BESTILL
BORD

Selskapsmeny // Set menu

Se juleselskapsmenyen her

BMVs fiskesuppe med torsk, reker, blåskjell og grønnsaker

Fish soup with cod, prawns, mussels and vegetables

M, F, SD, B, SL, S

Bakt kveite med beter, grønnkål og hollandaise

Baked halibut with beets, kale and hollandaise

F, M, S, E

Pannestekt andebryst med syltet røtter, sellerirot- og potetpuré og kirsebærsjy

Pan fried breast of duck with pickled roots, celery and potato purée and cherry sauce

S, M, SO

Sjokoladecremaux med kirsebær og brente mandler

Chocolate cremaux with cherries and almonds

M, E, H, MA, HA

4-retter 675,- / 4 courses 675,-

3-retter med fiskesuppe som forrett 555,- / 3 courses with fish soup as starter 555,-

Betingelsene gjelder for menyen

Vi ønsker at hele selskapet velger den samme menyen, men tar selvsagt hensyn til allergier, dietter og annet. Vi legger til rette for vegetarianere, menyforslag fås på forespørsel.

Prisene forutsetter at hele selskapet velger den samme menyen.

Valgt meny ønsker vi senest 3 virkedager før arrangementsdato.

No Show kan belastes med full kuvertpris ved forhåndsbestilt meny for alle bord over 8 personer.

Vi tar forbehold om endringer i meny og pris etter tilgang på råvarer.
Menyene er gjeldende i perioden fra 30. oktober til og med 23. desember 2019.

 

Allergenmerking: M=melk, E=egg, SO=soya, F=fisk, SD=skalldyr, B=bløtdyr, SL=selleri, SP=sennep, SF=sesamfrø, L=lupin, S=sulfitt, H = hvete, R = rug, MA = mandel, HA = hasselnøtt