BESTILL
BORD

SELSKAPSMENY JUL

Menyen gjelder fra 24.okt. til og med 22.des. 2023

JULEMENY

FORRETT

Røykelaks, Røros-rømme, syltet rødløk og rugbrød fra Våland Dampbakeri 

Smoked salmon, sour cream, pickled red onion and rye bread

Melk, rug, fisk

HOVEDRETTER

Lutefisk med ertestuing, bacon, mandelpoteter og sennepssaus 
Classic Norwegian lye fish with stewed peas, bacon, potatoes and mustard sauce 

Melk, fisk, sennep, hvete

Eller // Or

Svineribbe fra Prima Jæren med medisterpølse og –kake, surkål, rødkål, poteter og julesaus
Roasted pork belly with sauerkraut “Norwegian style”, red cabbage, potatoes and Christmas sauce 

Melk, selleri, sulfitt, hvete, egg

Eller // Or

Pinnekjøtt og vossakorv fra A. Idsøe med rotmos, mandelpotet og pinnefett
Salted and dried ribs of mutton Norwegian style, served with sausage, mashed swede, potatoes and gravy

Melk

DESSERT

Karamellpudding med krem og havrecrumble
Caramel pudding with cream and oats crumble

Melk, egg, havre

3-retter 835,- // 3 course  835,-

 

Vi gjør oppmerksom på at ved valg av lutefisk er maks antall gjester 28 personer.  

Vi legger til rette for vegetarianere, menyforslag fås på forespørsel. 

Prisene forutsetter at hele selskapet velger fra den samme menyen og likt antall retter. 

Meny, antall og eventuelle matallergier ønsker vi senest 3 virkedager før besøksdato. 

No Show kan belastes med kuvertpris. 

Vi tar forbehold om endringer i meny og pris etter tilgang på råvarer.  

Menyene er gjeldende fra 24. oktober til og med 22. desember 2023.