SELSKAPSMENY VINTER
Gjelder fra januar 2025
Selskapsmeny // Set menu
Forrett
Stekte kamskjell
Blomkålpuré, romanesco, hasselnøtt og beurre noisette
Fried scallops with cauliflower puree, romanesco, hazelnuts and beurre noisette
Melk, bløtdyr, hasselnøtt
Hovedrett
Vintertorsk fra Lofoten
Røtter i sesong, ertepuré, småpoteter og hollandaise
Cod with seasonal vegetables, petit pois puree, potatoes and hollandaise
Fisk, melk, sulfitt
Eller // Or
Andebryst fra Holte gård
Røtter og kål i sesong, risotto og Portvinssaus
Breast of duck, seasonal vegetables, risotto and Port wine sauce
Melk, sulfitt, selleri
Dessert
Cremé brûlèe
Cremé brùlée
Melk, egg
2-retter hovedrett/dessert 645,- // 2 course main/dessert 645,-
3-retter 795,- // 3 course 795,-
4-retter 895,- // 4 course 895,-
Prisene forutsetter at hele selskapet velger den samme menyen.
Vi legger til rette for vegetarianere, menyforslag fås på forespørsel.
Meny, antall og eventuelle matallergier ønsker vi senest 2 virkedager før besøksdato.
No Show/endringer etter dette kan belastes med kuvertpris.
Vi tar forbehold om endringer i meny og pris etter tilgang på råvarer.