SELSKAPSMENY
Menyen gjelder fra 4.mars 2024
Selskapsmeny // Set menu
Forrett
Carpaccio av skrei med soya, sjalottløk og kaperschips
Carpaccio of skrei with soy, shallots and capers chips
Fisk, soya, sulfitt
Hovedrett
Ovnsbakt skrei med Armagnac-glaserte rotgrønnsaker, småpoteter og hollandaise noisette
Oven baked skrei with Armagnac glazed root vegetables, potatoes and hollandaise noisette
Fisk, melk, sulfitt, egg
Eller // Or
Andebryst fra Holte gård med brokkolini, gratinert sopp, andesaus og småpoteter
Duckbreast with broccolini, gratinated mushrooms, duck sauce and small potatoes
Melk, sulfitt
Dessert
Sjokoladefondant med skogsbæris
Chocolate fondant with wild berry ice cream
Melk, egg, hvete
3-retter med skrei hovedrett 725,- // 3 course skrei for main course 725,-
3-retter med and hovedrett 755,- // 3 course duck for main course 755,-
4-retter 855,- // 4 course 855,-
Prisene forutsetter at hele selskapet velger den samme menyen.
Vi legger til rette for vegetarianere, menyforslag fås på forespørsel.
Meny, antall og eventuelle matallergier ønsker vi senest 2 virkedager før besøksdato.
No Show/endringer etter dette kan belastes med kuvertpris.
Vi tar forbehold om endringer i meny og pris etter tilgang på råvarer.
Menyene er gjeldende fra 04. mars 2024