BESTILL
BORD

SELSKAPSMENY

Menyen gjelder fra 4.mars 2024

Selskapsmeny // Set menu

Forrett
Carpaccio av skrei med soya, sjalottløk og kaperschips

Carpaccio of skrei with soy, shallots and capers chips

Fisk, soya, sulfitt

Hovedrett

Ovnsbakt skrei med Armagnac-glaserte rotgrønnsaker, småpoteter og hollandaise noisette 

Oven baked skrei with Armagnac glazed root vegetables, potatoes and hollandaise noisette  

Fisk, melk, sulfitt, egg

Eller // Or

Andebryst fra Holte gård med brokkolini, gratinert sopp, andesaus og småpoteter 

Duckbreast with broccolini, gratinated mushrooms, duck sauce and small potatoes 

Melk, sulfitt

Dessert
Sjokoladefondant med skogsbæris 

Chocolate fondant with wild berry ice cream 

Melk, egg, hvete

3-retter med skrei hovedrett 725,- // 3 course skrei for main course 725,- 

3-retter med and hovedrett 755,- // 3 course duck for main course 755,- 

4-retter 855,- // 4 course 855,-  

Prisene forutsetter at hele selskapet velger den samme menyen. 
Vi legger til rette for vegetarianere, menyforslag fås på forespørsel.
Meny, antall og eventuelle matallergier ønsker vi senest 2 virkedager før besøksdato.
No Show/endringer etter dette kan belastes med kuvertpris.
Vi tar forbehold om endringer i meny og pris etter tilgang på råvarer. 
Menyene er gjeldende fra 04. mars 2024