A LA CARTE
Menyen gjelder fra 21.februar 2023
Lunsj // Lunch
Frem til kl. 17.00 // Served till 5pm
«Herlige Stavanger!»
Salat med reker, avokado, egg og urtedressing
Salad with prawns, avocado, egg and herb dressing
E, SD, SP, S
259,-
«Skagenrøre»
Focaccia med reker, ørretrogn, aïoli, rødløk og salat
“Toast Skagen”
Focaccia with prawns, roe of trout, aïoli, red onion and salad
E, SD, H
225,-
Tarte flambée “Gruyère”
Hvit pizza fra Alsace med Gruyère, bacon fra A. Idsøe, løk, cherrytomater og grønn chili
White pizza from Alsace with Gruyère, bacon from the local butcher, onion, tomatoes and green chili
M, H
195,-
Tarte flambée “Trøffelsalami”
Hvit pizza fra Alsace med trøffelsalami, Gruyère, soltørka tomater, rødløk og basilikum
White pizza from Alsace with truffle salami, Gruyère, sundried tomatoes, red onion and basil
M, H
195,-
Angusburger med bacon fra A. Idsøe med cheddar, karamellisert løk, salat, aïoli og pommes
Angus beef burger with bacon, cheddar, caramelized onion, salad, aïoli and fries
M, E, H
285,-
“Moules frites”
Dampa blåskjell med aïoli og pommes
Mussels with aïoli and fries
M, E, S
275,-
M, E, H, V
155,-
Forretter // Starters
Fra kl. 17.00 // From 5pm
Rødbetmarinert gravlaks med vaktelegg, quinoa og ørretrogn
Cured salmon with quail egg, quinoa and roe of trout
F, E, M
195,-
Tomat- , avokado- og mangotartar med Jasai-saus og fritert purreløk
Tomato, avocado and mango tartare with Jasai sauce and fried leek
S, H
175,-
Kveite-ballotine med rettich, ertekarse og ponzu-saus
Halibut ballotine with rettich, watercress and ponzu saus
SO, F
215,-
Hovedretter // Main courses
Fra kl. 17.00 // From 5pm
Bakt kveite med østerssopp fra Toppsopp, grillet hjertesalat, pastinakkpuré, småpoteter og hvitvinsskum
Baked halibut with oyster mushrooms, grilled heart salad, parsnip purée, potato and white wine foam
F, M, BL, S
435,-
“Moules frites”
Blåskjell med aïoli og pommes
Mussels with aïoli and fries
M, E, S
275,-
“Toppsopp”
Risotto med blågrå østerssopp
Risotto with oyster mushroom from Toppsopp
M, S
295,-
“Confit de Canard”
Andelår fra Holte Gård med pære, sellerirotpuré, jordskokk og rødvinssaus
Leg of duck with pear, celeriac purée, Jerusalem artichoke and red wine sauce
M, S
395,-
M, E, H, V
155,-
M, E, H
155,-
M, H, May contain other allergens
185,-
Allergenmerking:
M = melk/milk, E = egg, SO = soya, F = fisk/fish, SD = skalldyr/shellfish, BL = bløtdyr/molluscs, SL = selleri/celery, SP = sennep/mustard, SF = sesamfrø/sesame seeds, L = lupin, S = sulfitt, GL = gluten, H = hvete/wheat, V = valnøtter/walnuts,
HV = havre/oats, HS = hasselnøtter/hazelnuts, R = rug/rye,
MD = mandel/almond, C = cashews
Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer. // Changes in the menu can occur based on access to ingredients.
Selv om rettene inneholder de ulike allergener så har vi mulighet til å tilpasse de. // We can customize most dishes according to your allergies.
Si ifra om dine allergier samt ved ønske om vegetarmat eller annet. // Please let us know about any allergies, or if you want vegetarian/vegan food, in advance.