BESTILL
BORD

A LA CARTE

Menyen gjelder fra 21.februar 2023

Lunsj // Lunch

Frem til kl. 17.00 // Served till 5pm

«Herlige Stavanger!»
Salat med reker, avokado, egg og urtedressing 

Salad with prawns, avocado, egg and herb dressing

E, SD, SP, S

259,-

«Skagenrøre»
Focaccia med reker, ørretrogn, aïoli, rødløk og salat

“Toast Skagen”
Focaccia with prawns, roe of trout, aïoli, red onion and salad 

E, SD, H

225,-

Tarte flambée “Gruyère”
Hvit pizza fra Alsace med Gruyère, bacon fra A. Idsøe, løk, cherrytomater og grønn chili  

White pizza from Alsace with Gruyère, bacon from the local butcher, onion, tomatoes and green chili 

M, H

195,-

Tarte flambée “Trøffelsalami”
Hvit pizza fra Alsace med trøffelsalami, Gruyère, soltørka tomater, rødløk og basilikum

White pizza from Alsace with truffle salami, Gruyère, sundried tomatoes, red onion and basil

M, H

195,-

Angusburger med bacon fra A. Idsøe med cheddar, karamellisert løk, salat, aïoli og pommes 

Angus beef burger with bacon, cheddar, caramelized onion, salad, aïoli and fries 

M, E, H

285,-

“Moules frites”
Dampa blåskjell med aïoli og pommes 

Mussels with aïoli and fries

M, E, S

275,-

Søtt // Sweet

“Profiterole”
Franske vannbakkels med valnøttkrem, blåbær og sjokolade   

Profiterole with walnut cream, blueberries and chocolate

M, E, H, V

155,-

“Manjari 64%”
Ostekake med hvit og mørk sjokolade fra Valhrona

Dark chocolate cheesecake glazed with white chocolate

M, E, H

155,-

Osteplanke med noe søtt & sprøtt  

Cheese plate 

M, H, May contain other allergens

185,-

Forretter // Starters

Fra kl. 17.00 // From 5pm

Rødbetmarinert gravlaks med vaktelegg, quinoa og ørretrogn 

Cured salmon with quail egg, quinoa and roe of trout  

F, E, M

195,-

Tomat- , avokado- og mangotartar med Jasai-saus og fritert purreløk  

Tomato, avocado and mango tartare with Jasai sauce and fried leek 

S, H

175,-

Kveite-ballotine med rettich, ertekarse og ponzu-saus   

Halibut ballotine with rettich, watercress and ponzu saus  

SO, F

215,-

Hovedretter // Main courses

Fra kl. 17.00 // From 5pm

Bakt kveite med østerssopp fra Toppsopp, grillet hjertesalat, pastinakkpuré, småpoteter og hvitvinsskum

Baked halibut with oyster mushrooms, grilled heart salad, parsnip purée, potato and white wine foam 

F, M, BL, S

435,-

“Moules frites”
Blåskjell med aïoli og pommes 

Mussels with aïoli and fries 

M, E, S

275,-

“Toppsopp”
Risotto med blågrå østerssopp 

Risotto with oyster mushroom from Toppsopp   

M, S

295,-

“Confit de Canard”
Andelår fra Holte Gård med pære, sellerirotpuré, jordskokk og rødvinssaus 

Leg of duck with pear, celeriac purée, Jerusalem artichoke and red wine sauce 

M, S

395,-

Søtt // Sweet

“Profiterole”
Franske vannbakkels med valnøttkrem, blåbær og sjokolade   

Profiterole with walnut cream, blueberries and chocolate

M, E, H, V

155,-

“Manjari 64%”
Ostekake med hvit og mørk sjokolade fra Valhrona 

Dark chocolate cheesecake glazed with white chocolate

M, E, H

155,-

Osteplanke med tilbehør
Yme, Fønix og Gruyère 

Cheese plate 

M, H, May contain other allergens

185,-

Allergenmerking:
M = melk/milk, E = egg, SO = soya, F = fisk/fish, SD = skalldyr/shellfish, BL = bløtdyr/molluscs, SL = selleri/celery, SP = sennep/mustard,
SF = sesamfrø/sesame seeds, L = lupin, S = sulfitt, GL = gluten, H = hvete/wheat, V = valnøtter/walnuts,
HV = havre/oats, HS = hasselnøtter/hazelnuts, R = rug/rye,
MD = mandel/almond, C = cashews

Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer. // Changes in the menu can occur based on access to ingredients. 

Selv om rettene inneholder de ulike allergener så har vi mulighet til å tilpasse de. // We can customize most dishes according to your allergies. 

Si ifra om dine allergier samt ved ønske om vegetarmat eller annet. // Please let us know about any allergies, or if you want vegetarian/vegan food, in advance.