BESTILL
BORD

SELSKAPSMENY

Menyen gjelder fra 13.mai 2024

Selskapsmeny // Set menu

Forrett

“Caprese”
Tomater fra Hanasand, Osterverkstedets mozzarella, rucculapesto og krutonger 

Local tomatoes and mozzarella with arugula pesto and croutons

Melk, hvete, pinjekjerner

Hovedrett

Kveite “Meuniere”
Kveite fra Ryfylke med sesongens grønnsaker, rista mandler, kapers og bruna smør

Local halibut with seasonal veggies, roasted almonds, capers and browned butter  

Fisk, mandel, melk

Eller // Or

“Steak au Poivre”
Ukens kjøttstykke fra Nyyyt servert med grilla løk, sesongens grønnsaker og peppersaus 

This week's local cut of beef served with grilled onion, seasonal veggies and pepper sauce

Melk, sennep, egg

Dessert
Bakt rabarbra fra Brimse Gård med vaniljeis og hasselnøttkrokan  

Baked rhubarb from local farmer with vanilla ice cream and hazelnut praline

Melk, egg, hasselnøtt

3-retter med kveite hovedrett 765,- // 3 course halibut for main course 765,- 

3-retter med okse hovedrett 795,- // 3 course beef for main course 795,- 

4-retter 915,- // 4 course 915,-  

Prisene forutsetter at hele selskapet velger den samme menyen. 
Vi legger til rette for vegetarianere, menyforslag fås på forespørsel.
Meny, antall og eventuelle matallergier ønsker vi senest 2 virkedager før besøksdato.
No Show/endringer etter dette kan belastes med kuvertpris.
Vi tar forbehold om endringer i meny og pris etter tilgang på råvarer. 
Menyene er gjeldende fra 13. mai 2024