SELSKAPSMENY
Menyen gjelder fra 1.august - 23.oktober 2023
Selskapsmeny // Set menu
“Charcuterie”
Spekemat & salami, oliven, ost og grissini
Cured ham & salami, olives, cheese and grissini
Melk, hvete – NB: kan inneholde flere typer allergener, opplys om dine allergier. Please inform the waiter of your allergies.
“Bouillabase”
Fransk fiskesuppe med dagens fangst, tomater, fennikel og rotgrønnsaker
French fish soup with today´s catch, tomatoes, fennel and root vegetables
Fisk, bløtdyr, skalldyr, selleri, sulfitt
“Lingue blanche”
Bakt lange med grønnkål, gulrot-grateng, småpoteter og hollandaise noisette
Oven baked ling with kale, potatoes and hollandaise noisette
Melk, fisk, sulfitt, egg
“Magret de canard”
Andebryst fra Holte Gård med grillet vårløk, Shimeji-sopp og gresskar-velouté
Breast of duck with grilled leek, Shimeji mushroom and pumpkin velouté
Melk, sulfitt
“Fromage en crème-glacée“
Kremostis med plommer og karamellisert hvit sjokolade
Cream cheese ice cream with plums and caramelized white chocolate
Melk, sulfitt, egg
En smak av hele menyen, noe delt, noe individuelt (Må bestilles av hele selskapet) //
Taste the whole menu, some shared, some individually (Musted be enjoyed by the whole party)
5-retters smaksmeny 865,- // 5 course tasting menu 865,-
3-retter Charcuterie/lange/fromage 695,- // 3 course ling 695,-
3-retter Charcuterie/and/fromage 745,- // 3 course duck 745,-
Prisene forutsetter at hele selskapet velger den samme menyen. Vi legger til rette for vegetarianere, menyforslag fås på forespørsel. Meny, antall og eventuelle matallergier ønsker vi senest 2 virkedager før besøksdato. No Show/endringer etter dette kan belastes med kuvertpris. Vi tar forbehold om endringer i meny og pris etter tilgang på råvarer.
Menyene er gjeldende fra 21.august