BESTILL
BORD

SELSKAPSMENY

Menyen gjelder fra 23.august til 26.oktober

Selskapsmeny // Set menu

Bakte beter med Chevre, ristede hasselnøtter og soyavinaigrette

Baked beets with Chevre, toasted hazelnuts and soy vinaigrette

M, HS, SO

Hovedrett
Pannestekt breiflabb med stekt sopp, bakte beter, petit
pois puré og rødvinssaus

Pan fried monkfish with mushrooms, baked beets, petit pois purée and red wine sauc

M, S, SO, F, L, SL

Og // Eller

Stekt andebryst fra Holte gård med gulrotpuré, grillet purreløk og romanesco, andesjy

Grilled breast of duck with carrot purée, grilled leek and romanesco, duck bouillon

M, SL, E, SO, S

Dessert
Sjokolade-cremeux
med sitronkrem, krokan og bjørnebærsorbet

Chocolate creameux with lemon curd, caramelized almonds and blackberry sorbet

M, E, MD

4-retter 765,- // 4 courses 765,-
3-retter 685 ,- // 3 courses 685,

Vinpakke 4-retter 625,- // Wine pairing 4 courses 625,-
Vinpakke 3-retter 495,- // Wine pairing 3 courses 495,-

Vi ønsker at hele selskapet spiser det samme, men vi tar selvsagt hensyn til allergier. Prisene forutsetter at hele selskapet velger den samme menyen. Endelig meny og antall ønsker vi senest 3 virkedager før besøket. No Show kan belastes med 550,- for alle bord over 8 personer. Vi tar forbehold om endringer i meny og pris etter tilgang på råvarer.
Menyene er gjeldende fra 23. August til 26. Oktober 

 

Allergenmerking: M=melk, E=egg, SO=soya, F=fisk, SD=skalldyr, BL=bløtdyr, SL=selleri, SP=sennep, SF=sesamfrø, L=lupin, S=sulfitt, H=hvete, GL=gluten, V=valnøtter, SI=sitrus, HV=havre, HS=hasselnøtter