BESTILL
BORD

A LA CARTE

Menyen gjelder fra 20.april

Kun for lunsj // Only for lunch

GJELDER FRA KL. 12.00 – 17.00 // FROM 12 – 5 PM

«Herlige Stavanger!»                                                 

Salat med reker, avokado, egg og urtedressing

Salad with prawns, avocado, egg and herb dressing

E, SD, SP, S 

235,-

Eggs Benedict
Posjerte egg med Stavangerskinke, spinat, brioche og hollandaise 

Poached eggs with smoked ham, spinache, brioche and hollandaise

M, E, S, H

185,-

Skagenrøre med reker, røykelaks, majones og ørretrogn på landbrød fra Våland Dampbakeri 

Toast with prawns, smoked salmon, mayonnaise, roe and salad 

S, M, SP, H, SD, E, F

225,-

Passe stort // smallish

GJELDER HELE DAGEN // SERVED ALL DAY

BMVs fiskesuppe med dagens fangst, reker, blåskjell og grønnsaker

Our fish soup with today's catch, prawns, mussels and vegetables

M, F, SD, B, SL, S, SO

245,-
Forrett // As starter: 165,-

Angusburger fra A. Idsøe med piccante salami, røykt cheddar, karamellisert løk, chipotlemajones og pommes frites

Angus beef burger with piccante salami, smoked cheddar, caramelized onion, chipotle mayonnaise and fries 

M, E, SP, S, H

259,-

“Madame Du Barry”
Salat med revet andelår, reddik, blomkål, vårløk, krutonger og vinaigrette 

Salad with pulled duck, reddish, cauliflower, spring onion, croutons and vinaigrette

SP, S, H

235,-

Meny til de yngste // Children`s menu (Inntil 10 år)

Til alle barn – velg en rett fra menyen, vi tilpasser retten og prisen.
Choose a course from the menu, we adapt the course and the price.

Burger med pommes frites, salat, tomat og agurk

Burger with fries, salad, tomato and cucumber

Fiskesuppe med reker, dagens fangst og grønnsaker

Fish soup with prawns, todays fish and vegetables

M, F, SD, B, SL, S, SO

125,-

Desserter // Dessert

SERVERES HELE DAGEN // ALL DAY

Vaniljepannacotta med rabarbra og Armangac 

Vanilla panna cotta with rhubarb and Armangac

M, E, S, H

125,-

Ostekake med mandelbunn og pasjonsfruktglaze 

Cheesecake with almond buttom and passion fruit glaze 

M, E, MD

155,-

3 oster med noe søtt og noe sprøtt

3 cheeses with something sweet and something crisp

M, S, H, kan inneholde flere typer allergener // May contain other allergens

185,-

Dagens dessert - spør din servitør

Today's dessert - please ask your server

A la carte

FRA KL. 17.00 // FROM 5 PM

Forretter // Starters

Grilla asparges med sprøstekt Serrannoskinke og hollandaise 

Grilled asparagus with crispy cured ham and hollandaise 

S, M, E

185,-

Tataki av okse med rettich, rista sesamfrø, strøstekt hvitløk, koriander og ponzu 

Tataki of ox with rettich, sesame seeds, crispy garlic, coriander and ponzu 

S, SL, SF, SO

195,-

Krabbecroquette med ruccula og grilla sitronmajones 

Croquette of crab with rocket leaves and grilled lemon mayonnaise 

E, S, SD, M, H

185,-

Kjøtt & fisk // Meat & fish

Fra 17.00 // From 5 pm

Pannestekt torsk med chorizo, erter, blomkål, knust potet og soyanoisette 

Pan fried cod with chorizo, peas, cauliflower, baked potato and soy noisette 

M, SO, F

325,-

Ovnsbakt fjellørret med grillet hjertesalat, reddik, småpoteter og blåskjellsaus 

Oven baked mountain trout with grilled lettuce, radish, small potatoes and mussel sauce 

F, S, SL, M, B

345,-

Entrecôte fra Prima Jæren med grilla asparges, bakte tomater fra Brimse Gård, småpoteter og ramsløksmør 

Entrecôte from the local butcher with grilled asparagus, baked tomatoes, small potatoes and wild garlic butter 

M, SL, S

445,-

KJØKKENETS 3-RETTERS ANBEFALING | THE CHEF'S 3 COURSE RECOMMENDATION

GJELDER FRA 17.00 | FROM 5 PM

Meny til de yngste // Children`s menu (inntil 10 år)

Til alle barn – velg en rett fra menyen, vi tilpasser retten og prisen.
Choose a course from the menu, we adapt the course and the price.

Burger (90 gr) med pommes frites, salat, tomat og agurk

Burger with fries, salad, tomato and cucumber

Hvete, egg, lupin

135,-

Fiskesuppe med reker, dagens fangst og grønnsaker

Fish soup with prawns, todays fish and vegetables

Melk, fisk, skalldyr, selleri, sulfitt, soya

125,-

Desserter // Dessert

SERVERES HELE DAGEN

Vanilje panna cotta med rabarbra og Armangac

Vanilla panna cotta with rhubarb and Armangac

M, E, S, H

125,-

Ostekake med mandelbunn og pasjonsfruktglaze 

Cheesecake with almond base and passion fruit glaze 

M, E, MD155,-

3 oster med noe søtt og noe sprøtt

3 cheeses with something sweet and something crisp

M, S, H, kan inneholde andre allergener

185,-

Dagens dessert - spør din servitør

Today's dessert - please ask your server

Allergenmerking:
M = melk/milk, E = egg, SO = soya, F = fisk/fish,
SD = skalldyr/shellfish, B = bløtdyr/molluscs,
SL = selleri/celery, SP = sennep/mustard,
SF = sesamfrø/sesame seeds, L = lupin, S = sulfitt,
GL = gluten, H = hvete/wheat, V = valnøtter/walnuts,
SI = sitrus/citrus, HV = havre/oats,
HS = hasselnøtter/hazelnuts, R = rug/rye,
MD = mandel/almond, MA = makademianøtter/macadamias, PK = pekannøtter/pecans

 

Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer. // Changes in the menu can occur based on access to ingredients. 

Selv om rettene inneholder de ulike allergener så har vi mulighet til å tilpasse de. // We can customize most dishes according to your allergies. 

Si ifra om dine allergier samt ved ønske om vegetarmat eller annet. // Please let us know about any allergies, or if you want vegetarian/vegan food, in advance.

Menyen er gjeldende fra 20.04.2022 // The menu is valid from 20th April.