SELSKAPSMENY JUL
Menyen gjelder fra 21.okt. til og med 23.des.
Selskapsmenyer jul 2021 // Set menus christmas 2021
JULEMENY
FORRETT
Einebær- og akevittgravet laks med eggekrem og rugbrødsmuler
Marinated salmon with egg and rye crumble
Egg, sulfitt, rug, hvete, melk, fisk
HOVEDRETTER
Svineribbe fra Prima Jæren med medisterpølse og -kake, rødkål, surkål, mandelpotet og julesaus
Roasted rib of pork with sauerkraut Norwegian style, red cabbage, potatoes and Christmas sauce
Melk, sulfitt, hvete, egg
Eller // Or
Pinnekjøtt og vossakorv fra A. Idsøe med rotmos, mandelpotet og pinnefett
Salted and dried ribs of mutton Norwegian style, served with sausage, mashed swede, potatoes and gravy
Melk
DESSERT
Karamellpudding med karamellsaus og krem
Caramel pudding with caramel sauce and cream
Melk, egg
3-retter svineribbe 595,- // 3 course roasted pork 595,-
3-retter pinnekjøtt 655,- // 3 course ribs of mutton 655,-
Vinpakke 3-retter 495,- // Wine pairing 3 courses 495,-
JULEFRI SELSKAPSMENY
FORRETT
Betecarpaccio med kremost, rista valnøtter, rugsmuler og honningvinaigrette
Carpaccio of beets with cream cheese, walnuts, rye crumble and honey vinaigrette
Melk, valnøtter, sulfitt, rug
HOVEDRETTER
Bakt kveite med bakte røtter, savoykål, småpoteter og hollandaise
Baked halibut with baked roots, savoy cabbage, potatoes and hollandaise
Fisk, sulfitt, melk, egg
Og // Eller
Hjorteplomme med urtebakte rotgrønnsaker, potetkrem og kirsebærsaus
Venison with herb baked root vegetables, potato cream and cherry sauce
Sulfitt, melk, selleri
DESSERT
Sjokoladepavé med kirsebær, vaniljeis og brente mandler
Chocolate cake with cherries, vanilla ice cream and almonds
Melk, egg, mandler, hvete
4-retter 695,- // 4 courses 695,-
3-retter med carpaccio som forrett 595,- // 3 courses with carpaccio as starter 595,-
Vinpakke 4-retter 625,- // Wine pairing 4 courses 625,-
Vinpakke 3-retter 495,- // Wine pairing 3 courses 495,-
Vi ønsker at hele selskapet velger den samme menyen, men tar selvsagt hensyn til allergier.
Vi legger til rette vegetarianere, menyforslag fås på forespørsel.
Prisene forutsetter at hele selskapet velger den samme menyen.
Valgt meny ønsker vi senest 3 virkedager før besøksdato.
No Show kan belastes med 550,- per person for alle bord over 8 personer.
Vi tar forbehold om endringer i meny og pris etter tilgang på råvarer.
Menyene gjelder fra 21.okt. til og med 23.des. 2021