BESTILL
BORD

A LA CARTE

Menyen gjelder fra 21.august - 23. oktober 2023

Lunsj // Lunch

Frem til kl. 17.00 // Served till 5pm

«Salade de crevettes!»
Salat med reker, avokado, egg og urtedressing 

Salad with prawns, avocado, egg and herb dressing

Egg, skalldyr, sennep, sulfitt 

279,-

“Sandwich au steak”
Steak-sandwich med aromasopp, løk, ruccula og béarnaisesaus 

Steak sandwich with mushrooms, onion, arugula and Béarnaise sauce 

Melk, sulfitt, hvete  

235,-
+ Fries 65,-

“Bouillabase” Fransk fiskesuppe med dagens fangst, tomater, fennikel og rotgrønnsaker

French fish soup with today´s catch, tomatoes, fennel and root vegetables 

Fisk, bløtdyr, skalldyr, selleri, sulfitt 

Liten 225,-
Stor 295,-

Tarte flambée “Gruyère”
Hvit pizza fra Alsace med Gruyère, bacon fra A. Idsøe, løk, cherrytomater og grønn chili  

White pizza from Alsace with Gruyère, bacon from the local butcher, onion, tomatoes and green chili 

Hvete, melk 

215,-

Tarte flambée “Végétarien”
Hvit pizza fra Alsace med Gruyère, Shimeji-sopp, rødløk og sorte oliven 

White pizza from Alsace with Gruyère, Shimeji mushrooms, red onion and black olives

Hvete, melk, valnøtter

215,-

“Burger de boeuf”
Angusburger med bacon fra A. Idsøe med cheddar, tomat, pickels, aïoli og salat  

Angus beef burger with bacon, cheddar, tomato, onion, aïoli and salad

Melk, egg, hvete, sennep 

245,-
+ fries 65,-

“Moules frites”
Blåskjell dampet i hvitvin og tomat. Serveres med pommes og aïoli 

Mussels with white wine and tomato. Served with fries and aïoli 

Melk, egg, sulfitt, bløtdyr 

285,-

“Boeuf bourguignon”
Braissert okse-høyrygg med bacon, sopp og rotgrønnsaker. Serveres med potetmos  

Beef stew with bacon, mushrooms and root vegetables. Served with mashed potatoes 

Felk, selleri, sulfitt 

265,-

Søtt // Sweet

“Crémaux”
Sjokolade cremaux med pære og hasselnøtt-crumble 

Chocolate cremaux with pear and hazelnut crumble 

Egg, melk, hasselnøtt

155,-

“Yme”
Myk kumelksost fra Stavanger Ysteri. Serveres med plomme chutney 

Cheese made on day-fresh organic raw milk from local producer. Served with plum chutney

Melk, sulfitt

130,-

“Fromage en crème-glacée“
Kremostis med plommer og karamellisert hvit sjokolade 

Cream cheese ice cream with plums and caramelized white chocolate 

Melk, sulfitt, egg

135,-

Forretter // Starters

Fra kl. 17.00 // From 5pm

“Bouillabase”
Fransk fiskesuppe med dagens fangst, tomater, fennikel og rotgrønnsaker 

French fish soup with today´s catch, tomatoes, fennel and root vegetables 

Fisk, bløtdyr, skalldyr, selleri, sulfitt 

225,-

“Tartare de boeuf”
Oksetartar med rødbeter, vakteleggeplomme, gresskarkjerner, sylteagurk og kapers 

Beef tartar with beets, quail egg yolk, pumpkin seeds, cornichons and capers 

Egg, sulfitt

235,-

“Charcuterie”
Spekemat & salami, oliven, ost og grissini 

Cured ham & salami, olives, cheese and grissini 

Melk, hvete, kan inneholde flere allergener

215,-

“Ceviche de pétoncled”
Kamskjell ceviche med agurk og dill 

Ceviche of scallops with cucumber and dill 

Skalldyr

220,-

Hovedretter // Main courses

Fra kl. 17.00 // From 5pm

“Lingue blanche”
Bakt lange med grønnkål, gulrot-grateng, småpoteter og hollandaise noisette 

Oven baked ling with kale, carrots, potatoes and hollandaise noisette 

Melk, fisk, sulfitt, egg 

395,-

“Bouillabase”
Fransk fiskesuppe med dagens fangst, tomater, fennikel og rotgrønnsaker 

French fish soup with today´s catch, tomatoes, fennel and root vegetables 

Fisk, bløtdyr, skalldyr, selleri, sulfitt

295,-

“Moules frites”
Dampa blåskjell med aïoli og pommes 

Mussels with aïoli and fries

Melk, egg, bløtdyr, sulfitt 

285,-

“Boeuf bourguignon”
Braissert okse-høyrygg med bacon, sopp og rotgrønnsaker. Serveres med potetmos 

Beef stew with bacon, mushrooms and root vegetables. Served with mashed potatoes 

Melk, sulfitt, selleri

395,-

“Burger de boeuf”
Angusburger med bacon fra A. Idsøe med cheddar, tomat, pickels, aïoli og salat 

Angus beef burger with bacon, cheddar, tomato, pickels, aïoli and salad 

Melk, egg, hvete, sennep

245,-
+fries 65,-

“Magret de canard”
Andebryst fra Holte Gård med grillet vårløk, Shimeji-sopp og gresskar-velouté 

Breast of duck with grilled leek, Shimeji mushroom and pumpkin velouté 

Melk, sulfitt

445,-

Søtt // Sweet

Crème Brûlée

Crème Brûlée

Egg, melk, hasselnøtt

155,-

Is & sorbet – 3 kuler 

Ice cream and sorbet – 3 scoops

Melk, sulfitt

130,-

Osteplanke med noe søtt & sprøtt 

Cheese plate

Melk, sulfitt, egg

135,- 

Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer. // Changes in the menu can occur based on access to ingredients. 

Selv om rettene inneholder de ulike allergener så har vi mulighet til å tilpasse de. // We can customize most dishes according to your allergies. 

Si ifra om dine allergier samt ved ønske om vegetarmat eller annet. // Please let us know about any allergies, or if you want vegetarian/vegan food, in advance.