BESTILL
BORD

Selskapsmeny // Set menu

Fritert jordskokk- og potetkrokett med parmesan og chilimajones

Deep fried croquette of Jerusalem artichoke and potato with parmesan and chili mayonnaise

M, E, S, SP, G=hvete

Bakt fjellørret med fennikel og pepperrotrømme

Baked mountain trout with fennel and horseradish sour cream

M, F

Lammecarré med savoykål, blomkål, potet og sauce Bordelaise

Rack of lamb with savoy cabbage, cauliflower, potato and sauce Bordelaise

M, S, SL, SO, L, G=bygg

Sjokolade- og kaffeganache med hvit sjokolade og espressois

Chocolate and coffee ganache with white chocolate and espresso ice cream

M, E, HA, SO, G=hvete

4-retter 645,- // 4 courses 645,-
3-retter fisk 505 ,- // 3 courses fish 505,-
3-retter kjøtt 545,- // 3 courses meat  545,-

Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer.

Selv om rettene inneholder de ulike allergener så har vi mulighet til å tilpasse de.

Si ifra om dine allergier samt ved ønske om vegetarmeny.

Menyen er gjeldende fra 2. januar til og med 1.april 2020

 

Allergenmerking: M = melk, E = egg, SO = soya, F = fisk, SD = skalldyr, B = bløtdyr, SL = selleri, SP = sennep,

SF = sesamfrø, L = lupin, S = sulfitt, G= hvete, R = rug, V = valnøtter, MA = mandel, HA = hasselnøtt,

PI = pistasjnøtter