BESTILL
BORD

SELSKAPSMENY

Menyen gjelder frem til og med 20.oktober.

Selskapsmeny // Set menu

Hummerbisque med kamskjell og fennikel 

Lobster bisque with scallops and fennel

M, SD, S, SP, B, SI

Bakt breiflabb med gresskarpuré, grønnkålchips og rødvinsaus

Baked monkfish with pumpkin purée, kale crisps and red wine sauce

M, F, S, SL

Eller // Or

Ytrefilet av okse med stekt skogsopp, sesongens grønnsaker, estragonsaus og småpoteter

Sirloin of beef with fried mushrooms, seasonal vegetables, tarragon sauce and potatoes

SL, M, S, SP

Sjokoladekake «Nemesis» med bringebærsorbet

Chocolate cake “Nemesis” with raspberry sorbet

M

4-retter 725,- // 4 courses 725,-
3-retter breiflabb/okse 625 ,- // 3 courses monkfish/beef 625,-

Vinpakke 4-retter 625,- // Wine pairing 4 courses 625,-
Vinpakke 3-retter 495,- // Wine pairing 3 courses 495,

Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer.

Selv om rettene inneholder de ulike allergener så har vi mulighet til å tilpasse de. Si ifra om dine allergier samt om ønske om vegetarmeny.

Menyen er gjeldende fra 07.09.2021 til 20.10.2021

 

Allergenmerking: M=melk, E=egg, SO=soya, F=fisk, SD=skalldyr, B=bløtdyr, SL=selleri, SP=sennep, SF=sesamfrø, L=lupin, S=sulfitt, H=hvete, GL=gluten, V=valnøtter, SI=sitrus, HV=havre, HS=hasselnøtter