SELSKAPSMENY JUL
Menyen gjelder fra 24.okt. til og med 22.des. 2024
FORRETT
Bakt og lettrøkt laks, sylta beter, dillmajones og rug
Baked and smoked salmon, pickled beets, dill mayonnaise and rye
Egg, rug, fisk, hvete, sulfitt
HOVEDRETTER
Lutefisk med ertestuing, bacon, mandelpoteter og sennepssaus
Classic Norwegian lye fish with stewed peas, bacon, potatoes and mustard sauce
Melk, fisk, sennep, rug
Eller // Or
Svineribbe med medisterkake, rødkål, tyttebær, poteter og julesaus
Roasted pork belly with red cabbage, lingonberry, potatoes and Christmas sauce
Melk, selleri, sulfitt, hvete, egg
Eller // Or
Pinnekjøtt og vossakorv med rotmos, mandelpotet og pinnefett
Salted and dried ribs of mutton Norwegian style, served with sausage, mashed swede, potatoes and gravy
Melk
DESSERT
Riskrem, kirsebær- og bringebærsaus og rista mandler
Norwegian-style rice pudding, raspberry and cherry sauce and almonds
Melk, sulfitt, mandel
3-retter 855,- // 3 course 855,-
Vi gjør oppmerksom på at ved valg av lutefisk er maks antall gjester 28 personer.
Prisene forutsetter at hele selskapet velger fra den samme menyen og likt antall retter.
Meny, antall og eventuelle matallergier ønsker vi senest 3 virkedager før besøksdato.
No Show kan belastes med kuvertpris.
Menyene er gjeldende fra 24. oktober til og med 22. desember 2024.