BESTILL
BORD

A LA CARTE

Menyen gjelder fra 4.juli 2024

Småretter // Smaller courses

“Crudo de flétan”
Råmarinert villkveite med persillemajones, syltet sjalottløk og tomater fra Ryfylke 

Raw marinated halibut with parsley mayonnaise, pickled shallots and tomatoes

Fisk, egg, sennep

235,-

“Caprese”
Parmaskinke, tomater fra Ryfylke, mozzarella, rucculapesto og krutonger

Parma ham, tomatoes, mozzarella, aragula pesto and croutons

Melk, hvete

Liten 235,-
Stor 325,-

“Soupe de poisson”
Vår fiskesuppe med dagens fangst, reker, grønnsaker og urteolje

Our fish soup with today’s catch, shrimps, vegetables and herb oil

Melk, fisk, skalldyr, selleri

Liten 235,-
Stor 295,-

Toast “Skagen”
Reker med majones, dill og løk, toppet med røykelaks og ørretrogn

Toast with shrimps, mayonnaise, dill, onion, smoked salmon and trout roe

Egg, skalldyr, fisk, hvete

269,-

“Charcuterie”
Tre typer spekemat, oliven og syltet agurk

Three kinds of cured meat, olives and pickles

Melk

245,-

Snacks

“Pain et beurre”
Focaccia og pisket smør

Focaccia and butter

Melk, hvete

45,-

Skål med oliven

Olives 

65,-

Mandler fra Valencia, ristet og saltet

Salted almonds

55,-

Større retter // Main courses

Angusburger med bacon fra A. Idsøe med Jærost, bifftomat, salat og chilimajones. Pommes og hjemmelaget ketsjup 

Angus beef burger with bacon, cheese, beef tomato, salad and chili mayonnaise. Fries and homemade ketchup

Melk, egg, hvete, sennep, sulfitt

315,-

“Salade César”
Marinert kyllinglår, tørrsaltet bacon fra A. Idsøe, syltet rødløk, hjertesalat, krutonger og cæsardressing 

Marinated leg of chicken, bacon from local butcher, pickled red onion, salad, croutons and Caesar dressing 

Egg, hvete, sennep, fisk, melk

295,-

“Flétan sauvage”
Villkveite med grønn blåskjellcurry, pak choy, fennikel og grønne bønner 

Wild halibut with green mussel curry, pak choi, fennel and green beans

Fisk, bløtdyr, soya

445,-

“Viande de la semaine”
Ukens kjøttstykke - spør din servitør
Sellerirotpuré, bakt Skjærgårdsløk, syltet rødkål, rødvinssaus med sennep og pepperrot 

Meat of the week – please ask your server
Celery puree, baked onion, pickled red cabbage, red wine sauce with mustard and horseradish

Melk, sulfitt, selleri, sennep

475,-

Nypoteter fra Reddal gård 39,-

Søtt // Sweets

“Cassis et Jivara”
Solbærsorbet, vaniljeespuma og karamellisert melkesjokolade 

Black currant sorbet, vanilla espuma og caramelized milk chocolate    

Melk

125,-

Ukens is og sorbet – 2 kuler

Ice cream and sorbet2 scoops 

Melk, hvete

110,-

“Fromage gâteau”
Fryst ostekake med sesongens bær og mandelcrumble

Frozen cheesecake with seasonal berries and almond crumble 

Melk, mandel

145,-

“Plateau à fromage”
Tre typer ost, nøtter og marmelade

Three cheeses, nuts and marmelade 

Melk, hvete, nøtter

245,-

Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer. // Changes in the menu can occur based on access to ingredients. 

Selv om rettene inneholder ulike allergener så har vi mulighet til å tilpasse de. Si ifra om dine allergier ved reservasjon/ankomst // We can customize most dishes according to your allergies. Please let us know about your allergies when reserving/at arrival.

Vi legger til rette for vegetarianere, menyforslag fås på forespørsel // Please let us know in advance if you want vegetarian food.