BESTILL
BORD

SELSKAPSMENY

Menyen gjelder fra 1.august - 23.oktober 2023

Selskapsmeny // Set menu

“Charcuterie”
Spekemat & salami, oliven, ost og grissini 

Cured ham & salami, olives, cheese and grissini 

Melk, hvete – NB: kan inneholde flere typer allergener, opplys om dine allergier. Please inform the waiter of your allergies.

“Bouillabase”
Fransk fiskesuppe med dagens fangst, tomater, fennikel og rotgrønnsaker 

French fish soup with today´s catch, tomatoes, fennel and root vegetables 

Fisk, bløtdyr, skalldyr, selleri, sulfitt

“Lingue blanche” 
Bakt lange med grønnkål, gulrot-grateng, småpoteter og hollandaise noisette

Oven baked ling with kale, potatoes and hollandaise noisette 

Melk, fisk, sulfitt, egg

“Magret de canard”
Andebryst fra Holte Gård med grillet vårløk, Shimeji-sopp og gresskar-velouté 

Breast of duck with grilled leek, Shimeji mushroom and pumpkin velouté  

Melk, sulfitt

Fromage en crème-glacée 
Kremostis med plommer og karamellisert hvit sjokolade

Cream cheese ice cream with plums and caramelized white chocolate  

Melk, sulfitt, egg

En smak av hele menyen, noe delt, noe individuelt (Må bestilles av hele selskapet) //
Taste the whole menu, some shared, some individually (Musted be enjoyed by the whole party)
5-retters smaksmeny 865,- //
5 course tasting menu 865,-

3-retter Charcuterie/lange/fromage 695,- // 3 course ling 695,-
3-retter Charcuterie/and/fromage 745,- // 3 course duck 745,- 

Prisene forutsetter at hele selskapet velger den samme menyen.  Vi legger til rette for vegetarianere, menyforslag fås på forespørsel. Meny, antall og eventuelle matallergier ønsker vi senest 2 virkedager før besøksdato. No Show/endringer etter dette kan belastes med kuvertpris. Vi tar forbehold om endringer i meny og pris etter tilgang på råvarer. 
Menyene er gjeldende fra 21.august