BESTILL
BORD

Selskapsmeny // Set menu

Soppconsommé med bakt jordskokk og stekt kantarell

Mushroom consommé with baked Jerusalem artichoke and chanterelles

S, M, SO

Sotet torsk med jordskokkrem, Savoy-kål, beurre blanc og chips

Blackened cod with Jerusalem artichoke cream, Savoy cabbage, beurre blanc and chips

M, S, F, SO, P

Ytrefilet av okse med skogsopp, rosettkål, potetpuré og rødvinssaus med kirsebær

Sirloin of beef with mushrooms, flower sprouts, potato purée and red wine sauce with cherries

M, SL, SP, S, SO

Sjokolade-og peanøttkake med råkrem, salt karamellsaus og karamelliserte popcorn

Chocolate and peanut cake with cream, caramel sauce and caramelized popcorn

M, E, H

4-retter 645,- // 4 courses 645,-

3-retter fisk  525,- // 3 courses fish 525,-

3-retter kjøtt 545,- // 3 courses meat  545,-

Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer.

Selv om rettene inneholder de ulike allergener så har vi mulighet til å tilpasse de. Si ifra om dine allergier samt om ønske om vegetarmeny.

Menyen er gjeldende fra 27.  august til og med 29. oktober 2019

Allergenmerking: M = melk, E = egg, SO = soya, F = fisk, SD = skalldyr, B = bløtdyr, SL = selleri, SP = sennep, SF = sennepsfrø, L = lupin, S = sulfitt H = hvete, P = peanøtt