SELSKAPSMENY JUL
Menyen gjelder fra 24.okt. til og med 22.des. 2023
JULEMENY
FORRETT
Røykelaks, Røros-rømme, syltet rødløk og rugbrød fra Våland Dampbakeri
Smoked salmon, sour cream, pickled red onion and rye bread
Melk, rug, fisk
HOVEDRETTER
Lutefisk med ertestuing, bacon, mandelpoteter og sennepssaus
Classic Norwegian lye fish with stewed peas, bacon, potatoes and mustard sauce
Melk, fisk, sennep, hvete
Eller // Or
Svineribbe fra Prima Jæren med medisterpølse og –kake, surkål, rødkål, poteter og julesaus
Roasted pork belly with sauerkraut “Norwegian style”, red cabbage, potatoes and Christmas sauce
Melk, selleri, sulfitt, hvete, egg
Eller // Or
Pinnekjøtt og vossakorv fra A. Idsøe med rotmos, mandelpotet og pinnefett
Salted and dried ribs of mutton Norwegian style, served with sausage, mashed swede, potatoes and gravy
Melk
DESSERT
Karamellpudding med krem og havrecrumble
Caramel pudding with cream and oats crumble
Melk, egg, havre
3-retter 835,- // 3 course 835,-
Vi gjør oppmerksom på at ved valg av lutefisk er maks antall gjester 28 personer.
Vi legger til rette for vegetarianere, menyforslag fås på forespørsel.
Prisene forutsetter at hele selskapet velger fra den samme menyen og likt antall retter.
Meny, antall og eventuelle matallergier ønsker vi senest 3 virkedager før besøksdato.
No Show kan belastes med kuvertpris.
Vi tar forbehold om endringer i meny og pris etter tilgang på råvarer.
Menyene er gjeldende fra 24. oktober til og med 22. desember 2023.