BESTILL
BORD

Selskapsmeny jul 2020 // Set menu christmas 2020

2-retter og 3-retter

Sitron- og akevittgravet laks med eggekrem og rugbrødsmuler

Marinated salmon with egg and rye crumble

E, S, R, Hv, M

Svineribbe fra Prima Jæren med medisterpølse- og kake, rødkål, surkål, mandelpotet og julesaus

Roasted rib of pork with sauerkraut Norwegian style, red cabbage, potatoes and Christmas sauce

M, S, H, E

Eller / Or

Pinnekjøtt fra A. Idsøe med vossakorv, kålrabistappe, mandelpotet og pinnefett

Salted and dried ribs of mutton Norwegian style, served with sausage, mashed swede, potatoes and gravy

M

Karamellpudding med karamellsaus og krem

Caramel pudding with caramel sauce and cream

M, E

3-retter svineribbe 585,- // 3-retter pinnekjøtt 645,-
3 course rib of pork 585,- // 3 course rib of mutton 645,-

2-retter svineribbe og karamellpuddding 445,- // 2 course rib of pork and caramel pudding 445,-
2-retter pinnekjøtt og karamellpudding 525,- // 2 course ribs of mutton and caramel pudding 525,-

Alle i selskapet må velge samme meny. Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer. Selv om rettene inneholder de ulike allergenene, så er det muligheter for å tilpasse de. Si ifra om dine allergier samt ved ønske om spesialmeny.

Menyen gjelder fra 28.okt.

Allergenmerking: M = melk, E = egg, SO = soya, F = fisk,
SD = skalldyr, B = bløtdyr, SL = selleri, SP = sennep,
SF = sesamfrø,
L = lupin, S = sulfitt, P = peanøtt, N = nøtter, GL = gluten, HV = hvete, R = rug, V = valnøtter, MA = mandel,
HL = hasselnøtt,
PI = pistasjnøtter