BESTILL
BORD

SELSKAPSMENY

Menyen gjelder fra 21.februar 2023

Selskapsmeny // Set menu

Forrett

Rødbetmarinert gravlaks med vaktelegg, quionoa og ørretrogn  

Cured salmon with quail egg, quinoa and roe of trout  

F, M, E, H

Hovedretter

Bakt kveite med østerssopp fra Toppsopp, grillet hjertesalat, pastinakkpuré, småpoteter og hvitvinskum 

Baked halibut with oyster mushrooms, grilled heart salad, parsnip purée, potatos and white wine foam

 

F, M, BL, S

Og // Eller

“Confit de Canard”
Andelår fra Holte Gård med bakt pære, sellerirotpuré, jordskokk og rødvinssaus 

Leg of duck with baked pear, celeriac purée, Jerusalem artichoke and red wine sauce

  

M, S

Dessert

“Manjari 64%”
Ostekake med hvit og mørk sjokolade fra Valrhona

Dark chocolate cheesecake glazes with white chocolate

  

M, E, H

4-retter 815,- // 4 courses 815,-
3-retter gravlaks/kveite/ostekake 735,- // 3 course halibut 735,-
3-retter gravlaks, and, ostekake 695,- // 3 course meat 695,-

Prisene forutsetter at hele selskapet velger den samme menyen.  Vi legger til rette for vegetarianere, menyforslag fås på forespørsel. Meny, antall og eventuelle matallergier ønsker vi senest 2 virkedager før besøksdato. No Show/endringer etter dette kan belastes med kuvertpris. Vi tar forbehold om endringer i meny og pris etter tilgang på råvarer. 
Menyene er gjeldende fra 21. februar  

Allergenmerking: M=melk, E=egg, SO=soya, F=fisk, SD=skalldyr, BL=bløtdyr, SL=selleri, SP=sennep, SF=sesamfrø, L=lupin, S=sulfitt, H=hvete, GL=gluten, V=valnøtter, SI=sitrus, HV=havre, HS=hasselnøtter