ONS meny 2022
Menyen gjelder fra 29. - 31.august
Selskapsmeny // Set menu
Grilla eplesalat med bacon, Fønix fra Stavanger Ysteri og rugbrødkrutonger
Grilled apple salad with bacon, Fønix from Stavanger cheese factory and rye bread croutons
R, M, H
Stekte kamskjell med sellerirotkrem, fennikel-crudité, soyasmør og rista hasselnøtter
Fried scallops with celeriac cream, fennel crudité, soy butter and toasted hazelnuts
L, M, SO, HS, BL, SL
Bakt torsk med beter, stekt sopp, fritert grønnkål, pommes puré og rødvinssaus
Baked cod with beets, fried mushrooms, fried kale, potatoe purée and red wine sauce
F, M, S
Peanøtt- og sjokoladebrownie med krokan og espressois
Peanut and chocolate brownie with caramelized almonds and espresso ice cream
M, H, M, E, P
4-retter 765,- // 4 courses 765,-
3-retter (eple, torsk, brownie) 685 ,- // 3 courses (apple, cod, brownie) 685,-
Vinpakke 4-retter 625,- // Wine pairing 4 courses 625,-
Vinpakke 3-retter 495,- // Wine pairing 3 courses 495,-
Vi ønsker at hele selskapet spiser det samme, prisene forutsetter at hele selskapet velger den samme menyen. Dersom noen i selskapet har en matallergi ønsker vi en liste over hvilke i forkant av besøket. Endelig meny, allergier og antall ønsker vi senest 3 virkedager før besøket.
No Show og endringer etter dette kan belastes med 550,- for alle bord.
Vi tar forbehold om endringer i meny og pris etter tilgang på råvarer.
Menyene er gjeldende fra 29. August til 31. August
Allergenmerking: M=melk, E=egg, SO=soya, F=fisk, SD=skalldyr, BL=bløtdyr, SL=selleri, SP=sennep, SF=sesamfrø, L=lupin, S=sulfitt, H=hvete, GL=gluten, V=valnøtter, SI=sitrus, HV=havre, HS=hasselnøtter, P=peanøtter