BESTILL
BORD

SELSKAPSMENY

Menyen gjelder fra 9.mai 2023

Selskapsmeny // Set menu

Forrett

Grønne asparges med kapers og Chevre Bouche 

Green asparagus with capers and Chevre Bouche

Melk

Hovedretter

Bakt torsk med asparges, polentakroketter, rista mandler og Romesco-saus 

Oven baked cod with asparagus, polenta croquettes, almonds and Romesco sauce

Melk, hvete, fisk, sulfitt, mandler

Og // Eller

Teres Major – oksefilet fra Prima Jæren med brokkolini, østerssopp fra ToppSopp og Café de Paris-smør 

Teres Major - beef with broccolini, oyster mushroom from ToppSopp and Café de Paris butter

  

Melk, sennep, egg

Dessert

Cremé brûlèe 

Cremé brùlée

  

Melk, egg

4-retter 865,- // 4 courses 865,-
3-retter asparges/torsk/cremé brûlèe 725,- // 3 course cod 725,-
3-retter asparges/okse/creme brûlèe 765,- // 3 course beef 765,-

Prisene forutsetter at hele selskapet velger den samme menyen.  Vi legger til rette for vegetarianere, menyforslag fås på forespørsel. Meny, antall og eventuelle matallergier ønsker vi senest 2 virkedager før besøksdato. No Show/endringer etter dette kan belastes med kuvertpris. Vi tar forbehold om endringer i meny og pris etter tilgang på råvarer. 
Menyene er gjeldende fra 9.mai