ROMJULSMENY
Passe stort // smallish
SERVERES HELE DAGEN
«Herlige Stavanger!»
Salat med reker, avokado, egg og urtedressing
Salad with prawns, avocado, egg and herb dressing
Serveres med brød og smør / Served with bread and butter
E, SD, SP, S
190,-
Salat med confitert kylling, gresskarkjerner, syltet gresskar, eple og parmesanmajones
Salad with chicken confit, pumpkin seeds, pickled pumpkin and apple and parmesan mayonnaise
M, S, E, SP
175,-
BMVs fiskesuppe med torsk, reker, blåskjell og grønnsaker
Our fish soup with cod, prawns, mussels and vegetables
M, F, SD, B, SL, S, SO
189,-
Angusburger med bacon fra A. Idsøe, cheddar, salat, tomat, rødløk, pommes frites og parmesanmajones
Angus beef burger with bacon, cheddar, lettuce, tomato, red onion, fries and parmesan mayonnaise
M, E, SP, SF, S, H
235,-
Smått // Appetizers
SERVERES HELE DAGEN
Sitron- og akevitt gravet laks med eggekrem og rugbrødsmuler
Lemon and aquavit cured salmon with egg and rye crumble
135,-
BMVs fiskesuppe med torsk, reker, blåskjell og grønnsaker
Our fish soup with cod, prawns, mussels and vegetables
145,-
Kjøtt & fisk // Meat & fish
Bakt kveite med beter, grønnkål, småpotet og hollandaise
Baked halibut with beets, kale, potato and hollandaise
F, M, S, E
325,-
Posjert torsk med ertestuing, bacon, mandelpotet og sennepssaus
Poached cod with green peas, bacon, potatoes and mustard sauce
F, M, SP, Hvete, S
275,-
Hjorteplomme med urtebakte rotgrønnsaker, potetkrem og tyttebær- og rødvinssaus
Venison with herb baked root vegetables, potato cream and lingonberry and red wine sauce
S, M, SL, P
335,-
Allergenmerking:
M = melk, E = egg, SO = soya, F = fisk, SD = skalldyr, B = bløtdyr, SL = selleri, SP = sennep, SF = sesamfrø, L = lupin, S = sulfitt, P = peanøtt, N = nøtter, GL = gluten, HV = hvete, R = rug, V = valnøtter, MA = mandel, HL = hasselnøtt, PI = pistasjnøtter
Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer.
Selv om rettene inneholder de ulike allergener, så har vi mulighet til å tilpasse de. Si ifra om dine allergier samt ved ønske om vegetarmat eller annet.
Menyen er gjeldende fra 27. - 30. desember 2020.