BESTILL
BORD

SELSKAPSMENY

Menyen gjelder fra 6.jan til 20.feb 2023

Selskapsmeny // Set menu

Forrett

Råmarinerte kamskjell
Soyatapioka, cashewnøtter, koriander og grønn chili 

Scallops, cashewnuts, coriander and green chili 

SO, C, BL

Hovedretter

Vintertorsk fra Lofoten
Risoni, chorizo, parmesan og erter 

Cod, risoni, chorizo, parmeggiano and petit pois 

F, M, H, E, SO

Og // Eller

Ytrefilet av okse fra A. Idsøe
Røtter og kål i sesong, småpotet og béarnaisesaus 

Sirloin of beef, seasonal vegetables, small potatoes and béarnaise sauce 

M, SO, E, S

Dessert

Cremé brûlèe “Stjerneanis”
Appelsinsorbet, atsina og crumble 

Cremé brùlée, orange sorbet, azina and crumble 

M, E, H, HV

4-retter 785,- // 4 courses 785,-
3-retter kamskjell/torsk/brulée 685,- // 3 course cod 685,-
3-retter kamskjell/okse/brulée 715,- // 3 course beef 715,-

Prisene forutsetter at hele selskapet velger den samme menyen.  Vi legger til rette for vegetarianere, menyforslag fås på forespørsel. Meny, antall og eventuelle matallergier ønsker vi senest 2 virkedager før besøksdato. No Show/endringer etter dette kan belastes med kuvertpris. Vi tar forbehold om endringer i meny og pris etter tilgang på råvarer. 
Menyene er gjeldende fra 06. januar  

Allergenmerking: M=melk, E=egg, SO=soya, F=fisk, SD=skalldyr, BL=bløtdyr, SL=selleri, SP=sennep, SF=sesamfrø, L=lupin, S=sulfitt, H=hvete, GL=gluten, V=valnøtter, SI=sitrus, HV=havre, HS=hasselnøtter