BESTILL
BORD

A LA CARTE

Menyen gjelder fra 24.oktober - 23. desember 2023

Lunsj // Lunch

Frem til kl. 17.00 // Served till 5pm

«Salade de crevettes!»
Salat med reker, avokado, egg og urtedressing 

Salad with prawns, avocado, egg and herb dressing

Egg, skalldyr, sennep, sulfitt 

285,-

Åpen sandwich med svineribbe fra Prima Jæren, rødkål, salat og grov sennep 

Open sandwich with rib of pork, red cabbage, salad and whole grain mustard  

Melk, sulfitt, hvete, sennep, egg

235,-

“Moules frites”
Blåskjell dampet i hvitvin og tomat. Serveres med pommes og aïoli 

Mussels with white wine and tomato. Served with fries and aïoli

Melk, egg, sulfitt, bløtdyr 

295,-

“Burger de boeuf”
Angusburger fra A. Idsøe med cheddar, sylteagurk, tomat, salat, aïoli og pommes frites

Angus beef burger with cheddar, pickles, tomato, salad, aoli and fries

Melk, egg, hvete, sennep, sulfitt

305,-

Juletallerken med pinnekjøtt fra A. Idsøe, svineribbe fra Prima Jæren og det rette tilbehøret     455,-
Classic Norwegian Christmas plate with roasted pork belly and salted and dried mutton
Melk, sulfitt, hvete, selleri, egg 


Posjert torsk med ertestuing, bacon, mandelpotet og sennepssaus     395,-

Poached cod with stewed peas, bacon, potatoes and mustard sauce
Fisk, melk, sennep, hvete, sulfitt

 

  Karamellpudding med krem og havrecrumble     165,-
Caramel pudding with cream and oats crumble
Egg, melk, havre 

 

2-retter juletallerken & karamellpudding 525,- 

2-retter juletorsk & karamellpudding 475,- 

Søtt // Sweet

Riskrem med havrecrumble og kirsebærsaus 

Rice pudding with oats crumble and cherry sauce

Melk, havre

145,-

Karamellpudding med krem og havrecrumble 

Caramel pudding with cream and oats crumble

Melk, egg, havre

165,-

Sjokoladekake “Nemesis” med skogsbærsorbet 

Chocolate cake “Nemesis” with wild berries sorbet

Melk, egg

165,-

Forretter // Starters

Fra kl. 17.00 // From 5pm

Stekte kamskjell med søtpotetpuré, beurre blanc og fritert grønnkål 

Fried scallops with sweet potato puree, beurre blanc and kale chips

Bløtdyr, melk, sulfitt 

225,-

Røykelaks med syltet rødløk, rørt Røros-rømme og rugbrød fra Våland Dampbakeri 

Smoked salmon with pickled red onion, sour cream and rye bread

Fisk, rug, melk

225,-

BMVs charcuterie
Spekemat, ost, oliven, fruktkompott og grissini 

Cured meat, cheese, olives, fruit compote and grissini

Melk, hvete, kan inneholde flere allergener

265,-

Hovedretter // Main courses

Fra kl. 17.00 // From 5pm

Bakt breiflabb med sellerirotpuré, aspargesbønner, poteter og rødvinssaus med rips 

Baked monkfish with sellery root puree, asparagus beans, potatoes and red wine sauce with

Melk, fisk, sulfitt, selleri

425,-

Lutefisk med ertestuing, mandelpoteter, bacon og sennepsaus  

Classic Norwegian Lye fish with stewed peas, potatoes, bacon and mustard sauce

Fisk, melk, sennep, hvete, sulfitt

555,-
Påfyll (halestykke) 135,-

Svineribbe fra Prima Jæren med medisterpølse og –kake, surkål, rødkål, poteter og julesaus 

Roasted pork belly with sauerkraut “Norwegian style”, red cabbage, potatoes and Christmas sauce

Melk, selleri, sulfitt, hvete, egg

495,-

Pinnekjøtt og vossakorv fra A. Idsøe med rotmos, poteter og pinnefett 

Salted and dried ribs of mutton Norwegian style served with sausage, mashed swede, potatoes and gravy

Melk

565,-

Entrecôte fra Prima Jæren med sellerirotpuré, aspargesbønner, poteter og rødvinssaus 

Rib eye steak with celery root puree, asparagus beans, potatoes and red wine sauce

Melk, sulfitt, selleri

445,-

Søtt // Sweet

Riskrem med havrecrumble og kirsebærsaus 

Rice pudding with oats crumble and cherry sauce

Melk, havre

145,-

Karamellpudding med krem og havrecrumble 

Caramel pudding with cream and oats crumble

Melk, egg, havre

165,-

Sjokoladekake “Nemesis” med skogsbærsorbet 

Chocolate cake “Nemesis” with wild berries sorbet

Melk, egg

165,- 

Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer. // Changes in the menu can occur based on access to ingredients. 

Selv om rettene inneholder ulike allergener så har vi mulighet til å tilpasse de. Si ifra om dine allergier ved reservasjon/ankomst // We can customize most dishes according to your allergies. Please let us know about your allergies when reserving/at arrival.

Vi legger til rette for vegetarianere, menyforslag fås på forespørsel // Please let us know in advance if you want vegetarian food.