BESTILL
BORD

SELSKAPSMENY JUL

Menyen gjelder fra 21.okt. til og med 23.des.

Selskapsmenyer jul 2021 // Set menus christmas 2021

JULEMENY

FORRETT

Sitron- og akevittgravet laks med eggekrem og rugbrødsmuler
Marinated salmon with egg and rye crumble

Egg, sulfitt, rug, hvete, melk, fisk

HOVEDRETTER

Svineribbe fra Prima Jæren med medisterpølse og -kake, rødkål, surkål, mandelpotet og julesaus
Roasted rib of pork with sauerkraut Norwegian style, red cabbage, potatoes and Christmas sauce

Melk, sulfitt, hvete, egg

Eller // Or

Pinnekjøtt og vossakorv fra A. Idsøe med rotmos, mandelpotet og pinnefett
Salted and dried ribs of mutton Norwegian style, served with sausage, mashed swede, potatoes and gravy

Melk

Eller // Or

Lutefisk med ertestuing, bacon, mandelpoteter og sennepssaus
Classic Norwegian lye fish with stewed peas, bacon, potatoes and mustard sauce

Melk, fisk, sennep, hvete

DESSERT

Karamellpudding med karamellsaus og krem
Caramel pudding with caramel sauce and cream

Melk, egg

3-retter svineribbe 595,- // 3 course roasted pork 595,-
3-retter pinnekjøtt 655,- // 3 course ribs of mutton 655,-
3-retter lutefisk 655,- // 3 course lye fish 655,-

Vinpakke 3-retter 495,- // Wine pairing 3 courses 495,-

JULEFRI SELSKAPSMENY

FORRETT

Oksecarpaccio med tyttebærgele, fritert potet og grillet vårløk
Beef carpaccio with lingonberry gel, deep fried potatoes and charred spring onion

Sulfitt, hvete

HOVEDRETTER

Bakt kveite med bakte røtter, savoykål, småpoteter og hollandaise
Baked halibut with baked roots, savoy cabbage, potatoes and hollandaise

Fisk, sulfitt, melk, egg

Og // Eller

Hjorteplomme med urtebakte rotgrønnsaker, potetkrem og kirsebærsaus
Venison with herb baked root vegetables, potato cream and cherry sauce

Sulfitt, melk, selleri

DESSERT

Sjokoladepavé med kirsebær, vaniljeis og brente mandler
Chocolate cake with cherries, vanilla ice cream and almonds

Melk, egg, mandler, hvete

4-retter 695,- // 4 courses 695,-
3-retter med carpaccio som forrett 595,- // 3 courses with carpaccio as starter 595,-

Vinpakke 4-retter 625,- // Wine pairing 4 courses 625,-
Vinpakke 3-retter 495,- // Wine pairing 3 courses 495,-

Vi ønsker at hele selskapet velger den samme menyen, men tar selvsagt hensyn til allergier.
Vi legger til rette vegetarianere, menyforslag fås på forespørsel.
Prisene forutsetter at hele selskapet velger den samme menyen.
Valgt meny ønsker vi senest 3 virkedager før besøksdato.
No Show kan belastes med 550,- per person for alle bord over 8 personer.
Vi tar forbehold om endringer i meny og pris etter tilgang på råvarer.

Menyene gjelder fra 21.okt. til og med 23.des. 2021