SELSKAPSMENY
Menyen gjelder fra 13.mai - 3.juli 2024
Selskapsmeny // Set menu
Forrett
“Caprese”
Tomater fra Hanasand, mozzarella, rucculapesto og brødsmuler
Local tomatoes and mozzarella with arugula pesto and bread crumbs
Melk, hvete, pinjekjerner
Hovedrett
Lysing “Meuniere”
Lysing med sesongens grønnsaker, rista mandler, kapers og bruna smør
Hake with seasonal veggies, roasted almonds, capers and browned butter
Fisk, mandel, melk
Eller // Or
“Steak au Poivre”
Ukens kjøttstykke fra Nyyyt servert med grilla løk, sesongens grønnsaker og peppersaus
This week's local cut of beef served with grilled onion, seasonal veggies and pepper sauce
Melk, sennep, egg
Dessert
Bakt rabarbra fra Brimse Gård med vaniljeis og hasselnøttkrokan
Baked rhubarb from local farmer with vanilla ice cream and hazelnut praline
Melk, egg, hasselnøtt
3-retter med lysing hovedrett 765,- // 3 course hake for main course 765,-
3-retter med okse hovedrett 795,- // 3 course beef for main course 795,-
4-retter 915,- // 4 course 915,-
Prisene forutsetter at hele selskapet velger den samme menyen.
Vi legger til rette for vegetarianere, menyforslag fås på forespørsel.
Meny, antall og eventuelle matallergier ønsker vi senest 2 virkedager før besøksdato.
No Show/endringer etter dette kan belastes med kuvertpris.
Vi tar forbehold om endringer i meny og pris etter tilgang på råvarer.
Menyene er gjeldende fra 13. mai 2024