr, fisk

395,-

~ Bevaremegvels LørdagsCharcuterie 12:00 – 17:00 ~ 

Hver lørdagslunsj serverer vi spekemat sammen med et knippe varme småretter. Spør din servitør eller la det bli en overraskelse!

345,-

Søtt // Sweet

Cremé brûlèe med norske bær

Cremé brùlée with Norwegian berries  

Melk, egg

165,-

Bakt rabarbra fra Brimse Gård med vaniljeis og hasselnøttkrokan  

Baked rhubarb from local farmer with vanilla ice cream and hazelnut praline

Melk, egg, hasselnøtt

135,-

Dagens is og sorbet med sjokoladecrumble 

Today’s ice cream and sorbet with chocolate crumble 

Melk, egg, hvete. Kan inneholde flere allergener.

95,-

“Petit fours”
Tre hjemmelagde makroner  

Three house made macarons 

Mandel, egg. Kan inneholde flere typer allergener.
Please inform the waiter of your allergies.

145,-

Snacks

Hele dagen // All day

Surdeigsbrød fra Våland Dampbakeri med pisket smør 

Sour dough bread from local bakery with whipped butter 

Melk, hvete

45,-

Charcuterie
Tre typer spekemat, oliven og syltet agurk

Three kinds of cured meat, olives and pickles

Melk

245,-

Ostefjøl
Tre typer ost, nøtter og marmelade 

Three cheeses, nuts and marmelade

Melk, hvete, nøtter. Kan inneholde flere allergener.

245,-

Forretter // Starters

Fra kl. 17.00 // From 5pm

“Caprese”
Tomater fra Hanasand, Osterverkstedets mozzarella, rucculapesto og krutonger 

Local tomatoes and mozzarella with arugula pesto and croutons 

Melk, hvete, pinjekjerner

195,-

Oksetartar fra Nyyyt med løkmajones, sylta sennepsfrø, sjalottløk og “Shoestring fries” 

Beef tartar with onion mayonnaise, pickled mustards seeds, shallots and shoestring fries  

Melk, cashewnøtter, sennep, egg

245,-

“Potage Parmentier”
Potet- og purreløksuppe med tørrsaltet bacon, surdeigskrutonger og gressløk 

Potato and leek soup with bacon, sour dough croutons and chives 

Hvete, melk

185,-

Hovedretter // Main courses

Fra kl. 17.00 // From 5pm

Ovnsbakt laks med nykål, reddik, løkkrem og kremet blåskjellsaus med ørretrogn 

Oven baked salmon with summer cabbage, radishes, onion puree and mussel sauce with trout roe

Melk, fisk, sulfitt, bløtdyr

395,-

Kveite “Meuniere”
Kveite fra Ryfylke med sesongens grønnsaker, rista mandler, kapers og bruna smør  

Local halibut with seasonal veggies, roasted almonds, capers and browned butter

Fisk, mandel, melk

445,-

Angusburger med bacon fra A. Idsøe med Comté, bifftomat, sylta rødløk, salat, chillimajones og pommes frites 

Angus beef burger with bacon, Comté, beefsteak tomatoes, pickled red onion, salad, chili mayonnaise and fries 

Melk, hvete, sennep, egg

310,-

“Steak au Poivre”
Ukens kjøttstykke fra Nyyyt (220g) servert med grilla løk, sesongens grønnsaker, peppersaus og pommes frites 

This week's local cut of beef (220g) served with grilled onion, seasonal veggies, pepper sauce and fries

Melk, sennep, egg

495,-

Søtt // Sweet

Cremé brûlèe med norske bær 

Cremé brùlée with Norwegian berries 

Melk, egg

165,-

Bakt rabarbra fra Brimse Gård med vaniljeis og hasselnøttkrokan 

Baked rhubarb from local farmer with vanilla ice cream and hazelnut praline

Melk, egg, hasselnøtt

135,-

Dagens is og sorbet med sjokoladecrumble 

Today’s ice cream and sorbet with chocolate crumble

Melk, egg, hvete. Kan inneholde flere allergener.

95,-

“Petit fours”
Tre hjemmelagde makroner  

Three house made macarons

Mandel, egg. Kan inneholde flere typer allergener. Please inform us of your allergies.

145,- 

Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer. // Changes in the menu can occur based on access to ingredients. 

Selv om rettene inneholder ulike allergener så har vi mulighet til å tilpasse de. Si ifra om dine allergier ved reservasjon/ankomst // We can customize most dishes according to your allergies. Please let us know about your allergies when reserving/at arrival.

Vi legger til rette for vegetarianere, menyforslag fås på forespørsel // Please let us know in advance if you want vegetarian food.