SELSKAPSMENY
Selskapsmeny // Set menu
Fritert jordskokk- og potetkrokett med parmesan og chilimajones
Deep fried croquette of Jerusalem artichoke and potato with parmesan and chili mayonnaise
M, E, S, SP, G=hvete
Bakt fjellørret med fennikel og pepperrotrømme
Baked mountain trout with fennel and horseradish sour cream
M, F
Lammecarré med savoykål, blomkål, potet og sauce Bordelaise
Rack of lamb with savoy cabbage, cauliflower, potato and sauce Bordelaise
M, S, SL, SO, L, G=bygg
Sjokolade- og kaffeganache med hvit sjokolade og espressois
Chocolate and coffee ganache with white chocolate and espresso ice cream
M, E, HA, SO, G=hvete
4-retter 645,- // 4 courses 645,-
3-retter fisk 505 ,- // 3 courses fish 505,-
3-retter kjøtt 545,- // 3 courses meat 545,-
Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer.
Selv om rettene inneholder de ulike allergener så har vi mulighet til å tilpasse de.
Si ifra om dine allergier samt ved ønske om vegetarmeny.
Menyen er gjeldende fra 2. januar til og med 1.april 2020
Allergenmerking: M = melk, E = egg, SO = soya, F = fisk, SD = skalldyr, B = bløtdyr, SL = selleri, SP = sennep,
SF = sesamfrø, L = lupin, S = sulfitt, G= hvete, R = rug, V = valnøtter, MA = mandel, HA = hasselnøtt,
PI = pistasjnøtter