SELSKAPSMENY
Høst 2024
Selskapsmeny // Set menu
Forrett
Kamskjell med puré av norske epler, ørretrogn og smørsaus
Scallops with apple puree, roe of trout and butter sauce
Melk, fisk, bløtdyr
Hovedrett
Dagens fangst fra havet med kantareller, jordskokk, sylta epler og blåskjellsaus med fermentert sitron
Today’s catch from the sea with chanterelles, Jerusalem artichokes, pickled apples and mussel sauce with fermented lemon
Fisk, melk, sulfitt, bløtdyr
Eller // Or
Tørrmodnet filetkam av frilandsgris fra Nyyyt med sellerirotpuré, sopp, sylta rødbeter, småpoteter og svinesjy
Dry aged pork loin from free-range pig with celery puree, mushroom, pickled beets, small potatoes and pork sauce
Melk, sulfitt, celery
Dessert
Eplekake med norske epler, kremostis og salt karamellsaus
Apple cake with Norwegian apples, cream cheese ice cream and salted caramel sauce
Melk, hvete, egg
3-retter fisk 795,- // 3 course fish 795,-
3-retter kjøtt 825,- // 3 course meat 825,-
4-retter 895,- // 4 course 895,-
Prisene forutsetter at hele selskapet velger den samme menyen.
Vi legger til rette for vegetarianere, menyforslag fås på forespørsel.
Meny, antall og eventuelle matallergier ønsker vi senest 2 virkedager før besøksdato.
No Show/endringer etter dette kan belastes med kuvertpris.
Vi tar forbehold om endringer i meny og pris etter tilgang på råvarer.