A LA CARTE
Menyen gjelder fra 24.oktober - 23. desember 2023
Lunsj // Lunch
Frem til kl. 17.00 // Served till 5pm
«Salade de crevettes!»
Salat med reker, avokado, egg og urtedressing
Salad with prawns, avocado, egg and herb dressing
Egg, skalldyr, sennep, sulfitt
285,-
Åpen sandwich med svineribbe fra Prima Jæren, rødkål, salat og grov sennep
Open sandwich with rib of pork, red cabbage, salad and whole grain mustard
Melk, sulfitt, hvete, sennep, egg
235,-
“Moules frites”
Blåskjell dampet i hvitvin og tomat. Serveres med pommes og aïoli
Mussels with white wine and tomato. Served with fries and aïoli
Melk, egg, sulfitt, bløtdyr
295,-
“Burger de boeuf”
Angusburger fra A. Idsøe med cheddar, sylteagurk, tomat, salat, aïoli og pommes frites
Angus beef burger with cheddar, pickles, tomato, salad, aoli and fries
Melk, egg, hvete, sennep, sulfitt
305,-
Juletallerken med pinnekjøtt fra A. Idsøe, svineribbe fra Prima Jæren og det rette tilbehøret 455,-
Classic Norwegian Christmas plate with roasted pork belly and salted and dried mutton
Melk, sulfitt, hvete, selleri, egg
Posjert torsk med ertestuing, bacon, mandelpotet og sennepssaus 395,-
Poached cod with stewed peas, bacon, potatoes and mustard sauce
Fisk, melk, sennep, hvete, sulfitt
Karamellpudding med krem og havrecrumble 165,-
Caramel pudding with cream and oats crumble
Egg, melk, havre
2-retter juletallerken & karamellpudding 525,-
2-retter juletorsk & karamellpudding 475,-
Forretter // Starters
Fra kl. 17.00 // From 5pm
Stekte kamskjell med søtpotetpuré, beurre blanc og fritert grønnkål
Fried scallops with sweet potato puree, beurre blanc and kale chips
Bløtdyr, melk, sulfitt
225,-
Røykelaks med syltet rødløk, rørt Røros-rømme og rugbrød fra Våland Dampbakeri
Smoked salmon with pickled red onion, sour cream and rye bread
Fisk, rug, melk
225,-
BMVs charcuterie
Spekemat, ost, oliven, fruktkompott og grissini
Cured meat, cheese, olives, fruit compote and grissini
Melk, hvete, kan inneholde flere allergener
265,-
Hovedretter // Main courses
Fra kl. 17.00 // From 5pm
Bakt breiflabb med sellerirotpuré, aspargesbønner, poteter og rødvinssaus med rips
Baked monkfish with sellery root puree, asparagus beans, potatoes and red wine sauce with
Melk, fisk, sulfitt, selleri
425,-
Lutefisk med ertestuing, mandelpoteter, bacon og sennepsaus
Classic Norwegian Lye fish with stewed peas, potatoes, bacon and mustard sauce
Fisk, melk, sennep, hvete, sulfitt
555,-
Påfyll (halestykke) 135,-
Svineribbe fra Prima Jæren med medisterpølse og –kake, surkål, rødkål, poteter og julesaus
Roasted pork belly with sauerkraut “Norwegian style”, red cabbage, potatoes and Christmas sauce
Melk, selleri, sulfitt, hvete, egg
495,-
Pinnekjøtt og vossakorv fra A. Idsøe med rotmos, poteter og pinnefett
Salted and dried ribs of mutton Norwegian style served with sausage, mashed swede, potatoes and gravy
Melk
565,-
Entrecôte fra Prima Jæren med sellerirotpuré, aspargesbønner, poteter og rødvinssaus
Rib eye steak with celery root puree, asparagus beans, potatoes and red wine sauce
Melk, sulfitt, selleri
445,-
Melk, havre
145,-
Melk, egg, havre
165,-
Melk, egg
165,-
Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer. // Changes in the menu can occur based on access to ingredients.
Selv om rettene inneholder ulike allergener så har vi mulighet til å tilpasse de. Si ifra om dine allergier ved reservasjon/ankomst // We can customize most dishes according to your allergies. Please let us know about your allergies when reserving/at arrival.
Vi legger til rette for vegetarianere, menyforslag fås på forespørsel // Please let us know in advance if you want vegetarian food.