SELSKAPSMENY
Menyen gjelder fra 4.mars 2024
Selskapsmeny // Set menu
Forrett
Bakt Chèvre Bûche med sylta rødbeter, valnøtter og ruccula
Baked Chèvre Bûche with pickled beets, walnuts and rocket leaves
Valnøtter, melk
Hovedrett
Ovnsbakt torsk med gulrotpuré, konfitert pastinakk, syltet delikatesseløk småpoteter og blåskjellsaus
Oven baked cod with carrot puree, confit parsnips, pickled pearl onion, small potatoes and mussel sauce
Fisk, melk, sulfitt, egg
Eller // Or
Andebryst fra Holte gård med brokkolini, sopp, andesaus og småpoteter
Duckbreast with broccolini, mushrooms, duck sauce and small potatoes
Melk, sulfitt
Dessert
Sjokoladefondant med skogsbæris
Chocolate fondant with wild berry ice cream
Melk, egg, hvete
3-retter med torsk hovedrett 725,- // 3 course cod for main course 725,-
3-retter med and hovedrett 755,- // 3 course duck for main course 755,-
4-retter 855,- // 4 course 855,-
Prisene forutsetter at hele selskapet velger den samme menyen.
Vi legger til rette for vegetarianere, menyforslag fås på forespørsel.
Meny, antall og eventuelle matallergier ønsker vi senest 2 virkedager før besøksdato.
No Show/endringer etter dette kan belastes med kuvertpris.
Vi tar forbehold om endringer i meny og pris etter tilgang på råvarer.
Menyene er gjeldende fra 04. mars 2024