ROMJULSMENY
Småretter // smaller dishes
Stekte kamskjell med gulrotpuré, beurre blanc og fritert grønnkål
Fried scallops with carrot puree, beurre blanc and kale crisps
Bløtdyr, melk, sulfitt
225,-
“Bouillabaisse”
Fransk fiskesuppe med dagens fangst, tomater, fennikel og rotgrønnsaker
French fish soup with today´s catch, tomatoes, fennel and root vegetables
Fisk, bløtdyr, skalldyr, selleri, sulfitt
225,-
BMVs charcuterie
Spekemat, ost, oliven, fruktkompott og grissini
Cured meats, cheese, olives, fruit compote and grissini
Melk, hvete, pistasjnøtter – NB: kan inneholde flere typer allergener
225,-
“Toast Skagen”
Skagenrøre med reker og ørretrogn blandet med aioli på surdeigsbrød fra Våland Dampbakeri
Prawns and roe of trout mixed with aioli on sour dough bread
Melk, fisk, hvete, skalldyr
235,-
Hovedretter // Main courses
Bakt breiflabb med gulrotpuré, aspargesbønner, poteter og rødvinssaus
Baked monkfish with carrot puree, asparagus beans, potatoes and red wine sauce
Fisk, sulfitt, melk, selleri
425,-
“Moules frites”
Blåskjell dampet i tomat- og hvitvinssaus. Serveres med aïoli og pommes frites
Mussels with white wine and tomato. Served with aïoli and fries
Sulfitt, bløtdyr, egg
295,-
“Bouillabaisse”
Fransk fiskesuppe med dagens fangst, tomater, fennikel og rotgrønnsaker
French fish soup with today´s catch, tomatoes, fennel and root vegetables
Fisk, bløtdyr, skalldyr, selleri, sulfitt
305,-
Angusburger fra A. Idsøe med bacon, cheddar, sylteagurk, tomat, salat, aïoli og pommes frites
Angus beef burger with bacon, cheddar, pickles, tomato, salad, aïoli and fries
Melk, egg, hvete
305,-
Indrefilet av hjort med “baba ganoush” - aubergine, paprika og oliven med poteter og rødvinssaus
Tenderloin of deer with “baba ganoush” - eggplant, paprika and olives with potatoes and red wine sauce
Sulfitt, melk, selleri
445,-
Allergenmerking:
M = melk, E = egg, SO = soya, F = fisk, SD = skalldyr, B = bløtdyr, SL = selleri, SP = sennep, SF = sesamfrø, L = lupin, S = sulfitt, P = peanøtt, N = nøtter, GL = gluten, HV = hvete, R = rug, V = valnøtter, MA = mandel, HL = hasselnøtt, PI = pistasjnøtter
Vi legger til rette for vegetarianere, menyforslag fås på forespørsel.
Vi tar forbehold om endringer i meny og pris etter tilgang på råvarer.
Menyen er gjeldende fra 27. - 30. desember 2023.