BESTILL
BORD

SELSKAPSMENY

Menyen gjelder fra 20.april

Selskapsmeny // Set menu

Grilla asparges med sprøstekt Serranoskinke og hollandaise 

Grilled asparagus with crispy cured ham and hollandaise 

S, M, E

Pannestekt torsk med stekt chorizo, erter, blomkål, knust potet og soyanoisette 

Baked cod with chorizo, peas, cauliflower, baked potato and soy noisette 

F, S, M, SO

Og // Eller

Entrecôte fra Prima Jæren med bakte tomater fra Hanasand, grilla asparges, småpoteter og ramsløksmør 

Entrecôte with baked tomatoes, grilled asparagus, potatoes and wild garlic butter 

M, SL, S

Sjokoladepannacotta med bringebær og krokan 

Chocolate pannacotta with raspberries and caramelized nuts 

M, E, HS, V, MD

4-retter 715,- // 4 courses 715,-
3-retter torsk 625 ,- // 3 courses cod 625,-
3-retter okse 655 ,- // 3 courses beef 655,-

Vinpakke 4-retter 625,- // Wine pairing 4 courses 625,-
Vinpakke 3-retter 495,- // Wine pairing 3 courses 495,-

Vi ønsker at hele selskapet velger den samme menyen, men tar selvsagt hensyn til allergier.
Vi legger til rette vegetarianere, menyforslag fås på forespørsel.
Prisene forutsetter at hele selskapet velger den samme menyen.
Valgt meny ønsker vi senest 3 virkedager før besøksdato.
No Show kan belastes med 550,- per person for alle bord over 8 personer.
Vi tar forbehold om endringer i meny og pris etter tilgang på råvarer.

Menyen er gjeldende fra 20.april.

 

Allergenmerking: M=melk, E=egg, SO=soya, F=fisk, SD=skalldyr, B=bløtdyr, SL=selleri, SP=sennep, SF=sesamfrø, L=lupin, S=sulfitt, H=hvete, GL=gluten, V=valnøtter, SI=sitrus, HV=havre, HS=hasselnøtter