BESTILL
BORD

SELSKAPSMENY VINTER

Gjelder fra januar 2025

Selskapsmeny // Set menu

Forrett

Stekte kamskjell
Blomkålpuré, romanesco, hasselnøtt og beurre noisette 

Fried scallops with cauliflower puree, romanesco, hazelnuts and beurre noisette 

Melk, bløtdyr, hasselnøtt

Hovedrett

Vintertorsk fra Lofoten
Røtter i sesong, ertepuré, småpoteter og hollandaise 

Cod with seasonal vegetables, petit pois puree, potatoes and hollandaise 

  

Fisk, melk, sulfitt

Eller // Or

Andebryst fra Holte gård
Røtter og kål i sesong, risotto og Portvinssaus 

 Breast of duck, seasonal vegetables, risotto and Port wine sauce 

Melk, sulfitt, selleri

Dessert
Cremé brûlèe  

Cremé brùlée

Melk, egg

2-retter hovedrett/dessert 645,- // 2 course main/dessert 645,-
3-retter 795,- // 3 course 795,-
4-retter 895,- // 4 course 895,-

Prisene forutsetter at hele selskapet velger den samme menyen. 
Vi legger til rette for vegetarianere, menyforslag fås på forespørsel.
Meny, antall og eventuelle matallergier ønsker vi senest 2 virkedager før besøksdato.
No Show/endringer etter dette kan belastes med kuvertpris.
Vi tar forbehold om endringer i meny og pris etter tilgang på råvarer.