BESTILL
BORD

Selskapsmeny // Set menu

Forrett

Kamskjell med puré av norske epler, ørretrogn og smørsaus 

Scallops with apple puree, roe of trout and butter sauce

Melk, fisk, bløtdyr

Hovedrett

Dagens fangst fra havet med kantareller, jordskokk, sylta epler og blåskjellsaus med fermentert sitron

Today’s catch from the sea with chanterelles, Jerusalem artichokes, pickled apples and mussel sauce with fermented lemon

  

Fisk, melk, sulfitt, bløtdyr

Eller // Or

Tørrmodnet filetkam av frilandsgris fra Nyyyt med sellerirotpuré, sopp, sylta rødbeter, småpoteter og svinesjy 

Dry aged pork loin from free-range pig with celery puree, mushroom, pickled beets, small potatoes and pork sauce 

Melk, sulfitt, celery

Dessert
Eplekake med norske epler, kremostis og salt karamellsaus  

Apple cake with Norwegian apples, cream cheese ice cream and salted caramel sauce

Melk, hvete, egg

3-retter fisk 795,- // 3 course fish 795,-
3-retter kjøtt 825,- // 3 course meat 825,-
4-retter 895,- // 4 course 895,-

Prisene forutsetter at hele selskapet velger den samme menyen. 
Vi legger til rette for vegetarianere, menyforslag fås på forespørsel.
Meny, antall og eventuelle matallergier ønsker vi senest 2 virkedager før besøksdato.
No Show/endringer etter dette kan belastes med kuvertpris.
Vi tar forbehold om endringer i meny og pris etter tilgang på råvarer.