BESTILL
BORD

ROMJULSMENY

Småretter // smaller dishes

Stekte kamskjell med gulrotpuré, beurre blanc og fritert grønnkål 

Fried scallops with carrot puree, beurre blanc and kale crisps

Bløtdyr, melk, sulfitt 

225,-

“Bouillabaisse”
Fransk fiskesuppe med dagens fangst, tomater, fennikel og rotgrønnsaker 

French fish soup with today´s catch, tomatoes, fennel and root vegetables

Fisk, bløtdyr, skalldyr, selleri, sulfitt 

225,-

BMVs charcuterie
Spekemat, ost, oliven, fruktkompott og grissini 

Cured meats, cheese, olives, fruit compote and grissini 

Melk, hvete, pistasjnøtter – NB: kan inneholde flere typer allergener

225,-

“Toast Skagen”
Skagenrøre med reker og ørretrogn blandet med aioli på surdeigsbrød fra Våland Dampbakeri 

Prawns and roe of trout mixed with aioli on sour dough bread 

Melk, fisk, hvete, skalldyr 

235,-

Søtt // Sweets

Karamellpudding med karamellsaus, krem og mandler 

Caramel pudding with caramel sauce, cream and almonds 

Melk, egg, mandel 

165,-

Sjokoladefondant med jordbærsaus og vaniljeis 

Chocolate fondant with strawberry sauce and vanilla ice cream 

Melk, egg, hvete 

165,-

Hovedretter // Main courses

Bakt breiflabb med gulrotpuré, aspargesbønner, poteter og rødvinssaus 

Baked monkfish with carrot puree, asparagus beans, potatoes and red wine sauce 

Fisk, sulfitt, melk, selleri 

425,-

“Moules frites”
Blåskjell dampet i tomat- og hvitvinssaus. Serveres med aïoli og pommes frites 

Mussels with white wine and tomato. Served with aïoli and fries 

Sulfitt, bløtdyr, egg 

295,-

“Bouillabaisse”
Fransk fiskesuppe med dagens fangst, tomater, fennikel og rotgrønnsaker 

French fish soup with today´s catch, tomatoes, fennel and root vegetables 

Fisk, bløtdyr, skalldyr, selleri, sulfitt

305,-

Angusburger fra A. Idsøe med bacon, cheddar, sylteagurk, tomat, salat, aïoli og pommes frites 

Angus beef burger with bacon, cheddar, pickles, tomato, salad, aïoli and fries 

Melk, egg, hvete

305,-

Indrefilet av hjort med “baba ganoush” - aubergine, paprika og oliven med poteter og rødvinssaus 

Tenderloin of deer with “baba ganoush” - eggplant, paprika and olives with potatoes and red wine sauce 

Sulfitt, melk, selleri 

445,-

Mat til de yngste // Children`s menu

Til alle barn – velg en rett fra menyen, vi tilpasser retten og prisen.
Choose a course from the menu, we adapt the course and the price.

Burger (90 gr) med pommes frites, salat, tomat og agurk

Burger with fries, salad, tomato and cucumber

M, S, H, V                                                                                                                                       125,-

Bakt torsk med pommes frites, gulrot og smeltet smør

Baked cod with fries, carrot and butter

M, S, H, V                                                                                                                                       125,-

Fiskesuppe med fisk, reker og grønnsaker

Our fish soup with fish, prawns and vegetables

M, S, H, V                                                                                                                                       125,-

Desserter // Dessert

SERVERES HELE DAGEN

Sjokoade pave med kirsebær og brente mandler

Chocolate cremaux with cherries and almonds

M, S, H, V                                                                                                                                       155,-

Karamellpudding med karamellsaus og krem

Caramel pudding with caramel sauce and cream

M, S, H, V                                                                                                                                       145,-

Riskrem med bringebærsaus

Rice pudding with raspberry sauce

M, S, H, V                                                                                                                                       125,-

Brillat Savarin med multer og karamelliserte valnøtter

Brillat Savarin with cloudberries and caramelized walnuts

M, S, H, V                                                                                                                                       155,-

Allergenmerking:
M = melk, E = egg, SO = soya, F = fisk, SD = skalldyr, B = bløtdyr, SL = selleri, SP = sennep,
SF = sesamfrø, L = lupin, S = sulfitt, P = peanøtt, N = nøtter, GL = gluten, HV = hvete, R = rug, V = valnøtter, MA = mandel, HL = hasselnøtt, PI = pistasjnøtter

 

Vi legger til rette for vegetarianere, menyforslag fås på forespørsel. 

Vi tar forbehold om endringer i meny og pris etter tilgang på råvarer.  

Menyen er gjeldende fra 27. - 30. desember 2023.