BESTILL
BORD

SELSKAPSMENYER JUL

Menyen gjelder fra 27.okt. til og med 23.des. 2022

Selskapsmenyer jul 2022 // Set menus christmas 2022

JULEMENY

FORRETT

Stekte kamskjell med gulrotpuré, pastinakkchips og appelsin 
Fried scallops with carrot puree, parsnip chips and orange 

Bløtdyr, melk

HOVEDRETTER

Lutefisk med ertestuing, bacon, mandelpoteter og sennepssaus 
Classic Norwegian lye fish with stewed peas, bacon, potatoes and mustard sauce 

Melk, fisk, sennep, hvete

Eller // Or

Pinnekjøtt og vossakorv fra A. Idsøe med rotmos, mandelpotet og pinnefett
Salted and dried ribs of mutton Norwegian style, served with sausage, mashed swede, potatoes and gravy

Melk

DESSERT

Karamellpudding med krem og brente mandler
Caramel pudding with cream and caramelized almonds

Melk, egg, mandel

3-retter 795,- // 3 course  795,-

Vinpakke 3-retter 535,- // Wine pairing 3 courses 535,-

JULEFRI SELSKAPSMENY

FORRETT

Stekte kamskjell med gulrotpuré, pastinakkchips og appelsin 

Fried scallops with carrot puree, parsnip chips and orange 

Bløtdyr, melk

HOVEDRETTER

Bakt torsk med grillet blomkål, stekt gulrot, spinat, småpoteter og rødvinssjy 
Baked cod with grilled cauliflower, carrot, spinach, potatoes and red wine sauce 

Fisk, sulfitt, melk, selleri

Og // Eller

Oksefilet, Teres Major, fra Prima Jæren
med grillet blomkål, stekt gulrot, spinat, småpoteter og kirsebærsaus
 
Filet of beef, Teres Major, with grilled cauliflower, carrot, spinach, potatoes and cherry sauce 

Sulfitt, melk, selleri

DESSERT

Sitronterte med marengsis 
Lemon tart with merengue ice cream 

Melk, egg, hvete

3-retter med kamskjell som forrett 745,- // 3 courses with scallops as starter 745,-

Vinpakke 3-retter 535,- // Wine pairing 3 courses 535,-

Vi legger til rette for vegetarianere, menyforslag fås på forespørsel.
Prisene forutsetter at hele selskapet velger den samme menyen.
Meny, antall og eventuelle matallergier ønsker vi senest 3 virkedager før besøksdato.
No Show kan belastes med kuvertpris.
Vi tar forbehold om endringer i meny og pris etter tilgang på råvarer.  

Menyene gjelder fra 27.okt. til og med 23.des. 2022