SELSKAPSMENY
Menyen gjelder fra 9.mai 2023
Selskapsmeny // Set menu
Forrett
Grønne asparges med kapers og Chevre Bouche
Green asparagus with capers and Chevre Bouche
Melk
Hovedretter
Bakt torsk med asparges, polentakroketter, rista mandler og Romesco-saus
Oven baked cod with asparagus, polenta croquettes, almonds and Romesco sauce
Melk, hvete, fisk, sulfitt, mandler
Og // Eller
Teres Major – oksefilet fra Prima Jæren med brokkolini, østerssopp fra ToppSopp og Café de Paris-smør
Teres Major - beef with broccolini, oyster mushroom from ToppSopp and Café de Paris butter
Melk, sennep, egg
Dessert
Cremé brûlèe
Cremé brùlée
Melk, egg
4-retter 865,- // 4 courses 865,-
3-retter asparges/torsk/cremé brûlèe 725,- // 3 course cod 725,-
3-retter asparges/okse/creme brûlèe 765,- // 3 course beef 765,-
Prisene forutsetter at hele selskapet velger den samme menyen. Vi legger til rette for vegetarianere, menyforslag fås på forespørsel. Meny, antall og eventuelle matallergier ønsker vi senest 2 virkedager før besøksdato. No Show/endringer etter dette kan belastes med kuvertpris. Vi tar forbehold om endringer i meny og pris etter tilgang på råvarer.
Menyene er gjeldende fra 9.mai